TECH NEWS

Φορητό AC για την πλάτη έβγαλε η Sony, η μόνη λύση για να την παλέψουμε το καλοκαίρι!

Η ψύξη δώρο στην τιμή να φανταστούμε. 🥲

Οι ζέστες φέτος δεν έχασαν καθόλου χρόνο και έσκασαν με το καλησπέρα σας. Μια που μπήκε ο Ιούνιος, μια που τα θερμόμετρα δείχνουν 30+. Αν αυτό δεν είναι σημάδι για το πώς θα πάει όλο το καλοκαίρι, τότε δεν ξέρω τι μπορεί να είναι.

Η κλιματική αλλαγή έχει κάνει τα ερκοντίσιον να μοιάζουν λίγα μπροστά στο πρόβλημα, γιατί στην τελική καλά είμαστε στο σπίτι, τι γίνεται όταν πρέπει να βγούμε έξω; Τη δική της απάντηση έδωσε η Sony, και παρ’ όλο που εκτιμάμε την προσπάθεια, αναρωτιόμαστε τι έχει μαζί μας και θέλει να μας κεράσει… ψύξη;

Σε αντίθεση με τα κλασικά ανεμιστηράκια που βάζεις στo πρόσωπό σου και μοιάζεις σαν να βγήκες από βίντεο κλιπ των 00s, το Reon Pocket 5 κουμπώνει στην πλάτη σου – στο σημείο που ενώνεται ο αυχένας με την πλάτη για την ακρίβεια – και προσφέρει τη δροσιά του.

Στα λόγια μοιάζει το πιο must καλοκαιρινό αξεσουάρ, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε μια συσκευή να παράγει κρύο στην ιδρωμένη μας πλατούλα; Η περιγραφή του προϊόντος πάντως αναφέρει ότι πρόκειται για ένα καινοτόμο device που διαθέτει αισθητήρες (θερμοκρασίας, υγρασίας και κίνησης) για να καθορίσει την ιδανική για εμάς θερμοκρασία.

Το Reon Pocket 5 προσφέρει συνολικά 5 επίπεδα δροσιάς και 4 για ζεστασιά (είναι λύση και για τους κρυουλιάρηδες το χειμώνα), και τώρα που το ξανασκέφτομαι, είναι το ιδανικό «όπλο» να έχεις μαζί σου προτού μπεις στα λεωφορεία καλοκαιριάτικο. Ποιος νοιάζεται τελικά για την ψύξη, shut up and take my money! 

Για αρχή το προϊόν διατίθεται στο Ηνωμένο Βασίλειο περίπου στα 162€, αλλά δεν αποκλείεται να ταξιδέψει και σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη. Αν γίνει αυτό, τότε η Ελλάδα σίγουρα πρέπει να βρεθεί ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων για ευνόητους λόγους.

Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι αυτό του Reon Pocket Tag, το οποίο ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία με βάση τους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Ωστόσο είναι προαιρετικό και τότε ο χρήστης ρυθμίζει τη θερμοκρασία χειροκίνητα, μέσω της ειδικής εφαρμογής Reon Pocket App, που είναι διαθέσιμη σε iOS και Android. Σημειωτέον, οι μπαταρίες της συσκευής έχουν διάρκεια ζωής 17 ώρες με μια φόρτιση, υπεραρκετή δηλαδή για τις όσο-το-δυνατόν-συντομότερες guest εμφανίσεις που σκοπεύουμε να κάνουμε έτσι κι αλλιώς στον έξω κόσμο.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET