Είναι viral

Είδαμε το live streaming του IShowSpeed στην Ελλάδα και η ετεροντροπή μας ντράπηκε!

Πώς το ξεβλέπουμε όλο αυτό;

Neopolis Team

9 Ιουλίου, 2024

Η χώρα μας είχε μια πολύ σημαντική άφιξη χθες, αυτή του Youtuber-streamer IShowspeed. Σίγουρα θα καταγραφεί με κεφαλαία γράμματα στον απολογισμό του φετινού τουρισμού.

Η παρουσία του στην Ελλάδα εξηγείται από το ευρωπαϊκό tour που κάνει γενικότερα αυτόν τον καιρό, έχοντας περάσει προηγουμένως από χώρες όπως Ελβετία, Νορβηγία, Πολωνία, Ολλανδία κλπ. Πρόσφατα μάλιστα βρέθηκε και στη γειτονική Αλβανία, όπου συνάντησε τον πρωθυπουργό της. Βλέποντας, λοιπόν, τα streams από εκείνες τις επισκέψεις, είχαμε μια εικόνα για το τι να περιμένουμε.

Νομίζω όμως ότι ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία. Πάλι.

Ο -πιθανότατα- μεγαλύτερος φαν του Cristiano Ronaldo βγήκε χαλαρός για βόλτα σε διάφορα μέρη της Αθήνας, κάνοντας ταυτόχρονα live streaming, που του εξασφάλισε ένα ωραιότατο τσούρμο λυσσασμένων φανς να τρέχουν από πίσω του. Βασικά, κάποιος σχολίασε ‘10% Greece, 90% zombie apocalypse’ και ήταν η πιο to the point περιγραφή όσων έγινε τη χθεσινή Δευτέρα (8/7).

Ξεκινώντας τον περίπατό του με μια πράξη καλοσύνης: αγοράζοντας φαγητό σε έναν τυχαίο περαστικό που υποστήριζε ότι πεινάει, συνέχισε βάζοντάς τα με έναν… σκύλο (ο μπρο έχει σοβαρό μπιφ με τα τετράποδα 💀).

Λίγο αργότερα μπήκε στο βανάκι για να κατευθυνθεί προς το Πεδίο του Άρεως, με ορισμένα πλάνα από τη διαδρομή να θυμίζουν λετζίτ ταινία αποκάλυψης.

Όλες οι στιγμές από το tour στην πρωτεύουσα καταγράφονταν σε live streaming όπως είπαμε, αλλά παρ’ όλα αυτά, ο 19χρονος έδειχνε ενοχλημένος με τον μεγάλο αριθμό ακόλουθων irl. Σε κάποια φάση λοιπόν, απευθύνθηκε σε έναν αστυνομικό, ζητώντας να διευθετήσει το θέμα. Γκες γουότ, εκείνος του απάντησε ότι δεν μπορούσαν να τον συνοδεύσουν κι ότι πρέπει να τα βγάλει πέρα μόνος του με τα πιτσιρίκια.

Α ναι, συνέβη επίσης αυτό εδώ το σκηνικό κι εκεί πια η ετεροντροπή κατάφερε να νιώσει και η ίδια ντροπή. 🥲

Εντωμεταξύ, βλέποντας το παρακάτω βίντεο, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την όποια ανώτερη δύναμη μας κράτησε μακριά από τα ΜΜΜ του κέντρου χθες. Δεν είναι δεδομένο ότι θα βγαίναμε ζωντανοί από το ανεξέλεγκτο κύμα εφηβάκων που έτρεχε να συναντήσει το είδωλό του.

@ioanna.koulouri @IShowSpeed where are you? Σε ψαχνουμε 10 δικάβαλα μηχανακια #fyp #foryou #ishowspeedathens ♬ Asta Afta – Arab & Big Skendo

Το humble που έκανε ο IShowSpeed στον Αλέξανδρο Κοψιάλη 

Τέλος να πούμε ότι ανάμεσα στους ακόλουθους του 19χρονου διάσημου Youtuber, βρέθηκε και ο Έλληνας συνάδελφός του. Η συνάντηση ωστόσο δεν πήγε τόσο καλά όσο θα περίμενε ο τελευταίος, αφού έφαγε άκυρο σε live μετάδοση, που εμάς τουλάχιστον, ένα second hand embarrassment μας το έδωσε. Ποιος να κατηγορήσει τον IShowSpeed όμως, που προτίμησε να δώσει την προσοχή του στο πιτόγυρο;!

@paragkagr ΑΚΥΡΟ ΚΟΨΙΑΛΗΣ απο iShowSpeed 😆❌❌❌#ishowspeed #κοψιαλης #kopsialis #ishowspeedclipz #greece #akyros🥴 ♬ πρωτότυπος ήχος – ΠαράγκαGR

Αυτό προφανώς ήταν ένα κομμάτι της συνάντησης που επέλεξε να μην συμπεριλάβει στο ig post του ο Αλέξανδρος Κοψιάλης. Αντ’ αυτού, ανέβασε μια φωτό που κατάφερε να πάρει με τον 19χρονο σταρ και ένα βιντεάκι όπου ο τελευταίος βιώνει το απόλυτο foodgasm.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

Είναι viral

Το Hawk Tuah girl αποκτά το δικό της reality show μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως… meme!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μάθαμε πώς λέγεται το «μαγιό» στα ελληνικά και μάλλον μας αρέσει περισσότερο!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Γιατί να επιλέξετε μεσιτικό γραφείο για την πώληση του ακινήτου σας

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET