ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων 10/7/2024

Τσέκαρε την αναλυτική πρόβλεψη της ημέρας!

Neopolis Team

10 Ιουλίου, 2024

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Κριέ, σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη να βρίσκεται στην Παρθένο, οπότε κι εσύ δίνεις έμφαση στην αποπεράτωση διαφόρων καθημερινών και βαρετών υποχρεώσεών σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία, υποδηλώνει ότι μέσα στην ημέρα θα τις κάνεις είτε λίγο ‘τσαπατσούλικα’, είτε δε θα τους προσφέρεις την απαραίτητη προσοχή, παραμένοντας αισιόδοξος πως θα έχεις τα αποτελέσματα που υπολογίζεις. Είναι όμως πραγματικά έτσι; Επίσης, οι εντάσεις με το άμεσο περιβάλλον σου είναι πολύ πιθανές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου δεν είναι και τα καλύτερα. Έχεις πολλή δουλειά κι αυτό φέρει πολλαπλές τριβές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ ο τρόπος που συνεννοείσαι είναι κοφτός κι απόμακρος, προκαλώντας περισσότερες διασπάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η υπέρμετρη αισιοδοξία σου κι ο ενθουσιασμός σου για κάποια πράγματα με τα οποία θέλεις να καταπιαστείς στον προσωπικό σου χρόνο είναι η αιτία για την οποία τα θαλασσώνεις στα επαγγελματικά. Μείνε συγκεντρωμένος, αφού κάνεις αρκετά λάθη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα Τετάρτη επιλέγεις να ασχοληθείς με οτιδήποτε σου τονώνει την αυτοπεποίθηση και σου προσφέρει χαρά, αφού η Σελήνη στην Παρθένο αυτό επιβεβαιώνει. Από την άλλη, το τετράγωνό της με το Δία στους Διδύμους φέρει τον κίνδυνο να γίνεις πιο σπάταλος στο όνομα της διασκέδασης ή των παιδιών σου, που σου ζητούν χάρες κι εσύ δυσκολεύεσαι να βάλεις όρια. Η διάθεσή σου είναι καλή και νιώθεις αισιόδοξος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά έχεις μία καλή ημέρα, αλλά θα ξοδέψεις παραπάνω χρήματα για τον ερωτικό σου στόχο από όσα θα έπρεπε. Παράλληλα, είσαι επιρρεπής στο φλερτ μόνο για λόγους επιβεβαίωσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεξε πολύ τα οικονομικά σου, γιατί η ημέρα φέρει αρκετές σπατάλες για πολλαπλούς λόγους. Θέλεις να διασκεδάσεις ή κάποιος που αγαπάς πολύ σου ζητά οικονομικές χάρες. Είναι κακή ημέρα να επενδύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Δίδυμε, η ζωή στο σπίτι αποκτά μία νότα υπεραισιοδοξίας με την Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου να σχηματίζει τετράγωνο με το Δία. Προτιμάς να μείνεις σπίτι, εάν είναι εφικτό ή να περάσεις χρόνο με τους αγαπημένους σου. Στο σπίτι επιθυμείς να κάνεις αλλαγές ώστε να αισθάνεσαι περισσότερη θετική ενέργεια όταν μπαίνεις στον προσωπικό σου χώρο. Στην πραγματικότητα, ο ενθουσιασμός σου σε ωθεί να αναλάβεις πολλά πράγματα και να κάνεις περιττά έξοδα, οπότε αξιολόγησε τι είναι πιο σημαντικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου υπάρχουν εντάσεις, αφού διαχειρίζεσαι αρκετά ανώριμα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Υπάρχει ο κίνδυνος να θεωρήσεις ένα κοντινό σου πρόσωπο δεδομένο, οπότε οι τριβές και οι απογοητεύσεις είναι αναμενόμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναφορικά με τα επαγγελματικά σου, είναι μία ημέρα όπου καλό θα ήταν να τακτοποιήσεις την επαγγελματική σου στέγη και να γίνεις πιο οργανωτικός. Επίσης, φρόντισε να μην κάνεις πολλά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Καρκίνε, σήμερα Τετάρτη με τη Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου θέλεις να γίνεις περισσότερο εξωστρεφής και επικοινωνιακός, ενώ η κριτική σου ικανότητα ενισχύεται. Από την άλλη, το τετράγωνό της με το Δία σε ωθεί να πεις πράγματα που δεν θα μοιραζόσουν κάτω από άλλες συνθήκες. Η συμβουλή της ημέρας για εσένα είναι να εξισορροπήσεις το χρόνο που μιλάς και ακούς τους συνομιλητές σου, ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες να εκτεθείς αποκαλύπτοντας τα μυστικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου είναι σε μέτρια κατάσταση, αφού μολονότι αυξάνονται οι δυνατότητες καλής επικοινωνίας, επαφών και νέων γνωριμιών, δε τις διαχειρίζεσαι αρκετά έξυπνα. Πιθανό είναι να ακούσεις πράγματα που δεν περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται μία πιο διπλωματική προσέγγιση, γιατί η υπερβολή στον τρόπο έκφρασής σου ή οι συζητήσεις που δε βγάζουν πουθενά είναι μέρος του σημερινού σεναρίου. Προσπάθησε να συζητήσει στοχευμένα με πελάτες και συνεργάτες.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Φίλε Λέοντα, η Τετάρτη έφτασε, με τη Σελήνη στην Παρθένο, επομένως κι εσύ δίνεις μεγάλη έμφαση στον υλικό και πρακτικό κόσμο. Τα οικονομικά και τα αγαθά που σου ανήκουν είναι κάτι που φροντίζεις προσεκτικά σήμερα. Βέβαια, το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία προδίδει ότι καταλήγεις να γίνεσαι σπάταλος, θέλοντας να περάσεις όμορφα ή να εντυπωσιάσεις τρίτους με κάποια φανταχτερά αποκτήματά σου. Δε συνιστάται να ξοδέψεις πολλά χρήματα για να κάνεις καλή εντύπωση σε ανθρώπους που ούτε καν σε ξέρουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αυτοπεποίθησή σου είναι μεταβλητή, όπως ακριβώς και το ζώδιο της Παρθένου. Αυτό θα επηρεάσει άμεσα και αρνητικά τα αισθηματικά σου, αφού δε τα διαχειρίζεσαι συνετά και ώριμα. Οι κοινωνικές σου επαφές δεν αρκούν για να κάνεις ποιοτικές γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μπορούν να ενισχυθούν μέσα από συμμαχίες, πρόσεξε όμως, αφού μπορεί οι οικονομικοί όροι να μην είναι ιδιαίτερα ρεαλιστικοί. Εϊναι καλή στιγμή να φροντίσεις να βάλεις χρήματα στην άκρη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Παρθένε, φαίνεται να είσαι ο πρωταγωνιστής της Τετάρτης με την Σελήνη να φωτίζει το δικό σου ζώδιο. Θέλεις να φροντίσεις τον εαυτό σου και παρατηρείς ο,τι ‘δεν πάει καλά’ γύρω σου, με σκοπό να το φτιάξεις. Υπάρχει κίνδυνος να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου στο εργασιακό περιβάλλον και να μην ολοκληρώσεις όλα όσα ήθελες μέχρι το τέλος της ημέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρόσεξε μην παρασύρεις κάποιες εντάσεις στην προσωπική σου ζωή, επηρεάζοντας αρνητικά τον αισθηματικό σου κόσμο. Ο έρωτας σήμερα παίρνει δευτερεύοντα ρόλο, όσο φροντίζεις την ψυχολογία και τη δουλειά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου υποστηρίζονται μέσα από την αισιοδοξία κι εσωτερική δύναμη που εκπέμπεις. Οι συνεργάτες και οι πελάτες είναι πρόθυμοι να σε υποστηρίξουν, αλλά κι εσύ οφείλεις να προβάλλεις μία ώριμη κι επαγγελματική στάση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Μία ημέρα γεμάτη προβληματισμούς έφτασε, Ζυγέ μου, με την Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου να φωτίζει τον εσωτερικό σου κόσμο. Το τετράγωνό της με το Δία υποδηλώνει ότι μέσα στην Τετάρτη θα ασχοληθείς με θέματα προσωπικής βελτίωσης. Οι φιλοσοφικές αναζητήσεις και προβληματισμοί είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της ημέρας, ενώ θα παρατηρήσεις τον εαυτό σου να φανατίζεται σε συγκεκριμένες απόψεις και ιδέες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις ή ακόμη κι ανασφάλειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου έχουν μικρές εντάσεις και θα πρέπει να επικοινωνήσεις πιο ξεκάθαρα με τον ερωτικό σου στόχο ή το άλλο σου μισό. Είναι μία ημέρα ιδανική για να ‘βγάλεις ένα βάρος από μέσα σου’, μιλώντας για όσα αισθάνεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά καλό είναι να μην υπερεκτιμήσεις τις γνώσεις που έχεις αυτή τη στιγμή. Είναι καλό να έχεις κάποιες αμφιβολίες, αφού θα σε κινητοποιήσουν να μάθεια ακόμη περισσότερα για τον κλάδο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Σκορπιέ, σήμερα Τετάρτη, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σχηματίζει ένα τετράγωνο με το Δία. Η συγκεκριμένη όψη αναμένεται να φέρει μερικές εντάσεις και προκλήσεις, κυρίως σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά και τις φιλίες σου. Αισθάνεσαι ότι κάποιες από τις προσδοκίες σου δεν εκπληρώνονται όπως υπολόγιζες, και απαιτείται να αναθεωρήσεις κάποιες από τις επιλογές σου. Αντιμετώπισε τις καταστάσεις με πρακτικότητα. Παράλληλα, είναι καλή ημέρα για να εστιάσεις σε λεπτομέρειες και να δώσεις προσοχή σε πράγματα που ίσως παραβλέπεις στην καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις στα αισθηματικά σου. Η λίμπιντό σου είναι ανεβασμένη κι αυτό αναμένεται να σε καταστήσει πιο επιρρεπή στους ερωτικούς πειρασμούς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να επαναξιολογήσεις τα επαγγελματικά σχέδιά σου και να δεις πού μπορείς να κάνεις βελτιώσεις. Πρόκειται να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις και να επενδύσεις, με μεγαλύτερη πιθανότητα οικονομικών απωλειών αντί για κέρδος.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Τοξότη, σήμερα, η Σελήνη στην Παρθένο βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Δία, και αυτό πρόκειται να φέρει μερικές προκλήσεις στον τομέα των σχέσεων και της καριέρας σου. Επικρατεί μια κρίση ανάμεσα στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και στις προσωπικές σου σχέσεις, καθώς μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις ή παρεξηγήσεις. Είναι σημαντικό να αποφύγεις υπερβολικές αντιδράσεις ή μη ρεαλιστικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου ή τους άλλους

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε να δεις τα πράγματα με ψυχραιμία και να μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει, αφού είναι πολύ πιθανό να συμπαρασύρεις τους προβληματισμούς και στον αισθηματικό σου κόσμο, προκαλώντας ρίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα προσφέρεται για να επαναξιολογήσεις τις επαγγελματικές και οικονομικές προτεραιότητές σου και να δεις πώς μπορείς να εναρμονίσεις τους διαφορετικούς τομείς της ζωής σου. Οι συνεργασίες που ξεκινούν σήμερα δεν έχουν ίσους όρους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Σήμερα Τετάρτη, Αιγόκερε, η Σελήνη στην Παρθένο βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Δία, επηρεάζοντας την καθημερινότητά σου και την αναζήτηση γνώσης ή περιπέτειας. Αισθάνεσαι ότι οι καθημερινές σου υποχρεώσεις συγκρούονται με τις επιθυμίες σου για εξερεύνηση νέων ιδεών ή την επιδίωξη υψηλότερων στόχων. Σου φαίνεται δύσκολη η οργάνωση του χρόνου σου, αφού έχεις πολλές υποχρεώσεις και θέλεις να αφιερώσεις χρόνο σε μακροπρόθεσμα σχέδια ή ταξίδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η υπομονή και η συνέπεια θα είναι οι σύμμαχοί σου για να διατηρήσεις την ισορροπία στα ερωτικά σου. Έχεις πολλά να κάνεις και δεν υπάρχει χρόνος και χώρος για έρωτες, οπότε φρόντισε να οργανωθείς σωστά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεξε να μην υπερβείς τον εαυτό σου προσπαθώντας να τα κάνεις όλα ταυτόχρονα, γιατί η κόπωση είναι… στο τσεπάκι! Σήμερα είναι καλή μέρα να εστιάσεις στην αποτελεσματικότητα και στην πρακτικότητα των επαγγελματικών σου συνηθειών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Η Τετάρτη έφτασε Υδροχόε! Σήμερα, η Σελήνη στην Παρθένο κορυφώνει το τετράγωνό της με τον Δία, επηρεάζοντας τα δημιουργικά σου εγχειρήματα και τις βαθύτερες συναισθηματικές σου σχέσεις. Υπάρχει ένταση ανάμεσα στις προσωπικές σου επιθυμίες και τις ανάγκες των άλλων, ειδικά σε σχέση με κοινά οικονομικά. Έχεις μία ημέρα όπου οι ανασφάλειές σου αναδύονται στην επιφάνεια για να μπορέσεις να επουλώσεις πληγές του παρελθόντος και να γίνεις πραγματικά χαρούμενος σε βάθος χρόνου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εστίασε στην επικοινωνία στα ερωτικά σου και προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρος στις προθέσεις και τις επιθυμίες σου. Προσδιόρισε τα στοιχεία της σχέσης ή της επικοινωνίας με τους αγαπημένους σου που χρειάζονται προσαρμογές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να επαναξιολογήσεις κάποια από τα δημιουργικά σου σχέδια ώστε να καταλάβεις πώς μπορείς να τα βελτιώσεις. Συνάμα, προσπάθησε να διατηρήσεις μια υγιή ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές σου ανάγκες κι επαγγελματικές και οικονομικές φιλοδοξίες.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Ιχθύ μου, η Τετάρτη έφτασε με μία σειρά προκλήσεων. Σήμερα, η Σελήνη στην Παρθένο, απέναντί σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, επιδρώντας άμεσα στην οικογενειακή σου ζωή και τις στενές σου σχέσεις. Συγκρούεται η ανάγκη σου για σταθερότητα με κάποιες ανασφάλειες και αρνητικά ψυχολογικά μοτίβα του παρελθόντος. Είναι καλό που αναδύονται στην επιφάνεια, αφού πλέον μπορείς να τα αντιμετωπίσεις κατάματα. Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις ότι πρέπει να κάνεις κάποιες θυσίες ή συμβιβασμούς για να διατηρηθεί η αρμονία στο σπίτι και στις προσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δώσε προσοχή στον εαυτό σου και πώς διαδράς με τους άλλους στα αισθηματικά ώστε να εξετάσεις πώς μπορείς να βελτιώσεις την επικοινωνία με τους αγαπημένους σου. Προσπάθησε να είσαι υπομονετικός και να ακούς τις ανάγκες και τις απόψεις των άλλων, χωρίς να παραβλέπεις τις δικές σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα δεν είναι καλή στιγμή να ανανεώσεις τον επαγγελματικό σου χώρο ή να μεταφέρεις τη στέγη σου. Η ημέρα σε βοηθά να σταθεροποιήσεις κάποιες συνεργασίες, μέσα από έναν σημαντικό αριθμό προκλήσεων.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET