ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ποσείδι ιζ μπακ για ένα ακόμα έξαλλο καλοκαιράκι – Πότε ανοίγει η φοιτητική κατασκήνωση!

Οι τιμές παραμένουν ίδιες, με κάποιες μικρές διαφορές.

Neopolis Team

14 Ιουνίου, 2024

Αν είσαι φοιτητ@ στο ΑΠΘ, τότε πρέπει να ζήσεις τουλάχιστον μία φορά την εμπειρία στο Ποσείδι. Η φοιτητική κατασκήνωση πέρασε πολλά τα χρόνια της πανδημίας, και με αυτό εννοούμε ότι έμεινε κλειστή για δύο συνεχόμενες χρονιές (2020 και 2021). Το 2022 έγινε το μεγάλο καμ μπακ, με την επιστροφή της το 2023 να παίζεται πάλι. Αφήστε, σας λέω, έχουν γίνει πολλά τα τελευταία 3 χρόνια.

Ευτυχώς, φέτος τα πράγματα κυλούν ομαλά και το κάμπινγκ στο Ποσείδι ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους πρώτους του φοιτητές τη Δευτέρα 8 Ιουλίου. Ξεμπερδεύοντας με την εξεταστική δηλαδή, θα μπορούν να ξεδώσουν (ήρεμα όμως ε 👀) στην πανεπιστημιακή κατασκήνωση Καλάνδρας, που θα ανοίξει τις πύλες της για φοιτητές, φιλοξενούμενους κατασκηνωτές και εργαζόμενους.

Αναφορικά με τις τιμές τώρα σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο που αναρτήθηκε, ό,τι έχει να κάνει με τους πρώτους παραμένει στα ίδια επίπεδα με πέρσι, εκτός από ορισμένες παροχές. Για παράδειγμα, ενώ η τιμή της μεγάλης σκηνής πέρυσι κόστιζε 5€/ημέρα, φέτος το κόστος αυτό ανέρχεται στα 8€, αλλά έχει ενσωματωθεί το τέλος κατανάλωσης ρεύματος, που παλαιότερα ήταν έξτρα και προαιρετικό. Η τιμή για την κάρτα εισόδου έμεινε σταθερή όπως πέρυσι, στα 16€ και ισχύει για όλη την κατασκηνωτική περίοδο.

Εκεί που παρατηρούνται οι περισσότερες ανατιμήσεις είναι στους εργαζόμενους, στους φοιτητές άλλων ΑΕΙ και στους φιλοξενούμενους κατασκηνωτές. Για παράδειγμα, για τα μικρά τροχόσπιτα που απευθύνονται στους εργαζόμενους η χρέωση ήταν 6€ πέρυσι και φέτος η τιμή αυτή έφτασε στα 12€. Παράλληλα, η κάρτα εισόδου για τους φοιτητές άλλων ΑΕΙ είναι 20 ευρώ, από 16 το καλοκαίρι του 2023.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πληρωμένα τα έξοδα στέγασης φοιτητών σε ξενοδοχεία όπου δεν υπάρχουν κλίνες σε εστίες!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το Παν/μιο Κρήτης εκδίδει κι αυτό πλέον ψηφιακό πτυχίο – Για ποια πανεπιστήμια ισχύει!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΜΠ: Φοιτητική ομάδα κατέκτησε την 1η θέση σε διεθνή διαγωνισμό, δεν τους πιάνει κανείς!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Αιγαίου: Φοιτήτρια καταγγέλει την κακοποιητική συμπεριφορά ιδιοκτήτη εστιών στη Μυτιλήνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET