ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το Ίδρυμα Ευγενίδου αναζητά φοιτητές για part time απασχόληση, για τσέκαρε προϋποθέσεις!

Δεν βρίσκεις καθημερινά ευκαιρίες να συνδυάσεις δουλειά και σπουδές!

Neopolis Team

11 Ιουλίου, 2024

Το να βρεις μια decent μερική απασχόληση και να την ισορροπήσεις με το πρόγραμμα της σχολής, μπορεί να αποδειχθεί πολύ δύσκολο έργο. Μια τέτοια ευκαιρία να συνδυάσουν σπουδές και δουλειά δίνει το εκπαιδευτικό κοινωφελές Ίδρυμα Ευγενίδου σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές συγκεκριμένων πεδίων, που ίσως σε αφορούν!

Πιο ειδικά, φοιτητές Σχολών Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών και Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (Φυσικοί, Βιολόγοι, Χημικοί, Μηχανικοί πολυτεχνικών και τεχνολογικών ιδρυμάτων και Παιδαγωγοί), μπορούν να στείλουν βιογραφικό για τη θέση μερικής απασχόλησης που προσφέρεται από το Ίδρυμα, έως τις 21 Ιουλίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: admin@eef.edu.gr.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η θέση αυτή αφορά την παρουσία μέσα στο χώρο του Κέντρου Επιστήμης και Τεχνολογίας, με σκοπό:

i. τη διευκόλυνση των επισκεπτών (μαθητικό κοινό τις καθημερινές και γενικό κοινό τα Σαββατοκύριακα) σε ό,τι χρειαστούν (π.χ. οδηγίες για τη χρήση των εκθεμάτων, εξηγήσεις όσον αφορά στα φαινόμενα που παρατηρούνται, καθοδήγηση ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους, απαντήσεις σε απορίες κ.λπ.).

ii. τη μέριμνα για την καλή λειτουργία του (π.χ. τακτοποίηση εκθεμάτων, καταγραφή προβλημάτων, εργασίες βελτίωσης και συντήρησης του υλικού όπου είναι δυνατόν, επικοινωνία με τον υπεύθυνο βάρδιας, είσοδος – έξοδος επισκεπτών, διευκόλυνση ΑμεΑ κ.λπ.).

Οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι

Ο/Η υποψήφιος/α, πρέπει να φέρει βεβαίωση φοίτησης ή του πτυχίου, καθώς επίσης να διαθέτει τα ακόλουθα προσόντα/χαρακτηριστικά:

Καλή, σφαιρική γνώση των πεδίων STEM.
Διάθεση για εκπαίδευση μαθητών. Επιθυμητή η εκπαιδευτική εμπειρία σε αντίστοιχους τομείς.
Ανεπτυγμένες δεξιότητες στην προφορική και γραπτή επικοινωνία (π.χ. παρουσιάσεις σε κοινό, προετοιμασία ενημερωτικού υλικού, αρθρογραφία κ.λπ.), τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά.
Πολύ καλή χρήση Η/Υ.
Αναλυτική ικανότητα, δημιουργική σκέψη, φαντασία και ομαδικό πνεύμα.
Διάθεση και ικανότητα για απόκτηση νέων γνώσεων και δεξιοτήτων.
Για τους/τις υποψήφιους/ες παιδαγωγούς, εισαγωγή στο προπτυχιακό του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης από το 2ο Πεδίο: Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών.

Θα συνεκτιμηθεί η προηγούμενη εργασιακή εμπειρία, ιδιαιτέρως σε συναφείς χώρους ή αντικείμενα.

Η διορία για την αποστολή βιογραφικού μαζί με συνοδευτική επιστολή στα Ελληνικά και στα Αγγλικά στη διεύθυνση admin@eef.edu.gr, λήγει στις 21 Ιουλίου 2024.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-9469642

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET