BINGE WATCHING

Ο «Βασιλιάς των Λιονταριών» επιστρέφει στους κινηματογράφους για τα 30 του χρόνια!

Δεν είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά για αυτό...

Το να βλέπεις ξανά στον κινηματογράφο ταινίες με τις οποίες μεγάλωσες, είναι μια εμπειρία για την οποία δε μιλάμε αρκετά. Εντελώς τυχαία, αυτή την περίοδο παίζουν τα Harry Potter στα πλαίσια των epic movie nights των Village Cinemas, και είναι αλήθεια ξεχωριστό το feeling να παρακολουθείς στη μεγάλη οθόνη ταινίες για τις οποίες την τελευταία φορά που αγόρασες εισιτήριο ήσουν ακόμα παιδί, σαν τους πρωταγωνιστές.

Ο κύκλος του Χάρι Πότερ τελειώνει σιγά-σιγά καθώς την άλλη Πέμπτη θα προβληθεί το Β’ μέρος των Κλήρων του Θανάτου (aka η τελευταία ταινία της σειράς), αλλά πολύ πιθανό να ξαναζήσουμε τις ίδιες συγκινήσεις με την επιστροφή του «Βασιλιά των Λιονταριών».

Διάβασε κι αυτό

Με νέα ταινία «Ψάχνοντας το Νέμο» θέλει να επιστρέψει η Pixar, το inner child μας χοροπηδάει!

Ένα από τα πιο κλάσικ παιδικά της Disney, που φρόντισε να μας μάθει από νωρίς πόσο σκληρή είναι η ζωή, κλείνει φέτος τα 30 χρόνια (ναι, από το 1994 έχουν περάσει 30 χρόνια) και το γιορτάζει με καμπάκ στις σκοτεινές αίθουσες στις 12 Ιουλίου.

Η ημερομηνία που ανακοινώθηκε αφορά την Αμερική και προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν το animation movie του ’94 θα επιστρέψει και στη χώρα μας. Κατά πάσα πιθανότητα όμως αυτό θα συμβεί – αν όχι στις 12/7 τότε ίσως κάποια άλλη ημερομηνία. Εξάλλου, ακόμα και για τον τόπο καταγωγής της δεν είναι ακόμα ξεκάθαρα τα πράγματα, καθώς πέρα από το πότε, δεν είναι γνωστό ακόμα πού θα γίνουν οι προβολές.

Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για το παιδικό τραύμα που θα ανοίξει ξανά, το οποίο για πολλούς δημιουργήθηκε μέσω βιντεοκασέτας ή dvd. Όσοι δεν είχαμε γεννηθεί ή ήταν πολύ μικροί το ’94 δηλαδή, θα παρακολουθήσουμε για πρώτη φορά τον Σίμπα να ορφανεύει στη γιγαντοοθόνη της σκοτεινής αίθουσας. Πιστεύετε είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά για αυτό;

FUN ZONE

Τιβί

Power of Love: Ο Αργύρης πριν κολλήσει με τη Σωτηρία, έριχνε άκυρα στο First Dates!

BINGE WATCHING

‘Euphoria’: Το HBO ανακοίνωσε την ημερομηνία που ξεκινούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Η Logitech G λανσάρει ένα lightspeed gaming ποντίκι για όλους τους παίκτες!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το ‘The Sims’ φέρνει pack για πολυγαμικές σχέσεις, εκπληρώνει τις φαντασιώσεις μας!

EVENTS

Το Limonaia Urbana Event της Barilla στην Αθήνα ήταν το απόλυτο καλοκαιρινό event της χρονιάς!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET