ΣΤΥΛ

Fashion items που κακώς φοβάσαι να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου

Γνωρίζεις τη γνωστή φράση “δείξε μου την γκαρνταρόμπα σου, να σου πω ποιός είσαι”;

Neopolis Team

2 Ιουνίου, 2024

Γνωρίζεις τη γνωστή φράση “δείξε μου την γκαρνταρόμπα σου, να σου πω ποιός είσαι”; Οκ, μπορεί να αλλάξαμε μια λέξη, αλλά το point σίγουρα το έπιασες. Είναι γεγονός ότι τα ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου μαρτυρούν πολλά για ‘σένα, γι’ αυτό άλλωστε και συναντάμε πολλά διαφορετικά στυλ και γούστα. Όσο ανοιχτόμυαλ@ κι αν είσαι απέναντι στις τολμηρές τάσεις, πρέπει να παραδεχτείς ότι μερικά fashion κομμάτια σε “τρομάζουν” και μόνο που τα βλέπεις.

Έλα όμως, που μπορεί και να τα έχεις αδικήσει. Σκέψου, ότι αν δε βγεις και λίγο έξω από το comfort zone σου, δε θα “ξεκλειδώσεις” ποτέ εκείνα τα outfits που κάθε fashion lover θα ζήλευε. Για να μη δυσκολευτείς καθόλου στην αναζήτησή σου, σου έχουμε συγκεντρώσει όλα τα items, που όσο risky κι αν είναι, θα κάνουν τη διαφορά σε κάθε συνολάκι!

Φορέματα που… κάνουν μπαμ

Ακόμα κι αν δε φοράς φορέματα σε καθημερινή βάση και τα κρατάς μόνο για κάποια ειδική περίσταση, είναι πολύ πιθανό να έχεις μερικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου. Ας πάρουμε για λίγο την ανακριτική λάμπα κι ας τη φωτίσουμε πάνω από τη ντουλάπα σου. Πόσα από αυτά που ήδη έχεις ξεχωρίζουν σε χρώμα και σχέδιο; Εντάξει, για να μη γινόμαστε φουλ αυστηροί, είναι λογικό να αποφεύγουμε τις πιο έντονες αποχρώσεις, αφού τις περισσότερες φορές συνηθίζουν να μας δυσκολεύουν στους στυλιστικούς μας συνδυασμούς.

Ωστόσο, η όλη φάση, είναι πολύ πιο εύκολη απ’ όσο τη φαντάζεσαι. Για να πάρεις μια ιδέα από τα trends που κυκλοφορούν, κάνε μια περιήγηση στο διαδίκτυο και βρες όσο πιο πολλά online φορέματα μπορείς. Άσε που θα τα δεις και φορεμένα, οπότε θα σου φύγει μια και καλή το άγχος. Τα εκτυφλωτικά χρώματα, το φούξια, το πράσινο ή το κίτρινο, αποτελούν μια σπουδαία αρχή στον εμπλουτισμό της συλλογής σου και μπορούν να σε βγάλουν κι από τα διλήμματα για το outfit της ημέρας. Ναι, καλά διάβασες. Δε θα φυλάξεις αυτά τα κομμάτια μόνο για γάμους ή βαφτίσεις. Με ένα απλό flat παπούτσι και μερικά κοσμήματα θα έχεις δημιουργήσει στη στιγμή το απόλυτο statement σύνολο!

Παπούτσια για… τολμηρά βήματα

Για να μην παρεξηγηθούμε, δεν κατακρίνουμε τα “ήσυχα” ρούχα. Ο καθένας έχει το δικό του στυλ και πάντα – μα πάντα-, θέλουμε να νιώθουμε σίγουρ@ κι ασφαλείς με τις επιλογές μας. Έτσι λοιπόν, αν τη “βρίσκεις” με τα πιο απλά outfits, αλλά ταυτόχρονα θες και κάτι που θα σε κάνει να λάμπεις με ησυχία, τότε σου έχουμε τη λύση. Τα παπούτσια αποτελούν την εύκολη διέξοδο για να μεταμορφώσεις ακόμα και το πιο αδιάφορο σύνολο.

Τώρα, μπορείς να βιώσεις ολοκληρωτικά το λεγόμενο “Miley Stewart Summer”, την αισθητική που έχει κατακλύσει τα social media και να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι cowboy boots. Αυτό το παρεξηγημένο country υπόδημα, έχει κερδίσει πολλούς υποστηρικτές κι έχει φορεθεί πολύ με πολλά διαφορετικά σύνολα, όπως με maxi φούστες και φορέματα, με τζιν παντελόνια, αλλά και σορτσάκια. Παράλληλα, το ίδιο αμφιλεγόμενα, αλλά influencer approved, είναι τα clogs, ή αλλιώς ξύλινα τσόκαρα. Και προτού βάλεις τα γέλια, αυτά τα ολλανδικά inspired παπούτσια έχουν κατακλύσει την αγορά, ταιριάζουν άψογα με τα περισσότερα ρούχα και κάνουν τα πόδια να φαίνονται πανύψηλα, οπότε μη διστάσεις να τους δώσεις μια ευκαιρία!

Κοσμήματα… για τα όσκαρ

Εντάξει, μπορεί να υπερβάλλουμε λίγο με τον τίτλο, όμως η αλήθεια είναι ότι τα κοσμήματα που υποδεικνύουν οι τελευταίες τάσεις αγγίζουν σε μεγάλο βαθμό την πολυτέλεια αυτών των βραβείων. Τη θέση των λεπτεπίλεπτων κολιέ, την παίρνουν οι chunky κι ογκώδεις αλυσίδες, οι οποίες πολλές φορές έχουν πάνω τους κι εντυπωσιακά charms, για να αφήσεις κι ένα προσωπικό στυλιστικό αποτύπωμα.

Όσον αφορά τα σκουλαρίκια, ειδικά αν έχεις κάνει πολλά piercings, μη φοβηθείς να κάνεις ένα σωστό stacking. Ξεκίνησε με τα πιο “βαριά” σου earrings και συνέχισε με άλλα πιο μικρά κρικάκια ή στρασάκια. Αν πάλι, η μία τρύπα στο αυτί σού φτάνει και σου περισσεύει, τότε ένα επιβλητικό σκουλαρίκι, σε σχήμα καρδιάς ή τα μεγάλα κουμπωτά, είναι υπέρ αρκετά για να δώσεις μια luxurious πινελιά, που άλλοτε μπορεί και να απέφευγες! Στην ίδια λογική θα λειτουργήσουν και τα βραχιόλια. Γέμισε τον καρπό σου με μικρές αλυσίδες και χειροπέδες, πρόσθεσε κι ένα όμορφο ρολόι και κάνε το χέρι σου να λάμπει!

Αξεσουάρ που… μιλάνε από μόνα τους

Γνωρίζοντας ότι τα αξεσουάρ είναι το Α και το Ω σε ένα σύνολο, η αναζήτησή τους γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη κι απαιτητική. Στο ψάξιμο για τις ιδανικές επιλογές, θα συναντήσεις πολλά διαφορετικά κομμάτια, τα οποία θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις ολόκληρο το στυλ σου. Άλλες φορές, ακόμα κι αν κάνεις το βήμα και τα αγοράσεις, τότε η πρώτη φορά που θα προσπαθήσεις να τα ενσωματώσεις στο look σου μπορεί να μοιάζει και κωμική.

Όσο ξένη ή αστεία κι αν σου φαίνεται η εικόνα σου, να ξέρεις ότι όλα είναι στο μυαλό σου. Κανένα αξεσουάρ δε θα μοιάζει περίεργο αν το φορέσεις με τη σιγουριά που του αρμόζει. Τα καπέλα, από τα κλασικά baseball hats μέχρι τα φεντόρα και τους μπερέδες, ολοκληρώνουν με επιτυχία κάθε outfit, ενώ τα φουλάρια γύρω από το λαιμό ή τα μαλλιά δίνουν τον τέλειο αέρινο χαρακτήρα. Κι αφού μιλήσαμε για τα μαλλιά, μια στέκα με πέρλες ή ένας oversized φιόγκος θα σε κάνουν να νιώθεις σαν πραγματικός γαλαζοαίματος.

Για να “διώξεις” μια και καλή τους στυλιστικούς σου ενδοιασμούς, πρέπει πρώτα να αντιληφθείς ότι το στυλ απορρέει από την αυτοπεποίθησή σου. Μόνο εσύ έχεις τη δύναμη να κάνεις ένα κομμάτι ολοκληρωτικά δικό σου, οπότε μη δειλιάσεις να τολμήσεις! Θα δεις που στο τέλος θα αποζημιωθεί ο κόπος σου!

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

ΟΜΟΡΦΙΑ

Προστάτεψε τις πολύτιμες στιγμές σου στην παραλία με τα αντηλιακά Carroten!

ΣΤΥΛ

Μια βουτιά στη νέα συλλογή TEZENIS 2024 beachwear, για να ξεκινήσει σωστά το καλοκαίρι!

ΟΜΟΡΦΙΑ

Clinéa: Η πιο αποτελεσματική clean skincare ρουτίνα για το απόλυτο #GlassSkin effect!

ΟΜΟΡΦΙΑ

NIVEA SUN UV Derma Skin Clear SPF50+: Αντηλιακή προστασία για επιδερμίδες με τάση για ατέλειες!

ΣΤΥΛ

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι ’24!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET