BINGE WATCHING

‘Maestro’: Βγήκε το τρέιλερ του δεύτερου κύκλου κι ο Παπακαλιάτης έχει dark βλέψεις!

Μας περιμένει συναισθηματικό rollercoaster.

Neopolis Team

8 Απριλίου, 2024

Η δεύτερη σεζόν του ‘Maestro’ βρίσκεται πολύ κοντά μας και μας το έκανε γνωστό πριν λίγες ημέρες. Τα νέα επεισόδια έρχονται στις 16 Μαΐου στις 22:40 στο Mega και σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά, θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα στην τηλεόραση και το Netflix.

Διάβασε κι αυτό

‘Maestro’: Το Mega έδωσε ημερομηνία πρεμιέρας της 2ης σεζόν – Το φθινόπωρο και η 3η!

Μέχρι τότε, έχουμε ένα τρέιλερ να καλύπτει το διάστημα αναμονής, το οποίο κυκλοφόρησε χθες το βράδυ και βλέποντάς το καταλαβαίνουμε το λόγο που αποφάσισαν να το βγάλουν τέτοια ώρα. Well, η δεύτερη σεζόν έχει πολύ έντονα θρίλερ vibes, καθώς η κατάσταση με το τέλος του πρώτου κύκλου γίνεται πιο περίπλοκη και σκοτεινή και η ζωή στο νησί αποκτά μια λιγότερο ξέγνοιαστη νότα για τον μαέστρο μας.

Αν δεν έχεις δει την πρώτη σεζόν, μην ρίξεις μια ματιά! 

Ο νέος κύκλος θα αποτελείται από 6 επεισόδια συνολικά, ενώ λίγο αργότερα, το φθινόπωρο, θα βγει και ο τρίτος και τελευταίος με μόλις 4 επεισόδια. Αυτό σημαίνει ότι οι εξελίξεις τρέχουν γρήγορα για να φτάσουμε εν τέλει στο μεγάλο φινάλε. Ένα πράγμα που μας κρατάει πίσω ως προς τον ενθουσιασμό ωστόσο, είναι ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει δηλώσει πως το ‘Maestro’ είναι η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά. Πάνω που έκανε bless την ελληνική τηλεόραση με ένα τέτοιο διαμαντάκι, παραδέχεται πως στην ουσία ήταν ένα αντίο στη μικρή οθόνη. Uuuugh!

FUN ZONE

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Η Logitech G λανσάρει ένα lightspeed gaming ποντίκι για όλους τους παίκτες!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το ‘The Sims’ φέρνει pack για πολυγαμικές σχέσεις, εκπληρώνει τις φαντασιώσεις μας!

EVENTS

Το Limonaia Urbana Event της Barilla στην Αθήνα ήταν το απόλυτο καλοκαιρινό event της χρονιάς!

BINGE WATCHING

«Υπάρχω»: Στο πρώτο trailer ο Χρήστος Μάστορας δείχνει ότι «το έχει» ως Καζαντζίδης!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET