Μουσική

Το ‘ZARI’ τρεντάρει ψηλά στο παγκόσμιο Viral50 του Spotify, είναι κι αυτό μια νίκη!

Ξαφνικά δεν πονάμε τόσο με τα γεγονότα της 11ης Μαΐου.

Neopolis Team

14 Μαΐου, 2024

Θα περάσει καιρός μέχρι να σταματήσουμε να μιλάμε για το «Ζάρι» και τη Eurovision γενικότερα, πάρτε το απόφαση. Ήταν τέτοια η φύση του διαγωνισμού φέτος, που για να εξαντληθούν όλα τα θέματα συζήτησης θα χρειαστεί να φύγει ο Μάιος. Όχι ντάξει, ας μην το ξεφτιλίσουμε.

Δε θα σας υποσχεθούμε, λοιπόν, ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που κάνουμε αναφορά στο διαγωνισμό και τη συμμετοχή της Μαρίνας, αλλά σίγουρα θα μας συγχωρήσετε, καθώς επιστρέφουμε με ένα θετικό νέο: την παρουσία του ελληνικού τραγουδιού στην playlist του Spotify ‘Viral 50 – Global’. Όπως λέει το όνομά της, σε αυτήν βρίσκεις τραγούδια που τρεντάρουν αυτόν τον καιρό παγκοσμίως, με την παρουσία της Eurovision γενικότερα να είναι έντονα αισθητή.

Ανάμεσα σε κομμάτια άλλων διαγωνιζόμενων χωρών βρέθηκε και αυτό της Μαρίνας Σάττι, το οποίο τη συγκεκριμένη στιγμή βρίσκεται στο #23, αλλά φαίνεται να έχει ανοδική πορεία, οπότε αναλόγως πότε διαβάζεις το άρθρο, μπορείς να το βρεις σε καλύτερη θέση. Σκοπός είναι να φτάσουμε το #11 iykyk! 

Σε όποια θέση κι αν καταλήξουμε, το γεγονός ότι πρόκειται για το πρώτο τραγούδι με ελληνικό στίχο που μπήκε στα παγκόσμια charts, δεν αλλάζει. Είναι κι αυτή μια νίκη, μετά το φαρμάκι που μας πότισε η επιτροπή το περασμένο Σάββατο.

Το ‘The Code’ της Ελβετίας από την άλλη, επιδιώκει να αγγίξει κι εκεί την κορυφή. Προς το παρόν βρίσκεται στην 3η θέση, με το βελάκι να είναι πράσινο και να δείχνει προς τα πάνω. Επίσης, είναι η δεύτερη φορά που κλέβει τα φώτα από το ‘Rim Tim Tagi Tim’ της Κροατίας, που φιγουράρει στην 5η θέση αυτή τη στιγμή.

Ακόμα, το ατυχές ‘Europapa’ της Ολλανδίας που δεν κατάφερε να διαγωνιστεί στον τελικό, κρατά την 9η θέση, ενώ έκπληξη (όπως και στα αποτελέσματα της Eurovision άλλωστε), αποτελεί η παρουσία του ισραηλινού τραγουδιού στο #14.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς μόλις αποκτήσαμε νέα ασχολία: να τσεκάρουμε καθημερινά πού βρίσκεται το ‘ZARI’, μέχρι να αγγίξει το peak point του.

FUN ZONE

Τιβί

Power of Love: Ο Αργύρης πριν κολλήσει με τη Σωτηρία, έριχνε άκυρα στο First Dates!

BINGE WATCHING

‘Euphoria’: Το HBO ανακοίνωσε την ημερομηνία που ξεκινούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Η Logitech G λανσάρει ένα lightspeed gaming ποντίκι για όλους τους παίκτες!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το ‘The Sims’ φέρνει pack για πολυγαμικές σχέσεις, εκπληρώνει τις φαντασιώσεις μας!

EVENTS

Το Limonaia Urbana Event της Barilla στην Αθήνα ήταν το απόλυτο καλοκαιρινό event της χρονιάς!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET