ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Γάτος πήρε διδακτορικό από το Παν/μιο του Βερμόντ κι εμείς ακόμα παλεύουμε το πτυχίο!

Όταν το σύμπαν σού στέλνει signs να πας επιτέλους σε κάνα μάθημα.

Neopolis Team

20 Μαΐου, 2024

Στα παραδείγματα πιο πετυχημένων περιπτώσεων από εσένα (όπως το παιδί του γείτονα π.χ.), που σου αραδιάζει η μάνα σου κάθε φορά που ακούει πόσα μαθήματα χρωστάς, μόλις προστέθηκε και ένας γάτος.

Ο ονομαζόμενος Max από τις ΗΠΑ δεν είναι πτυχιούχος, ούτε καν κάτοχος μεταπτυχιακού. Ο Max έχει διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο του Βερμόντ, απλά και μόνο γιατί τιμάει το πανεπιστήμιο με την παρουσία του. Πράγμα στο οποίο ήμασταν έτοιμοι να φέρουμε αντίρρηση, αλλά ούτε αυτό δεν κάνουμε για να μπορούμε να ξέρουμε αν αρκεί να μας διασφαλίσει το πτυχίο…

Προς υπεράσπισή μας, ο εν λόγω γάτος ζει σε ένα σπίτι απέναντι από την κεντρική είσοδο του πανεπιστημίου, που οκ, το καθιστά πολύ πιο εύκολο να δίνει το παρόν. Πολύ θα θέλαμε να δούμε τι θα έκανε αν έπρεπε να παίρνει καθημερινά το 608 ξέρω ‘γω. (Μόλις ξεκινήσαμε μπιφ με έναν γάτο, ωραία.)

Η ιδιοκτήτριά του, Ashley Dow, σημειώνει ότι το τετράποδο μέλος του Ιδρύματος πηγαινοέρχεται εκεί για να κρατάει παρέα στους φοιτητές και ακολουθεί τους πρωτοετείς στις ξεναγήσεις τους εδώ και 4 χρόνια. Αυτοί τον χαϊδεύουν, βγάζουν φωτός μαζί του και γενικά έχουν ένα γούνινο πλάσμα να αποφορτίζονται από ένα δύσκολο πρόγραμμα. Αρχίζουμε να βλέπουμε γιατί αξίζει το διδακτορικό ο Max.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του πανεπιστημίου:

«Με ένα ηχηρό γουργουρητό έγκρισης από τη σχολή, το συμβούλιο των πρυτάνεων του Πανεπιστημίου του Βερμόντ απονέμει στον Max το διακεκριμένο δίπλωμα του διδάκτορα της Litter-ature, μαζί με έξτρα catnip, τα προνόμια του ονυχοδρομίου και τις ευθύνες της λεκάνης με την άμμο που το συνοδεύουν. Συγχαρητήρια Dr. Max Dow!»

Ο γάτος δεν παρευρέθηκε στην τελετή αποφοίτησης το περασμένο Σάββατο, λαμβάνοντας το πτυχίο του μέσω της ιδιοκτήτριάς τους, Ashley. Η αλήθεια είναι πως αν έδινε το παρόν στην τελετή, το παιχνίδι της προσοχής για τους υπόλοιπους απόφοιτους θα ήταν τελειωμένο. Προφανώς και όλα τα φώτα θα έπεφταν στον τετράποδο διδάκτορα.

Υ.Γ. Πού είναι η Ερμιόνη και η λάθος συνταγή της για το πολυχυμικό φίλτρο όταν τη χρειάζεσαι; 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET