Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

Δεν έχουμε φωνάξει πιο δυνατά 'Drop your skincare routine'!

Neopolis Team

11 Ιουλίου, 2024

Στην εποχή των social media, η αντίδρασή μας όταν βλέπουμε ένα ωραίο δέρμα και μια καλοδιατηρημένη εικόνα βάσει ηλικίας, είναι σχεδόν πάντα ίδια: ‘Drop the skincare routine asap!’.

To σχόλιο αυτό ωστόσο, αποκτάει τελείως διαφορετική σημασία στην περίπτωση του Brandon Miles May από το Ντετρόιτ των ΗΠΑ. Εκεί δε ζητάμε απλά την ρουτίνα του, την απαιτούμε φωνάζοντας on top of our lungs!

Μπορεί και να μιλάμε για την πραγματική περίπτωση του Μπέντζαμιν Μπάτον, δεν ξέρω, αλλά ο 35χρονος τύπος από το Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν, είναι ο ορισμός του baby face. Και baby body. Τα πάντα πάνω του θυμίζουν έφηβο ή, βαριά βαριά, φοιτητή στα πρώτα έτη του.

Ο Brandon ωστόσο είναι στα middle 30s του και δείχνει έτσι:

Αποκλείεται να έχουν περάσει 17 χρόνια απ’ την τελευταία φορά που οι γονείς του πήγαν στο σχολείο του για βαθμούς… 😭

Όπως μπορούμε να φανταστούμε, τη ζωή του χαρακτηρίζουν δύο βασικά πράγματα. Πρώτον, του παίρνει ώρα να πείσει ότι είναι ενήλικας (πόσο μάλλον 35) σε περιπτώσεις που απαιτείται. Δεύτερον, όλοι του ζητάνε να αποκαλύψει το μυστικό της νεότητας. Πολύ θα θέλαμε να έχει ένα ελιξίριο και να μας το μοιράσει, αλλά ο Brandon υποστηρίζει πως είναι άλλα, πιο απλά και καθημερινά, τα πράγματα που του εξασφαλίζουν αυτή την τόσο νεανική εικόνα.

Πιο ειδικά, ο ίδιος την αποδίδει στο γεγονός ότι αποφεύγει το αλκοόλ, καθώς επίσης και τον ήλιο, ενώ ακολουθεί φυτοφαγική διατροφή, καταναλώνοντας πολλά φρούτα και ψάρια, και δεν κάνει εκπτώσεις στον ύπνο του!

@brandonskincare Why I still look like a teenager at 35 #antiaging #antiagingtips #skincaretips #healthylifestyle #fyp #fypシ゚viral ♬ original sound – Brandon Miles May

@brandonskincare Anti-aging grocery haul #antiaging #groceryhaul #healthyfood #healthyliving #healthylifestyle #antiagingtips #fypシ゚viral ♬ original sound – Brandon Miles May

Ταυτόχρονα, διατηρεί ένα θετικό mindset, το οποίο θεωρεί πως οφείλεται για τη φρέσκια εμφάνισή του. Αυτό που κρατάμε όμως, είναι ότι αποφεύγει επίσης τη βαριά γυμναστική. Αυτό μάλιστα, μας άρεσε. Τα υπόλοιπα τα έχουμε ξανακούσει, τα έχουμε εφαρμόσει και όση δουλειά κι αν κάνουν, δεν μας αλλάζουν εντελώς γενιά.

Γενικότερα όμως, τονίζει την αποχή του από το αλκοόλ ως κύρια αιτία πίσω από την εμφάνισή του. Είναι αυτό το sign μας να κάνουμε Dry August; Από Σεπτέμβρη καλύτερα, σωστά. 

Όσο για τον ήλιο, είναι γνωστό ότι ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη γήρανση της επιδερμίδας. Ο 35χρονος Αμερικανός λοιπόν, σημειώνει ότι ανέκαθεν έμενε μακριά από τις βλαβερές ακτίνες του.

@brandonskincare Do I actually AVOID the sun? ☀️ #antiaging #antiagingskincare #skincaretips #fypage #foryou #fypシ゚viral ♬ original sound – Brandon Miles May

Από τα 13 μου είχα αρχίσει να εμβαθύνω στο θέμα της μακροζωίας και της αντιγήρανσης. Με ενδιέφερε πολύ η διατροφή και να κρατώ το σώμα μου νέο. 

Ο ίδιος προσθέτει επίσης: «Δεν κάνω βαριά γυμναστική. Η έντονη άσκηση μπορεί να προκαλέσει στρες στο σώμα, μπορεί να το γεράσει. Κρατώ την άσκησή μου σε μέτριο και ήπιο επίπεδο – περπάτημα, γιόγκα και ορισμένες ασκήσεις ενδυνάμωσης».

Να μην ξεχάσουμε επίσης, να πούμε ότι ο Brandon τρώει καθημερινά σοκολάτα! Από εκείνες με φουλ κακάο που είναι κάπως πικρές μεν, αλλά και πάλι, τρώει κάθε μέρα σοκολάτες!

Διάβασε κι αυτό

15 προβλήματα που κάθε 20χρονος με baby face, έχει βαρεθεί να αντιμετωπίζει καθημερινά!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Το Hawk Tuah girl αποκτά το δικό της reality show μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως… meme!

Είναι viral

Είδαμε το live streaming του IShowSpeed στην Ελλάδα και η ετεροντροπή μας ντράπηκε!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μάθαμε πώς λέγεται το «μαγιό» στα ελληνικά και μάλλον μας αρέσει περισσότερο!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Γιατί να επιλέξετε μεσιτικό γραφείο για την πώληση του ακινήτου σας

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET