ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται Ελλάδα για συναυλία ο Baby Lasagna, aka ο νικητής του κοινού στην Eurovision!

Rim Tim Tagi Dim! 🥁🎸

Neopolis Team

19 Ιουνίου, 2024

Η φάση μας είναι «Τι έγινε, ρε παιδιά;», σε ύφος Σπύρου Παπαδόπουλου! Απ’ όταν τελείωσε η φετινή Eurovision, η Ελλάδα έχει ανακοινώσει τον ερχομό δύο διαγωνιζόμενων για συναυλίες, ενώ κάτι μας λέει ότι στην πορεία τα ονόματα θα αυξηθούν κι άλλο. Πρώτα ο Γάλλος Slimane, τώρα ο Κροάτης Baby Lasagna, ένα Nemo έμεινε για να γίνουμε, το κλείσιμο του οποίου θα αναθέσουμε προσωπικά στη Μαρίνα Σάττι.

Είναι περίεργο αν σκεφτείς ότι περιμέναμε χρόνια να έρθουν οι Måneskin από τη γειτονική Ιταλία για να το κάνουν εν τέλει φέτος, ενώ από τη φετινή Eurovision έχουμε καταφέρει να ψαρέψουμε ήδη δύο τραγουδιστές.

Όχι ότι δε θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή για τους τελευταίους. Μπορεί η άφιξη των Slimane και Baby Lasagna να έχει εξασφαλιστεί, αλλά και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2025. Ο Γάλλος θα εμφανιστεί στο Θέατρο Παλλάς στις 15 & 16 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους, ενώ λίγο αργότερα, στις 26 Απριλίου, θα έρθει και ο 29χρονος Κροάτης.

Ο ερμηνευτής του ‘Rim Tim Tagi Dim’ έφτασε πολύ κοντά στο να κατακτήσει την πρώτη θέση του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, αλλά έχασε από το Nemo και το ‘The Code’. Η 2η θέση προφανώς δεν είναι άσχημη, ειδικά όταν ξέρεις ότι στο televoting, στην καρδιά του κοινού δηλαδή, βγήκες πρώτος. Από εμάς πήρε ένα αρκετά τίμιο 6άρι, ενώ ανυπομονούμε να του δώσουμε το 12άρι μας στο live στο Fuzz το Σάββατο 26/4/2025.

Αν δε θες να γίνει καμιά στραβή και δε βρεις εισιτήριο, μπες αύριο (20/6) στο www.more.com, καθώς η προπώληση ξεκινά στις 11:00.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET