Είναι viral

Ρόδος: Φοιτήτρια αντικρίζει την… κοιλάδα των κατσαρίδων επιστρέφοντας σπίτι της!

Πώς να πάθεις εγκεφαλικό στα 20 σου...

Neopolis Team

11 Σεπτεμβρίου, 2023

Κανόνας νούμερο 1 για όποιον φοιτητή ετοιμάζεται να αφήσει για μεγάλο διάστημα το φοιτητικό του σπίτι, είναι να καλύπτει κάθε πιθανή τρύπα για να γλιτώσει από επιδρομές κατσαρίδων.

Αλλά ας πούμε ότι παραλείπεις αυτό το βήμα και επιστρέφοντας έρχεσαι αντιμέτωπος με το παρακάτω θέαμα.

@kalliopicharto 🙂🙂🙂🙂#fyp #foryou #mpesfy #fy #foryoupage #uni #home ♬ πρωτότυπος ήχος – 👾

Χαχαχα τι αστείο, ας βάλω φωτιά σε όλο το τετράγωνο!

Η φίλη φοιτήτρια που σπουδάζει στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου αντίκρισε τον απόλυτο εφιάλτη και ζητάμε συγγνώμη για το χαζό tip που δώσαμε στην αρχή. Τι να γλιτώσεις μπαλώνοντας μερικές τρύπες όταν το σπίτι σου είναι κατοικία ενός αρχαίου πολιτισμού κατσαρίδων, που ζουν σε αυτό προτού καν χτιστεί;!

Το μόνο που μπορούσε να κάνει εκείνη τη στιγμή ήταν να πάρει έναν πίνακα Ouija και να παραγγείλει από τον Oppenheimer ένα νέος είδος βόμβας που να εξοντώνει αυτά τα απέθαντα τέρατα.

Ωστόσο, όπως μας είπε, η πρώτη αντίδραση της ήταν να καλέσει τον πατέρα της και στη συνέχεια τον σπιτονοικοκύρη της. Ο τελευταίος απευθύνθηκε σε κάποιον άνθρωπο για να καθαρίσει και να απολυμάνει το χώρο, αλλά φυσικά, η τριτοετής φοιτήτρια έβγαλε τη νύχτα όσο πιο μακριά μπορούσε, σε μια φίλη της. Η ίδια πρόσθεσε επίσης πως κάτω από το σπίτι της υπάρχει ένα ξενοδοχείο, το οποίο έκανε απεντόμωση και έτσι ελπίζει το πρόβλημα να λυθεί.

Αν, πάλι, δε γίνει αυτό, η λύση που έδωσαν οι περισσότεροι στα σχόλια κάτω από το TikTok ήταν να βάλει μια φωτιά και να την αφήσει να κάνει τη δουλειά της. Δεν είμαστε άνθρωποι των άκρων, αλλά στην προκειμένη ακούγεται πολύ συνετό.

Ενημερωτικά πάντως, η εικόνα αυτή προέρχεται από την Ρόδο. Εμείς κάτι για Κοιλάδα των Πεταλούδων ξέραμε, δεν είχαμε ιδέα και για κατσαρίδων…

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

Είναι viral

Το Hawk Tuah girl αποκτά το δικό της reality show μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως… meme!

Είναι viral

Είδαμε το live streaming του IShowSpeed στην Ελλάδα και η ετεροντροπή μας ντράπηκε!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μάθαμε πώς λέγεται το «μαγιό» στα ελληνικά και μάλλον μας αρέσει περισσότερο!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Γιατί να επιλέξετε μεσιτικό γραφείο για την πώληση του ακινήτου σας

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET