ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να επιλέξεις τα κατάλληλα λουλούδια για κάθε ξεχωριστή περίσταση;

Από τα αγαπημένα δώρα που μπορούμε να χαρίσουμε στους αγαπημένους μας και να εξωτερικεύσουμε τα συναισθήματα μας είναι η προσφορά λουλουδιών.

Neopolis Team

16 Ιουλίου, 2024

Από τα αγαπημένα δώρα που μπορούμε να χαρίσουμε στους αγαπημένους μας και να εξωτερικεύσουμε τα συναισθήματα μας είναι η προσφορά λουλουδιών. Λουλούδια φρέσκα, μοσχομυριστά όπου τα ζωντανά χρώματα τους ομορφαίνουν τις στιγμές κάθε παραλήπτη και επιδρούν θετικά στην ψυχολογία. Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες όπου οι κοινωνικές υποχρεώσεις στις οποίες θα χρειαστεί να παρευρεθούμε, αυξάνονται, η επιλογή μιας ανθοδέσμης με καλοκαιρινά λουλούδια φαντάζει ιδανική επιλογή.

Πώς επιλέγουμε όμως τα κατάλληλα λουλούδια ανάλογα με την περίσταση και τον παραλήπτη; Μπορεί να φαίνεται μια εύκολη διαδικασία αλλά στην πραγματικότητα χρειάζεται περισσότερη σκέψη και προσοχή, ώστε να επικοινωνήσουν τα σωστά μηνύματα.

Μαζί με την βοήθεια του Anthemionflowers ας δούμε πως θα επιλέξουμε καλοκαιρινά λουλούδια για να χαρίσουμε στους ανθρώπους μας

Φωτεινούς ηλίανθους για τη μέρα των γενεθλίων.

Η επιλογή μιας σύνθεσης με ηλίανθους και τριαντάφυλλα είναι μια εξαιρετική πρόταση. Προτιμήστε ζωντανά και έντονα χρώματα όπως κίτρινο το οποίο συμβολίζει τη χαρά και λευκά τριαντάφυλλα επικοινωνώντας έτσι αγνά και καθαρά συναισθήματα στον εορτάζοντα.

Σύνθεση με ηλίανθους και τριαντάφυλλα

Καλοκαίρι. Η εποχή των επετείων.

Η all time classic επιλογή τριαντάφυλλων και ειδικά σε κόκκινο χρώμα για δώρο επετείου παραμένει εδώ και χρόνια ψηλά στις προτιμήσεις συμβολίζοντας το άσβεστο πάθος και την αγάπη του ζευγαριού. Σίγουρα, ένα μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα σε αριθμό ανάλογο των χρόνων που γιορτάζετε, θα συγκινήσει τον αγαπημένο σας.

μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα

Παιώνιες. Must καλοκαιρινά λουλούδια.

Οι παιώνιες σε ροζ και λευκό χρώμα πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο ως ιδανική επιλογή για τον στολισμό ενός καλοκαιρινού γάμου. Η ελαφριά ροζ απόχρωση τους συμβολίζει την τρυφερότητα και την αγνότητα και για αυτό μπορούν να αποδειχθούν εξαιρετική επιλογή και σε λουλούδια για μαιευτήριο.

Ονειρεμένες Ροζ Παιώνιες

Ζέρμπερες για καλή ανάρρωση

Από τα πιο δημοφιλή λουλούδια για να εκφράσουμε στους αγαπημένους μας τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση είναι οι ζέρμπερες. Ένα μεγάλο μπουκέτο με χρωματιστές ζέρμπερες σε συνδυασμό με άλλα λουλούδια, όπως τριαντάφυλλα ή αλστρομέριες σε παστέλ χρώματα, θα χαροποιήσουν τον παραλήπτη δηλώνοντας του τη συμπαράστασή και την αγάπη σας.

Ζέρμπερες μπουκέτο

Για την επιλογή των σωστών λουλουδιών απαιτείται η κατανόηση του συμβολισμού τους και σίγουρα του προσωπικού γούστου του παραλήπτη. Μπορείτε να αγοράσετε τα ιδανικά λουλούδια για τους αγαπημένους σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία και να επιλέξετε το ιδανικό μπουκέτο που θα επικοινωνήσει το δικό σας τρυφερό μήνυμα. Επιλέξτε φρέσκα και λουλούδια σε καλή κατάσταση εξασφαλίζοντας έτσι ότι η ανθοδέσμη θα διαρκέσει περισσότερο διάστημα.

Επισκεφτείτε το ανθοπωλείο Anthemionflowers και ανακαλύψτε την κατάλληλη ανθοσύνθεση!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

Είναι viral

Το Hawk Tuah girl αποκτά το δικό της reality show μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως… meme!

Είναι viral

Είδαμε το live streaming του IShowSpeed στην Ελλάδα και η ετεροντροπή μας ντράπηκε!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μάθαμε πώς λέγεται το «μαγιό» στα ελληνικά και μάλλον μας αρέσει περισσότερο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET