Είναι viral

Γιάννης Λουλούδης: Ο 20χρονος που έφτιαξε τα «παπούτσια ΝΔ» για τον πρωθυπουργό!

Ξέρει τι κάνει ο μπρο!

Neopolis Team

23 Μαΐου, 2024

Ο πρωθυπουργός της χώρας μας, slash TikToker, slash influencer, έγινε άλλη μία φορά viral στο TikTok, κάνοντας unboxing τα καινούρια του παπούτσια.

@kyriakosmitsotakis_Επιτέλους!♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Ο ενθουσιασμός στο πρόσωπό του για το νέο του απόκτημα (ούτε ντολμαδάκια να ‘ταν), μας προκάλεσε την περιέργεια να μάθουμε ποιος κρύβεται πίσω από τα μπλε sneakers με τις ΝΔ λεπτομέρειες. Αν περιμένατε κάποιον boomer τύπο από τη Μεσσηνία που με αυτόν τον τρόπο έριχνε το shot του για να μπει το ανηψάκι του στο δημόσιο, θα απογοητευτείτε.

Ο δημιουργός των παπουτσιών είναι 20 χρονών και ακούει στο όνομα Γιάννης Λουλούδης.

Ο Γιάννης, με καταγωγή από την Ρόδο, αναφέρει στο Insta του ότι πρόκειται για «ένα μοναδικό custom made ζευγάρι sneakers, που φέρει το λογότυπο και τα χρώματα του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας», τονίζοντας ότι είναι «υπερήφανος που μια δημιουργία μου βρίσκεται στα χέρια του Πρωθυπουργού, μετά από μια ξεχωριστή και τιμητική για εμένα συνάντηση».

Ξεκαθαρίζει επίσης πως δεν είναι προς πώληση, έχοντας φτιάξει συνολικά τρία ζευγάρια – το ένα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη (νούμερο 46 αν σας ενδιαφέρει) και το δεύτερο για τον γιο του, Κωνσταντίνο. Όσον αφορά το τρίτο, είναι υπογεγραμμένο από τον πρωθυπουργό και θα βγει σε πλειστηριασμό, όπου «θα μπορούσε να πουληθεί μέχρι και για 10.000 ευρώ» σύμφωνα με τον δημιουργό

Η απόφαση να μην τα βγάλει στην αγορά πιθανώς σχετίζεται με ένα παλαιότερο εγχείρημα που δεν είχε την ίδια αποδοχή από το κόμμα. Συγκεκριμένα, πριν 3 χρόνια είχε φτιάξει τα αντίστοιχα πασοκικά παπούτσια, τα οποία διέθεσε στην αγορά. Το κάθε ζευγάρι κόστιζε 280€, με το ΠΑΣΟΚ όμως να εκφράζει την ενόχλησή του και να οδηγεί στο τέλος της παραγωγής τους. Και πάλι όμως, ο 20χρονος πρόλαβε να γίνει διάσημος για το εν λόγω προϊόν, ενώ πριν λίγους μήνες βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σήμερα, επιστρέφοντας στην επικαιρότητα με τα ΝΔ sneakers, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, όπου μάθαμε ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει ήδη δύο καταστήματα στην Ελλάδα (τα Flower Kickz σε Αθήνα και Ρόδο), ενώ ετοιμάζεται για το τρίτο στο Ντουμπάι!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

ΖΩ & ΤΡΑΓΟΥΔΩ, ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΜΑΙ 2024: Η Συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να ορίζετε και να τηρείτε τα προσωπικά όρια τυχερών παιχνιδιών

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Wolt συνεργάζεται με τα Pet City, για να παραγγέλνεις ακόμα και για το κατοικίδιό σου!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να επιλέξεις τα κατάλληλα λουλούδια για κάθε ξεχωριστή περίσταση;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET