ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το τμήμα του ΔΙΠΑΕ που θα χορηγεί integrated master στους αποφοίτους του!

Ταυτόχρονο τσεκ σε πτυχίο και μεταπτυχιακό!

Neopolis Team

5 Ιουνίου, 2024

Τα τμήματα που προσφέρουν πακέτο με το πτυχίο και μεταπτυχιακό (integrated master), όλο και αυξάνονται. Αυτό σημαίνει ότι οι φοιτητές τους ξεμπλέκοντας με τον πρώτο γύρο στο πανεπιστήμιο, ξεμπερδεύουν και με τον δεύτερο στην ουσία, έχοντας τη δυνατότητα στη συνέχεια να κυνηγήσουν το επόμενο μεταπτυχιακό τους αν επιθυμούν. Να σημειωθεί ότι για να γίνει αυτό, τα τμήματα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 10 εξάμηνα και όχι 8 (από 5 έτη και άνω δηλαδή).

Πλέον, στην παρέα αυτή έκανε join in και το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής, Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, με απόφαση που υπέγραψε ο Υπουργός Παιδείας Κ. Πιερρακάκης.

Στην απόφαση αυτή επισημαίνεται ότι η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών πρώτου κύκλου του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής, Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών, της Σχολής Μηχανικών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, οδηγεί στην απονομή ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (integrated master) στην ειδικότητα του Τμήματος και ο τίτλος σπουδών αντιστοιχεί σε επίπεδο 7 του Εθνικού και Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων σύμφωνα με το άρθρο 47 του ν. 4763/2020 (Α’ 254).

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πληρωμένα τα έξοδα στέγασης φοιτητών σε ξενοδοχεία όπου δεν υπάρχουν κλίνες σε εστίες!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το Παν/μιο Κρήτης εκδίδει κι αυτό πλέον ψηφιακό πτυχίο – Για ποια πανεπιστήμια ισχύει!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΜΠ: Φοιτητική ομάδα κατέκτησε την 1η θέση σε διεθνή διαγωνισμό, δεν τους πιάνει κανείς!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Αιγαίου: Φοιτήτρια καταγγέλει την κακοποιητική συμπεριφορά ιδιοκτήτη εστιών στη Μυτιλήνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET