Είναι viral

Έλληνας ζητάει από τους Big Time Rush να έρθουν Ελλάδα, ο Carlos του απαντάει θετικά!

Give that man a cookie!

Neopolis Team

17 Ιουνίου, 2024

Οι Coldplay κατάφεραν, πέρα από το να κάνουν δύο αξέχαστα live στο ΟΑΚΑ, να ξεκλειδώσουν τις ελπίδες μας για περισσότερες τέτοιες συναυλίες στην Ελλάδα. Υπήρξαμε για πολλά χρόνια το παραπονεμένο παιδί που δεν του έδιναν γλειφιτζούρι, ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό.

Με την Taylor Swift να ανακοινώνει πως τον ερχόμενο Δεκέμβριο (2024) θα μπει τέλος στο Eras Tour, ό,τι ελπίδα είχαμε να μας επισκεφθεί, σβήνει μια και καλή. Ωστόσο, η μουσική βιομηχανία δεν έχει στερέψει ακόμα και τα ονόματα που θα μπορούσαν να κάνουν μια στάση εδώ, είναι πολλά. The Weeknd, Beyonce, Ariana Grande, Billie Eilish κ.ο.κ..

Το name dropping ήταν τυχαίο και δεν ξέρουμε τίποτα παραπάνω από εσάς για τα σχέδιά τους κι αν αυτά περιλαμβάνουν την Ελλάδα. Ξέρουμε απλά ότι ίσως βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο να κλείσουμε εισιτήριο για ένα live των Big Time Rush, ύστερα από τίμια προσπάθεια Έλληνα εκπροσώπου του fan club του συγκροτήματος στην Πολωνία.

@bigtimerushgreece “WE WILL MAKE IT HAPPEN” 🇬🇷 OH MY GOD!!! ΤΙ ΖΗΣΑΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ; ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΌΝΤΩΣ ΕΛΛΑΔΑ;🇬🇷🇬🇷 @konstantinoser @thanos petroulakis #bigtimerushgreece #btr #btrgreece #fy #bigtimerush #fyp #viral #greece #poland #calros #kendall #logan #james #warsaw #warzawa #btreurope @Carlos & Alexa @JAMES MASLOW @Kendall Schmidt @Logan Henderson @Big Time Rush ♬ πρωτότυπος ήχος – Big Time Rush Greece 🇬🇷

Ο φίλος ταξίδεψε μέχρι τη χώρα της κεντρικής Ευρώπης για να παρακολουθήσει το συγκρότημα των παιδικών μας χρόνων από κοντά, αλλά ταυτόχρονα σκέφτηκε κι όλους εμάς πίσω στην πατρίδα. Για εμάς δούλευε δηλαδή, όταν ούρλιαζε στον Carlos να έρθουν Ελλάδα και κατάφερε να του αποσπάσει ένα ‘We’ ll make it happen’! Tην οποία φράση το delulu μυαλό μας θα μεταφράσει αυθαίρετα ως «Όπου να ‘ναι ερχόμαστε, ετοιμαστείτε για το απόλυτο throwback στα παιδικά σας χρόνια»! 

Το να ακούσουμε το ‘Boyfriend’ live ανέκαθεν είχε μια θέση στο bucket list μας, οπότε ας ελπίσουμε η απάντηση του Carlos να μην ήταν απλά ένα αυθόρμητο respond για να ξεφορτωθεί τον Έλληνα φαν.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

Είναι viral

Το Hawk Tuah girl αποκτά το δικό της reality show μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως… meme!

Είναι viral

Είδαμε το live streaming του IShowSpeed στην Ελλάδα και η ετεροντροπή μας ντράπηκε!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μάθαμε πώς λέγεται το «μαγιό» στα ελληνικά και μάλλον μας αρέσει περισσότερο!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Γιατί να επιλέξετε μεσιτικό γραφείο για την πώληση του ακινήτου σας

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET