BINGE WATCHING

Η Disney γλυκοκοιτάζει την Dua Lipa για το ρόλο της Μεγάρα στη live action ταινία του Ηρακλή!

Το αγοράζουμε!

Η Dua Lipa έχει ξανακάνει το πέρασμά της από τη μεγάλη οθόνη και η εντύπωση που άφησε ήταν αρκετά ικανοποιητική ώστε νέα project να θέλουν να την εντάξουν στο καστ τους.

Πρόσφατα για παράδειγμα, εμφανίστηκε στο ‘Argylle’ (και νωρίτερα στη ‘Barbie’), όπου δεν είχε χρόνο να ξεδιπλώσει κάποιο σπουδαίο υποκριτικό ταλέντο, αλλά αυτά τα λίγα λεπτά που την είδαμε, μας έμειναν.

Με την πιο wtf ταινία της χρονιάς να αποτελεί ένα αρκετά ξεχασμένο ανέκδοτο – κάτι σαν fever dream που ζήσαμε τις αρχές του έτους – η τραγουδίστρια μπορεί και να ετοιμάζεται για το επόμενο κινηματογραφικό της βήμα. Αφού στη μουσική τα πράγματα πάνε πολύ καλά, στα σχεσιακά ακόμα καλύτερα (άπειρες καρδούλες για τον Callum Turner), γιατί να μη δοκιμαστεί παραπάνω στην 7η τέχνη;

Πληροφορίες πάντως θέλουν την Disney να τη γλυκοκοιτάζει για τον ρόλο της Meg στη live action ταινία του Ηρακλή που ετοιμάζει. Ω ναι, παραλίγο να ξεχάσουμε ότι αυτό το παιδικό που είδαμε πρώτη φορά το 1997, δεν έχει πάρει ακόμα τη live action εκδοχή του. Θα το κάνει λοιπόν και η Dua είναι ένα από τα πρόσωπα που η παραγωγή θέλει να συμπεριλάβει.

Αν με ρωτάτε, σίγουρα καθοριστικό ρόλο έχει παίξει το red hair era της!

Την είδηση έκανε γνωστή στενή πηγή της Disney, χωρίς όμως να έχει επισημοποιηθεί κάτι. Στα δεδομένα θα βάλουμε ότι τα αδέρφια Joe και Anthony Russo θα γίνουν παραγωγοί της ταινίας, ενώ σκηνοθέτης της θα είναι ο Guy Ritchie (οκ, μας το πούλησε). 

Ο Anthony δήλωσε για το γεγονός:

Ακούσαμε ότι η Disney ενδιαφέρεται να κάνει μια ταινία για το έργο κινουμένων σχεδίων, το οποίο αγαπάμε. Γι’ αυτό αποδείξαμε ότι ήμασταν οι σωστοί για να κάνουμε αυτή την ταινία.

Ενώ ο Joe Russo τόνισε ότι «θα κάνουμε κάτι εμπνευσμένο από την αρχική έκδοση, αλλά θα προσθέσουμε και κάποια νέα στοιχεία».

Στις φήμες γύρω από την ταινία ανήκουν επίσης εκείνες ότι ο Taron Edgarton θα παίξει τον Ηρακλή και η Ariana Grande επίσης τη Megara. Κι αυτό το ακούμε η αλήθεια είναι. Τουλάχιστον σε κάθε περίπτωση θα είμαστε ευχαριστημένοι με το κάστινγκ. 💁‍♀️

FUN ZONE

Τιβί

Power of Love: Ο Αργύρης πριν κολλήσει με τη Σωτηρία, έριχνε άκυρα στο First Dates!

BINGE WATCHING

‘Euphoria’: Το HBO ανακοίνωσε την ημερομηνία που ξεκινούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Η Logitech G λανσάρει ένα lightspeed gaming ποντίκι για όλους τους παίκτες!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το ‘The Sims’ φέρνει pack για πολυγαμικές σχέσεις, εκπληρώνει τις φαντασιώσεις μας!

EVENTS

Το Limonaia Urbana Event της Barilla στην Αθήνα ήταν το απόλυτο καλοκαιρινό event της χρονιάς!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET