ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ανακοίνωση από τον Εύδοξο | Παράταση δηλώσεων και διανομής διδακτικών συγγραμμάτων!

Παράταση δηλώσεων και διανομής διδακτικών συγγραμμάτων χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2017-2018, ανακοίνωσε σήμερα ο «ΕΥΔΟΞΟΣ». Συγκεκριμένα, τελική ημερομηνία ορίζεται η Παρασκευή 26 Ιανουαρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Σε συνέχεια του υπ’ αριθ. 184264/Ζ1/30-10-2017 εγγράφου μας, σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται η προθεσμία δηλώσεων διδακτικών βιβλίων από τους φοιτητές για το τρέχον χειμερινό εξάμηνο έως και την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου […]

Neopolis Team

22 Δεκεμβρίου, 2017

Παράταση δηλώσεων και διανομής διδακτικών συγγραμμάτων χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2017-2018, ανακοίνωσε σήμερα ο «ΕΥΔΟΞΟΣ».

Συγκεκριμένα, τελική ημερομηνία ορίζεται η Παρασκευή 26 Ιανουαρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια του υπ’ αριθ. 184264/Ζ1/30-10-2017 εγγράφου μας, σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται η προθεσμία δηλώσεων διδακτικών βιβλίων από τους φοιτητές για το τρέχον χειμερινό εξάμηνο έως και την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018. Επίσης, ως νέα καταληκτική ημερομηνία για τη διανομή των συγγραμμάτων στους φοιτητές ορίζεται η Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018. Οι ανωτέρω προθεσμίες ισχύουν και για την δήλωση-διανομή συγγραμμάτων στις βιβλιοθήκες.

Παρακαλούνται οι Γραμματείες για τη διευκόλυνση των φοιτητών που πέτυχαν μετεγγραφή την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά.

Τέλος υπενθυμίζεται η υποχρέωση των εκδοτών, η οποία απορρέει από τη σύμβαση που έχουν συνάψει ηλεκτρονικά με το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων κατά την εγγραφή τους στο πληροφοριακό σύστημα «ΕΥΔΟΞΟΣ» και τις διατάξεις της υπ’ αριθ. Φ.1/76244/Β3/30-6-10 (ΦΕΚ Β΄957) Υπουργικής απόφασης, για την αποστολή και διατήρηση επαρκούς αποθέματος αντιτύπων στα σημεία διανομής προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά η διανομή των διδακτικών βιβλίων στους φοιτητές κατά το τρέχον εξάμηνο σπουδών.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET