ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

Απολαυστικό βίντεο από το Πανεπιστημίο Πατρών τη στιγμή που τα κομματικά παγκάκια δίνονται στους φοιτητές!

Μήπως τελικά έρχεται ο καιρός που οι φοιτητές θα γκρεμίσουν την αυτοκρατορία των κομματικών παρατάξεων; Ήδη σημειώνονται αξιοσημείωτα ποσοστά αποχής από τις φοιτητικές εκλογές, ενώ στο Πανεπιστήμιο Πατρών έγινε και το πρώτο βήμα εξάλειψης τους, ξεκινώντας από τα κομματικά παγκάκια. Ο αντιπρόεδρος των φοιτητών του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Γιάγκος Ραυτόπουλος, πρότεινε να καταργηθούν τα χρώματα […]

Neopolis Team

2 Νοεμβρίου, 2017

Μήπως τελικά έρχεται ο καιρός που οι φοιτητές θα γκρεμίσουν την αυτοκρατορία των κομματικών παρατάξεων;

Ήδη σημειώνονται αξιοσημείωτα ποσοστά αποχής από τις φοιτητικές εκλογές, ενώ στο Πανεπιστήμιο Πατρών έγινε και το πρώτο βήμα εξάλειψης τους, ξεκινώντας από τα κομματικά παγκάκια.

Ο αντιπρόεδρος των φοιτητών του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Γιάγκος Ραυτόπουλος, πρότεινε να καταργηθούν τα χρώματα στα κομματικά παγκάκια και προς έκπληκη των παρατάξεων, ψηφίστηκε θετικά.

Και επειδή υπάρχουν και τα λεγόμενα κομματόσκυλα που νομίζουν ότι θα αλλάξουν τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ ή τουλάχιστον έτσι θέλουν να υπόσχονται με λόγια περί αξιών, η κίνηση αυτή τους ενόχλησε τόσο πολύ που όπως θα ακούσετε στο βίντεο, οι ειρωνίες και οι κακίες δεν λείπουν.

Να σημειωθεί ότι στο Πανεπιστήμιο Πατρών, η αποχή στις φοιτητικές εκλογές έχει σημειώσει 80%.

Η απόφαση των φοιτητών

Μετα απο απόφαση της Γενικής Συνέλευσης Συλλογου Οικονομικού και επικύρωση της απο τους καθηγητές, το τέως κομματικό κάστρο με την μεγαλύτερο αριθμό ψηφοφόρων του πανεπιστημίου Πατρών ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ παραδίδοντας ελεύθερη χρήση τους απο τους φοιτητές χωρίς την υποψία ή το φόβο να χαρακτηριστουν απο το χρώμα τους. Μια ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ κόλαφος που δείχνει τον δρόμο σε κάθε ανεξάρτητη φωνή πως μπορεί να κανει το πρώτο βήμα για την εξάρθρωση του καρκίνωματος του κομματισμού στα πανεπιστήμια!

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/XG7Z70y92BE

Μουσική

Το κλιπ του ‘Ah Thalassa’ μας κέρασε η Μαρίνα για τη γιορτή της, με ένα σημαντικό μήνυμα!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Wolt συνεργάζεται με τα Pet City, για να παραγγέλνεις ακόμα και για το κατοικίδιό σου!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό: Μέχρι την Πέμπτη η προθεσμία – Τα τμήματα που κερδίζουν τις προτιμήσεις!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΠΑ: 8 στους 10 αποφοίτους βρίσκουν αμέσως δουλειά, οι περισσότεροι στο αντικείμενό τους!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET