BINGE WATCHING

‘Euphoria’: Το HBO ανακοίνωσε την ημερομηνία που ξεκινούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν!

Όχι μόνο θα υπάρξει τελικά 3η σεζόν, αλλά ξέρουμε και πότε θα μπει εμπρός!

Neopolis Team

15 Ιουλίου, 2024

Κατονόμασε μια σειρά που έχει δυσκολευτεί περισσότερο από το ‘Euphoria‘ να φέρει νέα σεζόν. Απλά δεν υπάρχει.

Η παραγωγή του HBO το τερμάτισε με τον 3ο κύκλο της, σε σημείο που υπήρχαν φήμες ότι η σειρά θα κοπεί και το τέλος της 2ης σεζόν θα μείνει ως το τέλος της γενικότερα.

Το πρόβλημα απ’ όσο γνωρίζαμε ήταν το φορτωμένο πρόγραμμα των πρωταγωνιστών, οι οποίοι τρέχουν για άλλες δουλειές και δημιουργούν πονοκέφαλο στον Sam Levinson. Όχι τίποτα άλλο, οι χαρακτήρες είναι λυκειόπαιδα και οι πρωταγωνιστές οριακά θα μπορούσαν να είναι γονείς τους (εντάξει λίγο υπερβολή, αλλά you get the point).

*Και δεν είναι καν Millennials για να πεις ότι μικροδείχνουν.*

Ενώ λοιπόν είχαμε αρχίσει να αποδεχόμαστε την ιδέα ότι η Χρυσή Σφαίρα της Zendaya το 2023 για το ρόλο της ως Rue μάλλον ήταν και η τελευταία, το κανάλι προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση και ανέστησε τις ελπίδες μας. Όχι μόνο θα υπάρξει 3η σεζόν, αλλά ξέρουμε και πότε θα πάρει εμπρός! 

A hundred years later λοιπόν, το καστ και η ομάδα παραγωγής θα συναντηθούν ξανά για τα γυρίσματα, και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2025. Αν περιμένατε να ακούσετε μια κοντινότερη ημερομηνία, τότε μάλλον δεν μάθατε τίποτα από όλα αυτά τα χρόνια αναμονής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max (@streamonmax)

«Είμαι ενθουσιασμένη που είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε γυρίσματα για το Euphoria τον Ιανουάριο.», δηλώνει η Francesca Orsi, αντιπρόεδρος του HBO και πρόεδρος των δραματικών σειρών και ταινιών του καναλιού.

Αυτό, για την πρεμιέρα του νέου κύκλου, σημαίνει ότι θα έρθει είτε προς το τέλος της ίδιας χρονιάς, ή αρχές 2026. Επειδή όμως μιλάμε για το ‘Euphoria’, δεν μπορούμε να παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο. Κι αυτό για το ξεκίνημα των γυρισμάτων στις αρχές του ’25 δηλαδή, το κρατάμε μεν, αλλά με μια μικρή επιφύλαξη δε.

Στην επόμενη σεζόν οι πρωταγωνιστές (πιθανότατα) θα κάνουν το adult life τους

Με το μεγαλύτερο μυστήριο – αυτό για το αν θα υπάρξει συνέχεια – να λύθηκε, πάμε στα πιο ειδικά τώρα. Το επικρατέστερο σενάριο σχετικά με την πλοκή είναι ότι θα γίνει ένα time jump 5 χρόνων, όπου οι πρωταγωνιστές θα έχουν ξεμπερδέψει με το σχολείο και θα βρίσκονται εδώ και κάποια χρόνια στην ενήλικη ζωή. Έχουμε μεγάλη απορία να δούμε τι σημαίνει αυτό για πολλούς χαρακτήρες και λίγο παραπάνω για την Rue και την εξάρτησή της.

Σίγουρα πάντως δεν θα επιστρέψουν δύο πρόσωπα: η Barbie Ferreira και o Angus Cloud. Η πρώτη έχει ενημερώσει καιρό τώρα για την έξοδό της από τη σειρά, στην οποία οδήγησαν διαφωνίες της με τον Sam Levisnon. Συγκεκριμένα, δεν ήθελε να καταλήξει να παίζει τη «χοντρή φίλη», όπως είπε, καθώς προς τα εκεί όδευε ο ρόλος της. Και όντως, ένας χαρακτήρας που ξεκίνησε πολύ πιο ενδιαφέρον και περίπλοκος, κατέληξε στη 2η σεζόν να αποτελεί… διακοσμητικό. Sad but true.

Από την άλλη, ο Angus Cloud, τον οποίο γνωρίσαμε ως Fesco, πέθανε τον περσινό Ιούλιο σε ηλικία 25 χρονών. Το κενό θα είναι μεγάλο, για έναν χαρακτήρα που αγαπήθηκε πολύ και ένα love story (Fesco – Lexi) που δεν προλάβαμε να δούμε ολοκληρωμένο.

Διάβασε κι αυτό

H Kat ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το ‘Euphoria’ και αφήνει φτωχότερη την 3η σεζόν!

FUN ZONE

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Η Logitech G λανσάρει ένα lightspeed gaming ποντίκι για όλους τους παίκτες!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το ‘The Sims’ φέρνει pack για πολυγαμικές σχέσεις, εκπληρώνει τις φαντασιώσεις μας!

EVENTS

Το Limonaia Urbana Event της Barilla στην Αθήνα ήταν το απόλυτο καλοκαιρινό event της χρονιάς!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET