BINGE WATCHING

Το ‘Maestro’ βρίσκεται και πάλι στο παγκόσμιο Top10 του Netflix, όπως του αξίζει!

Λίγη υπομονή ήθελε!

Neopolis Team

29 Μαΐου, 2024

Ο Παπακαλιάτης ζει το όνειρο με τη δεύτερη σεζόν του «Μαέστρο», η οποία μετράει ήδη μισό μήνα στο Netflix. Λίγο πριν βγουν στον αέρα τα καινούρια επεισόδια, βγήκε ο ίδιος στην αμερικάνικη εκπομπή ABC News, όπου μίλησε για την επιτυχία της ελληνικής σειράς στη streaming πλατφόρμα και για τη συνέχειά της. Για την τελευταία δεν είπε πολλά, μην ψάχνεστε. 

Αυτό από μόνο του ήταν ήδη μεγάλη επιτυχία, αλλά το «Μαέστρο» μόλις μπήκε ξανά στο παγκόσμιο top10 του Netflix, οπότε I guess έχουμε άλλη μία να προσθέσουμε στη νοητή τροπαιοθήκη!

Πήρε δύο εβδομάδες για να γίνει αυτό, αλλά ήρθε. Πράγμα που βγάζει νόημα αν σκεφτείς ότι το κατάφερε και με τον πρώτο του κύκλο. Η λογική λέει ότι όσοι τοποθέτησαν τόσο ψηλά την 1η σεζόν, θα επέστρεφαν και για τη συνέχεια. Πράγμα που έγινε!

Έτσι λοιπόν, αν μπεις στο global top10 του Netflix, στην κατηγορία ‘TV (Non English)’ θα βρεις την ελληνική παραγωγή με τον τίλτο ‘Maestro in Blue’ στη 10η θέση (στην Ελλάδα βρίσκεται στο #1). Τα στοιχεία δίπλα μιλούν για 6.200.000 ώρες προβολής, ενώ τα views αγγίζουν τις 900.000.

Για άλλη μία φορά δηλαδή, ο Παπακαλιάτης και το crew του μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους. Είναι η πρώτη ελληνική σειρά που μπήκε στο μενού της πλατφόρμας, καταφέρνοντας με το καλησπέρα σας να μας στείλει στη λίστα με τις κορυφαίες. Αλλά αυτό ήταν το μόνο σενάριο που μπορούσαμε να σκεφτούμε από τη στιγμή που πρόκειται για δουλειά Χριστόφορου.

Τα καινούρια 6 επεισόδια βρίσκονται πάνω από τις 16 Μαΐου, ενώ η εβδομαδιαία προβολή τους συνεχίζεται ακόμα στην τηλεόραση. Αυτό για όσους ξεχνιούνται και αισθάνονται υπερβολικά άνετα με το να μοιράζονται πληροφορίες για την εξέλιξη της ιστορίας που δε θα έπρεπε. Λαϊκιστί, κάνουν σπόιλ!

FUN ZONE

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Η Logitech G λανσάρει ένα lightspeed gaming ποντίκι για όλους τους παίκτες!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το ‘The Sims’ φέρνει pack για πολυγαμικές σχέσεις, εκπληρώνει τις φαντασιώσεις μας!

EVENTS

Το Limonaia Urbana Event της Barilla στην Αθήνα ήταν το απόλυτο καλοκαιρινό event της χρονιάς!

BINGE WATCHING

«Υπάρχω»: Στο πρώτο trailer ο Χρήστος Μάστορας δείχνει ότι «το έχει» ως Καζαντζίδης!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET