ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 22/9/2023

Τσέκαρε την αναλυτική πρόβλεψη της ημέρας!

Neopolis Team

22 Σεπτεμβρίου, 2023

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Παρασκευή, ο σχηματισμός του ταυ τετραγώνου μεταξύ των ουράνιων σωμάτων, Σελήνης-Ήλιου-Ποσειδώνα, θα φέρει εμπόδια, δυσκολίες στα εργασιακά ζητήματα, καθυστερώντας ή και μπερδεύοντας πολλά από τα επαγγελματικά σχέδια. Υπάρχει παρασκήνιο στην δουλειά που σε επηρεάζει, διότι κάποιοι σε παραμονεύουν στην γωνία και περιμένουν την λάθος κίνηση για να πάρουν την θέση σου. Μην εμπιστεύεσαι κανένα και μη κοινοποιείς τα σχέδια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, με δυσκολία διεξάγεται η επικοινωνία με τον σύντροφο, αφού ούτε θέμα συζήτησης υπάρχει, ούτε διάθεση να βρεις. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα κρίνεται ακατάλληλη από όλες τις απόψεις για την ανεύρεση ερωτικού συντρόφου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δύσκολη μέρα για τα επαγγελματικά καθώς αντιλαμβάνεσαι πως κάποιοι σου σκάβουν το λάκκο. Μην δίνεις αφορμές για σχόλια!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, Παρασκευή σήμερα και σχηματίζεται το ταυ τετράγωνο μεταξύ των ουράνιων σωμάτων, Σελήνης-Ήλιου-Ποσειδώνα, που προκαλεί καθυστερήσεις και αναβολές στα επιχειρηματικά σχέδια, καθώς και οικονομικό στρίμωγμα. Είσαι αρκετά μπερδεμένος, αναστατωμένος, συγχυσμένος, βλέποντας να καθυστερεί η εκπλήρωση στα όνειρα σου. Σήμερα καλύτερα να αποφύγεις το υπερβολικό άγχος, διότι δεν θα κερδίσεις τίποτα, αντιθέτως θα κουραστείς ψυχολογικά. Πάρε χρόνο και αποστασιοποιήσου, βάζοντας την προσωπική σου ευτυχία πάνω από όλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς σήμερα να κάνεις μια προσπάθεια, να φέρεις το ταίρι στα νερά σου, απομακρύνοντας τα ψήγματα ζήλιας από το μυαλό. Αν είσαι αδέσμευτος, υπάρχει ένα παραθυράκι για νέα γνωριμία, αλλά με πολύ κόπο θα εξελιχθεί σε σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μεγάλη οικονομική πίεση από τρέχοντα έξοδα, αλλά και παλιές οφειλές. Καθυστερήσεις, ανατροπές στα επαγγελματικά!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Παρασκευή, το ταυ- τετράγωνο που σχηματίζεται στον ουρανό, μεταξύ Σελήνης- Ήλιου- Ποσειδώνα, προκαλεί τριγμούς στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Βάλλεσαι πανταχόθεν από σύντροφο, συνεργάτες και οικογένεια, χωρίς να μπορείς να τα βγάλεις πέρα μαζί τους. Έχουν παράλογες απαιτήσεις, σε πιέζουν και δεν σε αφήνουν σε ησυχία. Προσπαθείς να βρεις διέξοδο στην δουλειά, αλλά κι εκεί οι συνθήκες δεν σε ευχαριστούν. Με την υπομονή όλα ξεπερνιούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα δεν ενδείκνυται για να συζητήσεις σοβαρά θέματα με το ταίρι γιατί δεν θα βγάλεις άκρη. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα θα γνωρίσεις ένα άτομο, που δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να γίνει μελλοντικός σύντροφος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απογοήτευση σε περιμένει στη δουλειά από άτομα που πίστεψες και δεν σε βοήθησαν. Έξοδα κάνεις για το σπίτι και οικογένεια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Παρασκευή, σχηματίζεται το ταυ τετράγωνο, ανάμεσα σε Σελήνη, Ήλιο και Ποσειδώνα. Αυτή η δυσαρμονική όψη φέρνει εμπόδια, αναβολές, καθυστερήσεις, σε επικοινωνίες, μετακινήσεις και επαφές, με το στενό περιβάλλον. Κάποια σχέδιά σου ακυρώνονται ή καθυστερούν, ταξίδια αναβάλλονται και επαγγελματικές συζητήσεις πέφτουν στον κενό. Οργάνωσε τις σκέψεις μέσα στο μυαλό σου, θέσε εφικτούς στόχους και βάλε σε εφαρμογή σχέδια, στηριζόμενος μονάχα στις πλάτες σου. Ταυτόχρονα έλεγξε το μεταφορικό μέσο κάνοντας σέρβις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα φέρνει άγχος και ψυχολογική κούραση, που πηγάζει από την έλλειψη συνεννόησης με τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα προσφέρεται για ερωτική γνωριμία, αν πας κάπου μακριά από την πόλη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αντιμετωπίζεις άγχος στην δουλειά από μεγάλο όγκο εργασίας που δεν προλαβαίνεις να τελειώσεις. Άγχος και για τα οικονομικά, από έξοδα που δεν θα αποφύγεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Παρασκευή, το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζεται μεταξύ της Σελήνης-Ήλιου-Ποσειδώνα, προκαλεί καθυστερήσεις, εμπόδια, φέρνοντας τα πάνω κάτω στα οικονομικά ζητήματα. Χρήματα που περιμένεις δεν έρχονται και αναγκαστικά δημιουργούνται οφειλές, που δυσκολεύεσαι να αποπληρώσεις. Η ανησυχία φωλιάζει μέσα σου και η θολή κατάσταση που επικρατεί σε μπερδεύει περισσότερο. Οι σπατάλες και οι οικονομικές ατασθαλίες για θέματα που αφορούν το παιδί, τα δημιουργικά σχέδια ή τη διασκέδαση ή τον καλλωπισμό έχουν αυτή την ημέρα τις δυσάρεστες επιπτώσεις τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση με τον σύντροφο εξελίσσεται μετ΄ εμποδίων, αφού οι ανάγκες και οι επιθυμίες του καθενός είναι διαφορετικές. Αν είσαι αδέσμευτος, στο μυαλό στριφογυρίζει το παρελθόν και ένας πρώην ερωτικός σύντροφος, απασχολεί την σκέψη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σπάει μια επαγγελματική συμφωνία εξαιτίας οικονομικής διαφωνίας με τον συνεργάτη, ή τον εργοδότη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Παρασκευή, το ταυ τετράγωνο που σχηματίζεται μεταξύ των ουράνιων σωμάτων, Σελήνης, Ήλιου, Ποσειδώνα, προκαλεί ασυμφωνία με τους συναδέλφους, σε επαγγελματικό επίπεδο. Όλοι ζητούν κάτι από εσένα και αυτό σε επιβαρύνει ψυχολογικά, ενώ αισθάνεσαι ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν απώτερο σκοπό απέναντί σου. Εμπόδια και καθυστερήσεις σε δυσκολεύουν να εξελιχθείς και να πας μπροστά. Λάβε τα μέτρα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν έχεις την δυνατότητα να κάνεις πολλά πράγματα για να βελτιώσεις την σχέση αφού υπάρχει απροθυμία. Αν είσαι αδέσμευτος, απογοητεύεσαι από την συμπεριφορά μιας πρόσφατης γνωριμίας και δεν έχεις όρεξη να προσπαθήσεις πάλι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην επαναπαύεσαι και μην αφήνεις τους συνεργάτες να κάνουν κουμάντο χωρίς επίβλεψη.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Παρασκευή, το ταυ τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα σε Σελήνη-Ήλιο-Ποσειδώνα, προκαλεί εσωτερική αναστάτωση από καθυστερήσεις, ή και ματαιώσεις σημαντικών ραντεβού. Η μέρα είναι γεμάτη υποχρεώσεις και το πρόγραμμα αρκετά βαρύ και φορτωμένο, με άπειρες δουλειές. Προσπάθησε να μην λες σε όλα «ναι» επειδή φοβάσαι να μην αδικήσεις, ή να μην σχηματίσουν άσχημη άποψη για σένα. Κάποια στιγμή πρέπει να ξεφύγεις από την εικόνα του «καλού παιδιού» που πάει πίσω την προσωπική σου ευτυχία !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις να αντιμετωπίσεις μια δύσκολη μέρα με κούραση, γκρίνια και παράπονα, από τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν συνιστάται η σημερινή μέρα για γνωριμίες ερωτικού περιεχομένου, αν και δεν θα λείψουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά πρέπει να καταβάλεις υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ανταπεξέλθεις στον όγκο εργασιών. Στα οικονομικά τα πράγματα δυσκολεύουν από περιττά έξοδα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Παρασκευή, το ταυ τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα σε Σελήνη-Ήλιο-Ποσειδώνα, προκαλεί αναταράξεις στην αισθηματική σου ζωή. Το πρόβλημα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις, είναι τις προσωπικές σου ανασφάλειες. Ίσως ζητάς πολλές επιβεβαιώσεις και εγγυήσεις, όπου δυστυχώς αυτή την ημέρα δεν μπορούν να σου δοθούν και αυτό σε απογοητεύει! Ένα φιλικό άτομο στέκεται εμπόδιο στην ευτυχία σου, για αυτό μην ανοίγεσαι συναισθηματικά και μην πιστεύεις ότι σου λέει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποκοπείς από το φιλικό άτομο που δεν έχει καλό λόγο να πει για την σχέση που έχεις και σου προκαλεί αμφιβολίες. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα προσφέρεται για γνωριμίες, αλλά μην επενδύσεις σε μακροβιότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η οικονομική εξασφάλιση είναι το μόνο που έχεις πραγματικά ανάγκη για να είσαι καλά. Κυνήγησε τους στόχους, ανεξάρτητα από τα εμπόδια που παρουσιάζονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, Παρασκευή σήμερα και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα σε Σελήνη-Ήλιο-Ποσειδώνα, προκαλεί συγχύσεις και μπερδέματα στην καθημερινότητά σου και είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθη. Καριέρα, οικογένεια και γάμος, περνούν προσωρινή κρίση την οποία προκαλείς και έχεις την ευθύνη. Όχι βέβαια πως και οι υπόλοιποι είναι άμοιροι ευθυνών. Προσπάθησε αυτή την ημέρα να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθείς σε αποφάσεις που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δύσκολα θα συμβιβαστείς με την οικογενειακή, σπιτική ζωή, ξεπατικώνοντας την ζωή των παππούδων και των γονιών. Θες κάτι άλλο! Αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου την κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί για γνωριμίες, αν και δεν θα αφιερώσεις πολύ από τον χρόνο σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα μπορούσε να είναι καλύτερα τα πράγματα στα επαγγελματικά, αν έριχνες νερό στο κρασί σου, σχετικά με τις απαιτήσεις των ανωτέρων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Παρασκευή, το ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν τρία ουράνια σώματα, η Σελήνη, ο Ήλιος κι ο Πλούτωνας, προκαλεί προσωρινές δυσκολίες στην επίτευξη των σχεδίων σου. Η μέρα διαφαίνεται δύσκολη, με τάσεις μελαγχολίας, αφού παρατηρείς πως δεν μπορείς εύκολα να επικοινωνήσεις, να συζητήσεις και να φέρεις τα σωστά αποτελέσματα που εσύ θα ήθελες για σένα. Όλα καταλήγουν σε επικοινωνιακό αλαλούμ που καλό θα ήταν να το αποφύγεις. Προσοχή στις μετακινήσεις γιατί έχεις την τάση να αποπροσαναλίζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα δεν είναι κατάλληλη για ερωτικές εκμυστηρεύσεις, γιατί μαζί με τις αλήθειες θα ειπωθούν και ψέματα που θα αποκαλυφθούν αργότερα. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα μπορείς να φλερτάρεις διακριτικά το άτομο που σε ενδιαφέρει και να έχεις αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια επαγγελματική συμφωνία στηρίζεται σε ψεύτικες υποσχέσεις. Μην υπογράψεις συμβόλαιο αν δεν ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Δεν είναι όλα τέλεια όπως νομίζεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Παρασκευή, το ταυ τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα σε Σελήνη, Ήλιο, Ποσειδώνα, προκαλεί καθυστερήσεις και εμπόδια στα οικονομικά, ιδιαίτερα σε αυτά που μοιράζεσαι με τρίτους, όπως το σύντροφο, ή τον συνεργάτη. Στην δουλειά, σε αδικούν, προσφέροντας σου λιγότερη ανταμοιβή για την ίδια εργασία που κάνουν και οι υπόλοιποι. Δυσκολίες και σε οφειλές που πρέπει να τακτοποιήσεις. Εάν σου χρωστούν χρήματα, είναι εξαιρετικά δύσκολο για σήμερα να τα πάρεις πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα σφραγίζεται με υποψίες, ζήλιες και ανασφάλεια για την σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, σε προβληματίζει ένας έρωτας από το παρελθόν και η νέα γνωριμία που θα σε απαλλάξει από τις αναμνήσεις αργεί να έρθει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τα οικονομικά θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα γι’ αυτό φρόντισε να τακτοποιήσεις τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, κάνοντας σωστό διακανονισμό.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Παρασκευή, το ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν η Σελήνη, ο Ήλιος κι ο Ποσειδώνας, φέρνει αρκετές δυσκολίες στις σχέσεις σου. Δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με τον σύντροφο, τον συνεργάτη, τον συνέταιρο και γενικά με όλους όσους είναι σημαντικοί στην ζωή σου. Το θέμα όμως το έχεις εσύ, που τους μπερδεύεις με την περίεργη συμπεριφορά σου ή που πιθανότατα έχεις πολύ υψηλές προσδοκίες από αυτούς. Δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και αποπροσανατολίζεις και τους υπόλοιπους. Γίνε πιο ξεκάθαρος στα θέλω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα εκπέμπεις διφορούμενα μηνύματα στον σύντροφο και τον μπερδεύεις. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα που κυριαρχεί η ψευδαίσθηση, θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός στις νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανάγκη για επαγγελματική αναγνώριση δεν θα καλυφθεί. Συνάδελφοι φροντίζουν να σε μειώσουν.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET