ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 20/9/2023

Τσέκαρε την αναλυτική πρόβλεψη της ημέρας!

Neopolis Team

20 Σεπτεμβρίου, 2023

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τετάρτη η μέρα ξεκινά με βάρος και άγχος, καταλήγει όμως με περισσότερη κέφι και αισιοδοξία. Το πρωί ασχολείσαι κυρίως με τις οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ κατακλύζεσαι από παράπονα. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη, ονειρεύεσαι σχεδιάζεις και οραματίζεσαι το μέλλον αλλά μάλλον λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο. Το τετράγωνο Σελήνης / Κρόνου το βράδυ φέρνει δυσκολίες εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδια σου. Πιθανή είναι η αναβολή σε ένα ταξίδι ή σε μία σημαντική συνάντηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να ελπίζεις σε βελτίωση της σχέσης αν καταφέρεις να ξεφύγεις από κάποιες παρωχημένες πεποιθήσεις που κουβαλάς από το παρελθόν. Αν είσαι αδέσμευτος, θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες σε ότι αφορά τις νέες γνωριμίες γιατί δεν είσαι ακόμα συναισθηματικά διαθέσιμος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά αποτελούν πηγή άγχους και τα επαγγελματικά σε ζορίζουν αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Τετάρτη, η μέρα σου ξεκινά με την επιθυμία να τους ικανοποιήσεις όλους , το σύντροφο, τους συνεργάτες και εμβαθύνεις πολύ περισσότερο στις σχέσεις σου! Από το απόγευμα η Σελήνη από τον Τοξότη σε κρατά για λίγο πίσω. Προσπαθείς να αναλύσεις όσα συμβαίνουν και απογοητεύεσαι, κυρίως γιατί κάποιες προσωπικές επιθυμίες μπλοκάρονται προσωρινά! Με την υπομονή που διαθέτεις όμως όλα ξεπερνιούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα το μυαλό σου είναι στον ερωτικό σύντροφο και η ψυχή σου γεμάτη αμφιβολίες. Χαλάρωσε! Αν είσαι αδέσμευτος, είσαι ακόμα δέσμιος του παρελθόντος. Δεν μπορείς να ξεφύγεις από την προηγούμενη ερωτική σχέση με αποτέλεσμα να μην κάνεις νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιχειρηματικά σχέδια και οικονομικά ανοίγματα που εμπεριέχουν ρίσκο καλύτερα να τα αποφύγεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Τετάρτη η μέρα σου ξεκινά με στρες και πολλές εργασίες που πρέπει να διεκπεραιώσεις και να κλείσεις, η μέρα είναι αρκετά φορτική! Από το απόγευμα η Σελήνη θα εισέλθει στο απέναντι ζώδιο από το δικό σου τον Τοξότη σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Κρόνο! Δεν θα λείψουν λοιπόν οι απογοητεύσεις , οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια στις επαφές, τις συναντήσεις, με το ευρύτερο περιβάλλον. Αναβάλλονται προγραμματισμένα ραντεβού σε επαγγελματικό επίπεδο και στεναχωριέσαι γιατί έχεις επενδύσει σε καριέρα κάνοντας φιλόδοξα σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, πάψε να αγχώνεσαι για τη εξέλιξη και την πορεία της σχέσης γιατί το μεταδίδεις και στον σύντροφο με αποτέλεσμα να υπάρχει απομάκρυνση. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, η πολύωρη εργασία δεν σου αφήνει ελεύθερο χρόνο να βγεις και να κάνεις γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις μια εργασία που σε κουράζει και σε πιέζει ταυτόχρονα. Η κατάκτηση της κορυφής είναι σπαρμένη με αγκάθια και γεμάτη δυσκολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, ο ερωτισμός που εμφύσησε η Σελήνη από τον Σκορπιό σε συνοδεύει μέχρι το απόγευμα. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο, εισέρχεται στον Τοξότη κι από εκεί μεριμνά για την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις που σε βαραίνουν. Το τετράγωνο Σελήνης/Κρόνου το βράδυ, προκαλεί κούραση κυρίως σωματική, από τις ατελείωτες ευθύνες και αγγαρείες που εκκρεμούν. Μπλοκάρονται σχέδια και δεν υλοποιείς ένα προγραμματισμένο ταξίδι ή συνάντηση, εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, την πρωινή φρεσκάδα του έρωτα διαδέχεται η απογευματινή κούραση γι’ αυτό μην κάνεις κάτι που θα ενοχλήσει τον σύντροφο εκείνες τις ώρες. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν μπορείς να ελπίζεις σε νέα γνωριμία σήμερα που η μέρα είναι ακατάλληλη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μη φορτώνεσαι περισσότερα από όσα βαστούν οι ώμοι σου στην δουλειά. Το άγχος σου για τα οικονομικά αυξάνεται συνεχώς.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Τετάρτη είσαι γεμάτος εναλλαγές στην διάθεσή σου! Το πρωί είσαι πιο εσωστρεφής, συναισθηματικός και είσαι πολύ πιο επικεντρωμένος στα προσωπικά σου ζητήματα (σπίτι, οικογένεια, δουλειά), ίσως μεγαλοποιείς και κάποιες καταστάσεις! Από το απόγευμα θέλεις να βγεις και να σαρώσεις τα πάντα. Το Τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στην Σελήνη και τον Κρόνο, βάζει φρένο στην διασκέδαση που αποζητά η ψυχή σου. Ο κύριος λόγος είναι ο οικονομικός και το γνωρίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το απόγευμα προσφέρεται για μια χαλαρή έξοδο με τον σύντροφο, αλλά το βράδυ προβλέπεται δύσκολο και δεν θα βγάλεις άκρη με τις ανασφάλειες του. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα στριφογυρίζει στο μυαλό σου ένας πρώην σύντροφος που δεν έχεις ξεπεράσει παρά τις προσπάθειες που έχεις καταβάλλει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια επαγγελματική συμφωνία καταρρέει εξαιτίας οικονομικής ασυμφωνίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Τετάρτη η μέρα σου ξεκινά γεμάτη επικοινωνία, επαφές, συζητήσεις και αρκετές ιδέες, η μέρα προσφέρεται ως και το μεσημέρι για να κλείσεις συμφωνίες. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη επικεντρώνεσαι πολύ περισσότερο στα πολύ προσωπικά σου, δίνοντας έμφαση στα συναισθήματά σου αλλά και σε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια! Δεν λείπει η απογοήτευση και πεσιμισμός τις βραδινές ώρες λόγω τετραγώνου Σελήνης/Κρόνου! Μην τα ισοπεδώνεις όλα εξαιτίας της δυσαρέσκειας που έφερε στην ψυχή σου ένα άτομο που δεν σου φέρθηκε σωστά. 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η βασική επιθυμία είναι να μείνεις μέσα αγκαλιά με το ταίρι και να απολαύσεις ιδιωτικές στιγμές χαλάρωσης. Η διάθεση του συντρόφου δεν εναρμονίζεται με την δική σου οπότε μην επιμένεις. Αν είσαι αδέσμευτος, η σκέψη σου είναι δοσμένη στο παρελθόν και ζεις μέσα από τις αναμνήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το πρόβλημα που έχεις να αντιμετωπίσεις στην δουλειά οφείλεται στην συμπεριφορά ενός συναδέλφου που δεν είναι δίκαιος απέναντι σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Τετάρτη ξεκινά την μέρα σου μετρώντας τα οικονομικά και σχεδιάζοντας το αύριο, για να καταλήξεις από το απόγευμα να σπαταλάς χρήμα σε εξόδους και σούρτα – φέρτα! Πολλές από τις σκέψεις, τις ιδέες ή τις συναντήσεις που είχες στο πρόγραμμα για το βραδάκι, μπορεί να μπλοκαριστούν, ενώ με το τετράγωνο Σελήνης/ Κρόνου το βράδυ δεν παύει να σε βασανίζει το στρες για την δουλειά και να προσπαθείς να συγκροτήσεις τα βήματά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η έλλειψη επικοινωνίας με τον σύντροφο, θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, όσο και να φλερτάρεις δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Μην σε πιάνει άγχος, διότι δεν ήρθε η ώρα της γνωριμίας που ποθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολύ δουλειά και πολύ κούραση σε περιμένει γιατί δεν υπάρχει οργάνωση και πρόγραμμα. Τα οικονομικά σε αγχώνουν αλλά δεν είναι τόσο άσχημα όσο νομίζεις. Υπάρχει φως στο τούνελ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο και είσαι επικεντρωμένος στις προσωπικές σου ανάγκες, από το απόγευμα και μετά προτεραιότητα για σένα δίνεται στα οικονομικά και στην δημιουργία πιο ασφαλών βάσεων! Το Τετράγωνο Σελήνης / Κρόνου που σχηματίζεται το βραδάκι φέρνει σκληρές συνειδητοποιήσεις σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα. Αντιλαμβάνεσαι ποιοι θέλουν το καλό σου, ποιοι όχι και παίρνεις τα μέτρα σου κρατώντας αποστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η παρουσία σου γοητεύει το ταίρι που δεν μπορεί να σου αντισταθεί κατά την διάρκεια του πρωινού. Το βράδυ όμως η συζήτηση για ένα οικονομικό θέμα δημιουργεί απόσταση. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις σήμερα διάθεση για γνωριμία και διώχνεις τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα επαγγελματικό εγχείρημα όλο και απομακρύνεται από την υλοποίηση του. Υπάρχουν εμπόδια που δύσκολα θα ξεπεραστούν για να έρθει η οικονομική σταθερότητα στην ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, με εσωστρέφεια ξεκινά η μέρα το πρωί και μειωμένη ζωτικότητα, αλλά όσο περνούν οι ώρες και ειδικά προς το απόγευμα θα επικεντρωθείς στα πολύ προσωπικά σου, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο σου. Αυτή η Τετάρτη όμως έχει πολλά να πει κι έτσι το βράδυ το Τετράγωνο Σελήνης/Κρόνου, προκαλεί αναστάτωση και πίκρα από την σχέση με τα πρόσωπα της οικογένειας, εξαιτίας των υπερβολικών απαιτήσεων τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση με το ταίρι σε φορτίζει αρνητικά και απομονώνεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, μην ελπίζεις σήμερα ότι θα συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου, αφού η μέρα κρίνεται ακατάλληλη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια μυστική επαγγελματική συνεργασία δεν θα επιτευχθεί άμεσα. Υπάρχουν καθυστερήσεις και εμπόδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Τετάρτη, η Σελήνη ξεκινά να σε προμοτάρει για επαφή με φίλους και πρόσωπα του κοινωνικού περιβάλλοντος τις πρωινές ώρες, αλλά από το απόγευμα σε κλείνει μέσα, περιορίζοντας τα πράγματα που έχεις ανάγκη να κάνεις. Το Τετράγωνο Σελήνης/Κρόνου το βραδάκι, κάνει ακατάλληλες τις συνθήκες για συναντήσεις, συμφωνίες και επικοινωνίες όλων των ειδών, αφού το παρασκήνιο καραδοκεί και δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε κανένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι μέρα που θα στερηθείς την βόλτα με την παρέα του συντρόφου, αφού βάζεις άλλες προτεραιότητες. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα προσφέρεται μόνο για σοβαρές γνωριμίες, εφόσον αντέχεις την στενή δέσμευση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το παρασκήνιο καλά κρατεί στη δουλειά και θέλει γερά κότσια να το αντιμετωπίσεις. Τα οικονομικά όσο πάνε και στενεύουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Τετάρτη φαίνεται ότι είσαι επικεντρωμένος στην προώθηση της καριέρας σου, αλλά κατόπιν η διάθεση αλλάζει και από το απόγευμα οι φίλοι και η δικτύωση αποτελούν την προτεραιότητα σου. Το Τετράγωνο Σελήνης/Κρόνου το βραδάκι, δυσχεραίνει την επικοινωνία και μπλοκάρει τις εξόδους, γι’ αυτό ότι προλάβεις κάνε το πριν. Κάτι άλλο που πρέπει να αποφύγεις είναι οι οικονομικές δοσοληψίες με τους φίλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θεωρώ ότι σήμερα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο στον ερωτικό σύντροφο και να ξεκολλήσεις από την εργασιομανία. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα δεν ενδείκνυται για νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ενδιαφέρει η επαγγελματική καταξίωση και η οικονομική ευμάρεια, αλλά για το δεύτερο δεν σου εγγυώμαι πως θα συμβεί σύντομα.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα δεν ισχύει η παροιμία που λέει ότι «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται». Είναι Τετάρτη και η μέρα είναι γεμάτη από αισιοδοξία και χαρά το πρωί, που χάνεται μόλις σβήσει ο ήλιος. Σταδιακά επικεντρώνεσαι στην καριέρα, την επαγγελματική καταξίωση και βάζεις μεγαλεπήβολους στόχους. Το Τετράγωνο που σχηματίζει το βραδάκι η Σελήνη με τον Κρόνο, σε φέρει αντιμέτωπο με δύσκολες καταστάσεις, ακυρώνοντας σχέδια και στόχους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου τις πρωινές ώρες που είναι ιδανικές για να μιλήσεις με το σύντροφο και να σχεδιάσετε από κοινού ένα ανανεωτικό ταξίδι αναψυχής. Αν είσαι αδέσμευτος, χαμήλωσε λίγο τον πήχη για να έρθεις σε επαφή με περισσότερους υποψήφιους συντρόφους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σε πιέζει αλλά αν αποζητάς την αναγνώριση πρέπει να παλέψεις. Με τα οικονομικά δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα προς το παρόν.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET