ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 11/9/2023

Τσέκαρε την αναλυτική πρόβλεψη της ημέρας!

Neopolis Team

11 Σεπτεμβρίου, 2023

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά αγαπητέ Κριέ με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα που συμβολίζει για σένα τον τομέα της χαράς, της διασκέδασης του έρωτα και της ανεμελιάς. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη εντείνει αυτά τα χαρακτηριστικά και σου προσδίδει περισσότερη γενναιοδωρία αυθορμητισμό ρομαντισμό ευαισθησία και πάνω από όλα κοινωνικότητα και εξωστρέφεια. Ασχολείσαι με χόμπι και δραστηριότητες που αγαπάς και σε κάνουν χαρούμενο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα απολαύσεις ευχάριστη, κοινωνική έξοδο με τον σύντροφο όπου θα περάσεις υπέροχες στιγμές. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, αποκλείεται να μην σε ανακαλύψει ο σύντροφος που επιθυμείς, την στιγμή που ακτινοβολείς γλύκα, ομορφιά και λαμπερή εμφάνιση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είναι μέρα που θα σε απασχολήσουν τα επαγγελματικά αν και Δευτέρα. Το μυαλό σου είναι σε εξόδους και διασκεδάσεις. Τα έξοδα δεν θα λείψουν για να περάσεις καλά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, Δευτέρα σήμερα και η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στον Λέοντα που για σένα συμβολίζει το σπίτι και την οικογένεια. Σήμερα είναι τσαγκαροδευτέρα και δεν έχεις καμμιά όρεξη να βγεις έξω από το σπίτι. Η Αφροδίτη που βρίσκεται μαζί με την Σελήνη, σε κάνει να νιώθεις πολύ καλά στην φωλίτσα σου, τόσο που δεν θέλεις να χαλάσεις με τίποτα αυτή την αίσθηση της ασφάλειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, το σημερινό ρομάντζο με τον σύντροφο στο σπίτι αναθερμαίνει τον έρωτα. Αν όμως είσαι αδέσμευτος, δύσκολο να βρεις κάποιον όταν δεν έχεις διάθεση να βγεις έξω από το σπίτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έσοδα έρχονται από επιχειρηματικά ανοίγματα ή από πώληση ακινήτου. Επαγγελματικά είσαι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα ξεκινά η πρώτη μέρα της εβδομάδας. Από αυτή την θέση αυξάνονται ακόμα περισσότερο τα επικοινωνιακά σου ταλέντα η ευστροφία και η ευγλωττία που ήδη διαθέτεις. Η παρουσία της Αφροδίτης στην ίδια θέση με την Σελήνη, κάνει ευχάριστες τις επαφές αφού σε φέρνει κοντά με τα άτομα που αγαπάς. Όλοι έχουν μια καλή κουβέντα να πουν για σένα στον περίγυρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, σήμερα έχεις καταλάβει ότι μπορείς να συνεννοηθείς καλύτερα με τον ερωτικό σύντροφο και θέτεις όλες τις συζητήσεις επί τάπητος. Εσύ που είσαι ελεύθερος, είσαι τόσο ευχάριστος και τόσο γλυκός που αποκλείεται να μην σε προσέξουν δυο μάτια που ενδιαφέρεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευνοούνται επαγγελματικές συζητήσεις και συμφωνίες παντός είδους. Τα οικονομικά αυξάνονται με έσοδα από αύξηση μισθού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Καρκίνε μου αγαπημένε, η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά και η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα. Ο τομέας που εστιάζεις το ενδιαφέρον σου είναι τα οικονομικά τα οποία είναι μεταβαλλόμενα και σε αγχώνουν. Για την αστάθεια φροντίζεις να βάλεις κι εσύ το χεράκι σου αφού είσαι σπάταλος. Η Αφροδίτη στον ίδιο χώρο μαζί με την Σελήνη φέρνει έσοδα αλλά δεν τα κρατάς. Προσπάθησε να διαφυλάξεις ένα μέρος του εισοδήματος για να μην έρθεις σε δύσκολη θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η κυκλοθυμία που σε χαρακτηρίζει σήμερα είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Απαιτείς από τον σύντροφο τα εχέγγυα, τις διαβεβαιώσεις για την αγάπη του. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, μπορείς να κάνεις σχέση με ένα άτομο που ενδιαφέρεσαι την στιγμή που σου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν καταφέρεις να κοντρολάρεις τα έξοδα με τα έσοδα όλα θα πάνε καλά. Υπάρχουν έσοδα αλλά σκοπός είναι να τα κρατήσεις. Στην δουλειά δεν αντιμετωπίζεις κανένα σημαντικό πρόβλημα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Λέοντα μου αγαπημένε, η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο σου και η εβδομάδα ξεκινά με θετικούς οιωνούς. Μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και να τα επικοινωνήσεις με το στενό περιβάλλον κα τους ανθρώπους που σε αγαπούν. Η Αφροδίτη που είναι κι αυτή στο ζώδιο σου, κάνει παρέα στην Σελήνη και τα δύο θηλυκά αρχέτυπα, σύμβολα, σε ευνοούν σε προσωπικό επίπεδο και γενικότερα σε όλους τους τομείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολύ θετικές αναμένονται οι εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα και στην σχέση με τον σύντροφο, αφού δεν μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία σου. Εάν δεν έχεις σύντροφο, η σημερινή μέρα είναι η πλέον κατάλληλη για να βρεις το ιδανικό ταίρι, αφού είσαι μες την γλύκα και την ομορφιά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι πανέτοιμος να κάνεις το πρώτο βήμα για να προτείνεις νέα συνεργασία την οποία σκέφτεσαι εδώ και καιρό. Τα έξοδα για τον καλλωπισμό θέλουν ρέγουλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Για σένα φίλε Παρθένε αυτή η εβδομάδα δεν μπήκε καλά. Η Σελήνη σήμερα Δευτέρα διανύει το ζώδιο του Λέοντα που βρίσκεται στον τομέα που κατοικεί το υποσυνείδητο. Δεν θέλεις να σηκωθείς από το κρεβάτι, δεν θέλεις να βγεις από το σπίτι και δεν θέλεις να πας στην δουλειά. Ευτυχώς για σένα που βρίσκεται στον ίδιο χώρο με την Σελήνη και η Αφροδίτη που απαλύνει την μελαγχολία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι φροντίζει να σε βγάλει από την εσωστρέφεια, κάνοντας προτάσεις για έξοδο σε κινηματογράφο. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεχαστείς. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα προτιμάς να μείνεις μέσα με παρέα τις αναμνήσεις από προηγούμενο έρωτα παρά να βγεις έξω προς ανεύρεση νέου συντρόφου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εύνοια στα οικονομικά από ένα έξτρα μπόνους που δικαιούσαι στην δουλειά. Επαγγελματικές συμφωνίες που κρατάς κρυφές θα έχουν αίσια κατάληξη.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, Δευτέρα σήμερα και η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα. Η βασική σου έννοια είναι να βρεις τρόπο ώστε να υλοποιήσεις τα όνειρά σου και να κάνεις πραγματικότητα τις φιλοδοξίες σου. Η Αφροδίτη που συμπορεύεται μαζί με την Σελήνη στον ίδιο χώρο, φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα και οι ευχές σου πραγματοποιούνται. Φίλοι σε αγαπούν αληθινά και σε στηρίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον σύντροφο έχεις πάει την σχέση σε άλλο επίπεδο και θέλεις να είναι εκτός από εραστής και φίλος. Αυτό δένει ακόμα πιο πολύ τον δεσμό, αφού στηρίζεται στην ειλικρίνεια. Αν δεν έχεις σύντροφο, τότε ένα φιλικό άτομο που σε βλέπει ερωτικά περιμένει από σένα το πράσινο φως για να προχωρήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια υλοποιούνται με την βοήθεια των φίλων που σε ξαφνιάζουν με το ενδιαφέρον τους. Ένα δώρο είναι το λιγότερο που μπορείς να τους προσφέρεις για να τους ευχαριστήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, ήρθε η Δευτέρα και ξεκινάς με όρεξη για τη δουλειά. Η Σελήνη από το ζενίθ του χάρτη σου σε εστιάζει στα επαγγελματικά θέματα καριέρας. Εκεί δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου επιδιώκοντας την αναγνώριση. Η Αφροδίτη που βρίσκεται σε σύνοδο με την Σελήνη στον ίδιο χώρο φέρνει θετικές εξελίξεις. Τα άτομα που βρίσκονται ψηλά στην ιεραρχία σε συμπαθούν και σε προωθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχεις καθόλου χρόνο να αφιερώσεις στο ταίρι και αυτό σε αγχώνει αλλά προέχει η δουλειά αυτό το διάστημα. Αν είσαι ελεύθερος, ένα πρόσωπο από το εργασιακό περιβάλλον σε καλοβλέπει αλλά εσύ κοιτάς μόνο την δουλειά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική καταξίωση η άνοδος και η αύξηση μισθού είναι τα πιο σημαντικά θέματα για σένα τούτη την περίοδο και δεν επιθυμείς τίποτα άλλο εκτός από την επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Τοξότη φίλε μου, σήμερα είναι Δευτέρα αλλά όχι σαν τις άλλες. Είναι μια ταξιδιάρικη μέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και να βρίσκεται στον τομέα που συμβολίζει τους μακρινούς εξωτικούς προορισμούς. Έχεις εύνοια και η επιθυμία σου θα πραγματοποιηθεί. Η Αφροδίτη θα φροντίσει σε αυτό η οποία βρίσκεται παρέα με τη Σελήνη στον ίδιο χώρο. Το εξωτερικό σου πάει, σου ταιριάζει ως ζώδιο της εξερεύνησης και της περιπλάνησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, επειδή τίποτα δεν θέλεις να σε δεσμεύει και να σε περιορίζει στην σχέση μπορείς να κάνεις το ταξίδι που επιθυμείς ακόμα και μόνος. Το ταίρι έχει κατανόηση. Αν είσαι μόνος η ιδέα και μόνο της εμπειρίας από ένα ταξίδι που θα γνωρίσεις καινούργια άτομα σε εξιτάρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα συνεργασία με έδρα το εξωτερικό είναι πολύ θετική αν υπάρχει στα σχέδια σου. Όσο για τα οικονομικά προβλέπονται αρκετά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, Δεύτερα σήμερα και μια καινούργια εβδομάδα ξεκινά με ανόρεκτη και πεσμένη διάθεση. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, σε ρίχνει ψυχολογικά και σε τρέπει προς εσωστρέφεια. Αναμνήσεις από το παρελθόν ξεπηδούν μπροστά σου. Η Αφροδίτη από την ίδια θέση κάνει παρέα στην Σελήνη και οι δυο μαζί προσπαθούν να τιθασεύσουν την κυκλοθυμία που σε διακατέχει διώχνοντας τις κακές αναμνήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να αποβάλλεις τη ζήλια προς το σύντροφο γιατί είναι αδικαιολόγητη και προέρχεται μόνο από καταστάσεις του παρελθόντος. Αν είσαι αδέσμευτος, προς το παρόν δεν είσαι διαθέσιμος ψυχολογικά για καινούργια σχέση αφού το μυαλό σου είναι στα παλιά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μεγάλη τύχη σε περιμένει από μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Στα οικονομικά τακτοποιείς μια οφειλή από έσοδα που εισρέουν στον λογαριασμό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Υδροχόε φίλε μου αγαπημένε, έφθασε η Δευτέρα και μια νέα εβδομάδα ξεκινά. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα που βρίσκεται στον διαμετρικά απέναντι τομέα. Οι άλλοι αποτελούν την βασική σου προτεραιότητα και την βασική σου έννοια. Τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, συνήθως είναι από το στενό περιβάλλον και σε αγαπούν πραγματικά. Η Αφροδίτη φροντίζει για αυτό αφού βρίσκεται σε σύνοδο με την Σελήνη στον ίδιο χώρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε σένα που είσαι σε σχέση, η σημερινή μέρα διαγράφεται θετική και έρχεσαι κοντά με τον σύντροφο ανταλλάσσοντας αγκαλιές και συναισθήματα αγάπης. Όσο για σένα που είσαι ελεύθερος, σήμερα είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια σημαντική ερωτική γνωριμία με προοπτικές εξέλιξης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σου προτείνουν δουλειά και δεν μπορείς να αρνηθείς αφού είναι πολύ δελεαστική και τα χρήματα εξίσου ικανοποιητικά.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα είναι μια τυπική και χαρακτηριστική Δευτέρα για σένα που ξυπνάς για την δουλειά και φυσικά δεν έχεις την καλύτερη διάθεση. Βαρυγγωμάς και γκρινιάζεις από το πρωί που πρέπει να βγεις από το σπίτι και βαριέσαι απίστευτα. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Λέοντα προσπαθεί να σε κουνήσει αλλά τις ελπίδες τις εναποθέτει στην ωραία Αφροδίτη που βρίσκεται σε σύνοδο μαζί της. Οπότε μην αγχώνεσαι γιατί η μέρα μπορεί να ξεκινήσει στραβά αλλά θα εξελιχθεί θετικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, σήμερα ο αποδέκτης της κακοκεφιάς και της γκρίνιας θα είναι ο σύντροφος που δεν θα μιλήσει καθόλου μέχρι να σου περάσει. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, με την σημερινή δυστροπία δεν θα κάνεις κάποια σπουδαία γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με άγχος και πίεση θα δουλέψεις σήμερα, όμως όσο περνάει η ώρα, τόσο εξομαλύνονται τα πράγματα.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET