Είναι viral

Το Hawk Tuah girl αποκτά το δικό της reality show μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως… meme!

Τι θα δείξεις την επόμενη φορά που θα σε ρωτήσει η μάνα σου πότε θα πάρεις το πτυχίο...

Neopolis Team

10 Ιουλίου, 2024

Είναι κάποιες επιτυχίες σε αυτή τη ζωή που δεν μπορείς να τις προβλέψεις για κανένα λόγο. Δεν μπορείς καν να τις κατανοήσεις όταν γίνονται, για να τις αποδομήσεις και να πεις οοοκ, αυτό είναι το πλάνο, το ακολουθώ πιστά και φτάνω στο ίδιο αποτέλεσμα. Όχι, είναι ξεκάθαρα θέμα τύχης. Σαν να κερδίζεις το τζόκερ ένα πράγμα.

Μια τέτοια ιστορία γράφει αυτόν τον καιρό η Hailey Welch, κατά κόσμον Hawk Tuah girl. Η 21χρονη από το Νάσβιλ των ΗΠΑ ήταν τέρμα wasted όταν απαντούσε τη διάσημη πλέον ατάκα ‘Hawk tuah, spit on that thing’ στην ερώτηση «Ποια κίνηση μπορεί να τρελάνει έναν άντρα στο κρεβάτι;», και σε καμία περίπτωση δε φανταζόταν τι θα ακολουθούσε.

@ahpositive The Original Hawk Tuah #hawktuah #spitonthatthing #meme #viralvideo ♬ Originalton – AHPositive

Μια σύντομη περίληψη αυτού που όντως ακολούθησε: Το παραπάνω στιγμιότυπο άρχισε να αναπαράγεται παντού στο ίντερνετ και μέσα σε λίγα 24ωρα η 21χρονη είχε γίνει φέιμους. Τύπου διάσημη, διάσημη! 

Από τότε μέχρι σήμερα, η Hailey έχει μιλήσει σε podcast, έχει βγάλει merch με τη φράση της, έχει ανέβει στη σκηνή συναυλίας ως guest star, ζει με παπαράτσι που έχουν κατασκηνώσει έξω από το σπίτι της και φυσικά, έχει παραιτηθεί από τη δουλειά της στο εργοστάσιο ελατηρίων.

@greatamericanbarscene HAWK TUAH REVIVAL #zachbryan #hawktuah #revival #nashville #fyp ♬ original sound – greatamericanbarscene

Η ζωή της έχει αλλάξει 180 μοίρες ήδη και αναμένεται να αλλάξει κατά πολύ ακόμα. Ένας σημαντικός παράγοντας είναι το reality show που θα κυκλοφορήσει σύμφωνα με το TMZ, με μεγάλα ονόματα παραγωγών και showrunners να δείχνουν ενδιαφέρον. Τονίζεται ωστόσο ότι το ενδιαφέρον αυτό δεν οφείλεται μόνο στο ότι η 21χρονη έγινε viral meme. Η relatable προσωπικότητα και το χιούμορ της Hailey, φαίνεται να παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο. Χάρη σε αυτά μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει επίσης φήμες ότι θα ασχοληθεί με το κομμάτι της κωμωδίας, κάνοντας πιθανώς standups και podcasts.

Σε κάθε περίπτωση, το κομμάτι του ριάλιτι είναι κάπως πιο επιβεβαιωμένο. Η Hailey βρίσκεται σε επαφή με διάφορες τηλεοπτικές εταιρείες, οπότε μένει να γίνει το τελικό deal. Και τότε πια, θα μιλάμε επίσημα για την πιο ράντομ ιστορία επιτυχίας. Κυριολεκτικά μερικά δευτερόλεπτα στη διάρκεια μιας τυπικής νυχτερινής εξόδου, της έχτισαν νέα ζωή.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

Είναι viral

Είδαμε το live streaming του IShowSpeed στην Ελλάδα και η ετεροντροπή μας ντράπηκε!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μάθαμε πώς λέγεται το «μαγιό» στα ελληνικά και μάλλον μας αρέσει περισσότερο!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Γιατί να επιλέξετε μεσιτικό γραφείο για την πώληση του ακινήτου σας

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET