SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

Αγόρια, αυτή είναι η ευκαιρία σας!

Neopolis Team

12 Ιουλίου, 2024

Την ίδια ώρα που οι μισοί Έλληνες ρίχνουν άκυρο στις διακοπές γιατί δε βγαίνουν οικονομικά, οι διάσημοι κάνουν το καθιερωμένο τους island hopping, διότι τι ανάγκη έχουν αυτοί!

Κάθε χρόνο περιμένουμε να μάθουμε ποιοι προτίμησαν τη χώρα μας και τι έκαναν κατά τη διαμονή τους, για να ζήσουμε μέσα από τα posts τους το σωστό greek summer, γιατί από μόνοι μας βιώνουμε το εφιαλτικόκαλοκαίρι-της-πόλης.

Ανάμεσα στα ονόματα, λοιπόν, που φέτος έδωσαν την ψήφο τους στην Ελλάδα, είναι και η Sydney Sweeney. Η νέα αγαπημένη σταρ των αντρών, η Scarlett Johansson της εποχής μας, είπε να ζήσει τις δικές της ‘Mamma Mia’ διακοπές και να αποφορτιστεί από μια δύσκολη χρονιά.

Χθες λοιπόν, ανέβασε το παρακάτω ig post από τις διακοπές της στην τοποθεσία ‘greek islands’ και όλοι ψάχνουν να βρουν πού ακριβώς είναι.

Ορισμένες φωτογραφίες μαρτυρούν την τοποθεσία, όπως αυτή από το Σαρακήνικο στη Μήλο, ενώ σε άλλες ποζάρει πάνω σε κότερο ή κάνοντας θαλάσσια σπορ. Σε κάθε περίπτωση, η λεζάντα δείχνει ξεκάθαρα τις επιρροές της, καθώς πρόκειται για στίχο των Abba από το κομμάτι ‘Mamma Mia’.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Όπως είπαμε, είναι ένα break που το άξιζε η ηθοποιός, καθώς μπορεί το ‘Euphoria’ να έχει δώσει στο καστ του άπειρο χρόνο χαλάρωσης (καλύτερος εργοδότης της χρονιάς χαντς ντάουν), αλλά η 27χρονη έτρεχε όλο το προηγούμενο διάστημα για χάρη άλλων παραγωγών.

Τέλη του 2023 (στο εξωτερικό) και αρχές του 2024, κυκλοφόρησαν το ‘Anyone but You’ και το ‘Immaculate’, δύο ταινίες όπου η Sydney όχι μόνο πρωταγωνιστούσε, αλλά στη μία είχε και ρόλο παραγωγού.

Ξεκάθαρα άρπαξε την ευκαιρία που της έδωσε η σειρά του HBO για να χτίσει μια καριέρα που προβλέπεται μεγάλη. Τι τη νοιάζει που το Euphoria καθυστερεί τόσο την επόμενη σεζόν, σε σημείο που παίζει να μην έρεθει και ποτέ; Της πρόσφερε αρκετή φήμη ώστε να κλείνει δουλειές τη μία μετά την άλλη και να αποτελεί από τα μεγαλύτερα ονόματα της γενιάς της στον κόσμο του θεάματος. *Και να κάνει tour στα ελληνικά νησιά*

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET