BINGE WATCHING

Το ‘Bridgerton’ κυκλοφόρησε απόσπασμα από την 3η σεζόν και είναι… heartbreaking!

Άλλο ένα ματσάρισμα που θα περάσει πρώτα από 40 κύματα...

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

16 Φεβρουαρίου, 2024

Σε ακριβώς 3 μήνες από τώρα (16 Μαΐου), το ‘Bridgerton’ θα επιστρέψει με την 3η σεζόν του, που σημαίνει ότι μπορούμε να προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά και για το τρέιλερ.

Διάβασε κι αυτό

Bridgerton: Το Netflix έδωσε ημερομηνία πρεμιέρας της 3ης σεζόν κι επιφύλασσε μια έκπληξη!

Πριν από αυτό όμως και σε ανύποπτο χρόνο, πήραμε ένα μικρό sneak peak. Με το κεντρικό ζευγάρι, Colin – Penelope, να είναι οι πρωταγωνιστές του σύντομου αποσπάσματος, αυτό που καταλάβαμε είναι πως η ιστορία τους σίγουρα δε θα είναι πιο απλή απ’ ό,τι των προηγούμενων αδερφών Bridgerton. Ίσως και να είναι πιο περίπλοκη από κάθε άλλη φορά, αν κρίνουμε από το πόσο μονόπλευρος ήταν ο έρωτας μέχρι στιγμής ανάμεσά τους. Τουλάχιστον στις προηγούμενες δύο σεζόν υπήρχε εξαρχής μια παθιασμένη σχέση μίσους, που σε δευτερόλεπτα μπορούσε να μετατραπεί σε παθιασμένη σχέση τελεία!

Στην περίπτωση των Colin – Penelope δεν ισχύει αυτό και κάπως θέλαμε να χτυπήσουμε τον πρώτο για τον τρόπο που κορόιδευε την ιδέα να κορτάρει την Penelope, και να αγκαλιάσουμε την τελευταία που άκουσε αυτά τα λόγια από το άτομο με το οποίο είναι ερωτευμένη.

Το συγκεκριμένο σκηνικό αφορά και το sneak peak που κυκλοφόρησε η σειρά του Netflix. Η μικρή κόρη Featherington, πιο fierce και ώριμη (τόσο σε συμπεριφορά όσο και εμφανισιακά), δίνει στον γιο Bridgerton αυτό που του αξίζει: ένα γείωμα όλοδικό του. Και πάλι όμως, ο τρόπος που εκφράζει φωναχτά πώς αισθάνθηκε όταν τον άκουσε να μιλάει τόσο απαξιωτικά για εκείνη, είναι heartbreaking…

Ορίστε και το ψιχουλάκι που μας έδωσε το Netflix:

Αν και η λογική (και το μοτίβο των 2 προηγούμενων σεζόν) θέλει τους δύο τους να καταλήγουν μαζί στο τέλος της σεζόν, ελπίζω τουλάχιστον η Penelope να έχει πολλούς suitors αυτή τη φορά που θα την κορτάρουν και να μην κάνει το έργο του Colin εύκολο.

Όσο για την άλλη πλευρά της, αυτή της κουτσομπόλας Whistledown, θα μας απασχολεί εξίσου πολύ σε αυτή τη σεζόν, αφού πλέον γνωρίζει την αλήθεια και η κολλητή Eloise. Κι αν πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε μία σχέση που δε θέλουμε σε καμία περίπτωση να βουλιάξει, αυτή είναι των δύο φιλενάδων!

Για να μη σας κοροϊδεύω βέβαια, στην πραγματικότητα όλα αυτά δε με ενδιαφέρουν όσο με ενδιαφέρει η σεζόν του Benedict! 😫 Υπομονή σε εμένα και σε όποι@ άλλ@ με νιώθει…

FUN ZONE

BINGE WATCHING

‘Euphoria’: Το HBO ανακοίνωσε την ημερομηνία που ξεκινούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Η Logitech G λανσάρει ένα lightspeed gaming ποντίκι για όλους τους παίκτες!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το ‘The Sims’ φέρνει pack για πολυγαμικές σχέσεις, εκπληρώνει τις φαντασιώσεις μας!

EVENTS

Το Limonaia Urbana Event της Barilla στην Αθήνα ήταν το απόλυτο καλοκαιρινό event της χρονιάς!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET