ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 5/9/2023

Τσέκαρε την αναλυτική πρόβλεψη της ημέρας!

Neopolis Team

5 Σεπτεμβρίου, 2023

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τρίτη οι πλανητικές όψεις είναι αντιφατικές. Το πρωί παρατηρούμε την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου να επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στον οικονομικό τομέα. Προσπαθείς να εξασφαλίσεις το βιοποριστικό κομμάτι αλλά η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό, σε βάζει σε απρόβλεπτα έξοδα. Το απόγευμα το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα, φέρνει ταυτόχρονα έσοδα από την εργασία σου που σε ανακουφίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που βρίσκεσαι σε μια σταθερή σχέση να προσέχεις γιατί ένα απρόβλεπτο περιστατικό γίνεται αιτία λογομαχίας. Μην ξεσπάς τα νεύρα σου στον σύντροφο το πρωί. Για σένα που είσαι μόνος, εκπλήσσεσαι από μια αναπάντεχη συνάντηση, με ένα άτομο που διεγείρει τον ενθουσιασμό σου προκαλώντας σκιρτήματα καρδιάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τις πρώτες απογευματινές ώρες βρίσκεσαι σε συζητήσεις με τους ανωτέρους στη δουλειά. Στα οικονομικά θα σε αποσυντονίσουν τα έκτακτα έξοδα που παρουσιάζονται αλλά να περιμένεις άμεση βελτίωση από μπόνους. πριμ, ή αύξηση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου. Είσαι ανοικτός, δεκτικός στις ανάγκες του περιβάλλοντος και στους ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν. Μη ξεχνάς όμως ότι βρίσκεται και ο Ουρανός στο ζώδιο σου και η συνάντηση του με την Σελήνη, προκαλεί αναταραχές στην προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα ευτυχώς το σκηνικό αλλάζει και το τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Πλούτωνα και της Σελήνης, σε ταξιδεύει νοερά προς εξωτικούς προορισμούς και ξεχνάς τα προβλήματα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ώρες ώρες δεν μπορείς να ελέγξεις τα νεύρα σου και τα ξεσπάς στο σύντροφο. Συνήθως είναι άνευ λόγου και αιτίας. Οργάνωσε ένα ταξιδάκι και όλα θα σου περάσουν. Εάν δεν έχεις σύντροφο, το σπινθηροβόλο βλέμμα και το εκκεντρικό ταπεραμέντο σου δεν προσπερνάται εύκολα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις κάποιες φαεινές ιδέες και αρκετά προχωρημένες που θα εισακουστούν από εκεί που πρέπει. Έξοδα για την ανανέωση της εμφάνισης σε βγάζουν έξω από το πρόγραμμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Για σένα φίλε μου Δίδυμε σήμερα είναι Τρίτη κι η μέρα δεν ξημέρωσε καλά. Δεν θέλεις να σηκωθείς από το κρεββάτι δεν θέλεις να ασχοληθείς με τίποτα κουραστικό. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου μειώνει την ενέργεια και σε κάνει εσωστρεφή. Η σύνοδος της με τον Ουρανό προσπαθεί να σε ξυπνήσει. Φτάνοντας στο απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα και εισέρχεσαι σε μεγαλύτερη εσωστρέφεια. Το σύμπαν σε βοηθά να εντοπίσεις τα αδύνατα σημεία του χαρακτήρα σου και να τα δυναμώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, όλο το πρωινό επιθυμείς να το περάσεις ξαπλωμένος αγκαλιά με το ταίρι σου χωρίς πολλές κουβέντες. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα η πεσμένη διάθεση οφείλεται σε μια παλιά ερωτική σχέση και η ανάμνηση βασανίζει το μυαλό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ότι κάνεις σήμερα γίνεται κρυφά και μυστικά στον επαγγελματικό τομέα. Οι συζητήσεις μόνο τηλεφωνικά και μακριά από τους αδιάκριτους. Ένα δάνειο που επιθυμείς σε βοηθά να ανταπεξέλθεις σε ένα χρέος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Καρκίνε αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου. Έχεις ήδη ξεκινήσει από το πρωί κάνοντας πλάνα. Επιθυμείς να βρεθείς με τους φίλους, αλλά η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό δεν στα φέρνει όπως θέλεις κα τα σχέδια ανατρέπονται. Μπορείς να ελπίζεις σε συναντήσεις και κοινωνικές επαφές μαζί τους μετά το απόγευμα, που η Σελήνη θα τριγωνίσει τον Πλούτωνα. Η παρέα είναι εκεί στο γνωστό στέκι και σε περιμένει να περάσεις μερικές όμορφες στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα αποζητάς την συναναστροφή με τους φίλους κι όχι μόνο με τον σύντροφο, πιθανώς για να ξεφύγεις από την ρουτίνα που δεν αντέχεις άλλο. Αν δεν βρίσκεσαι μαζί με κάποιον έχεις θετικές ενδείξεις για σήμερα που είσαι εξωστρεφής και με ανεβασμένη διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν δραστηριοποιείσαι στο ίντερνετ έχεις μεγάλη εύνοια να επεκταθείς επαγγελματικά και να διαφημίσεις την δουλειά σου. Οικονομικά κάποιες έξτρα δαπάνες για την προώθηση των σχεδίων είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Λέοντα μου αγαπημένε, Τρίτη σήμερα και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου που μιλάει μόνο για δουλειά και καριέρα. Τις πρωινές ώρες που η Σελήνη κάνει σύνοδο με τον Ουρανό, φέρνει ξαφνικά νέα από την εργασία και από τους εργοδότες. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα σε αναγκάζει να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες της δουλειάς μόνο που τώρα γίνονται με μεγαλύτερη ευκολία και δεν σου προκαλούν άγχος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, από το απόγευμα και μετά χαλαρώνεις και μπορείς να βγεις μια βόλτα με τον σύντροφο, να ξεφύγεις από την ρουτίνα. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, μπορεί ένα άτομο από τον εργασιακό χώρο να σε εξιτάρει, αλλά δεν βρίσκεις το θάρρος να το πεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα ασχοληθείς κατά κύριο λόγο με τα επαγγελματικά αλλά μην περιμένεις σταθεροποίηση προς το παρόν. Στα οικονομικά μπορεί να πιεστείς από ένα έκτακτο έξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Παρθένε μου εσύ σήμερα βρίσκεσαι αλλού και δεν σε νοιάζει τίποτα άλλο πέρα από την καλοπέραση σου. Μην νιώθεις ενοχές γιατί το αξίζεις! Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, σε ταξιδεύει σε μέρη μακρινά και η σύνοδος της με τον Ουρανό τα κάνει επιτακτική ανάγκη. Διόλου απίθανο να αποφασίσεις ξαφνικά την απόδραση σου με το πρώτο φως της ημέρας. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ο στόχος για ταξίδι, καλοπέραση και διασκέδαση επιτυγχάνεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν θέλεις να περάσεις ευχάριστα προτίμησε να πάρεις μαζί σου τον σύντροφο στο επικείμενο ταξίδι. Εσύ που δεν έχεις σύντροφο μην ανησυχείς γιατί ό έρωτας είναι μπροστά στα μάτια σου και δεν θα αργήσεις να τον εντοπίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το μυαλό σου σήμερα δεν βρίσκεται στην δουλειά και είσαι επικεντρωμένος σε πιο ευχάριστα πράγματα. Σε ότι αφορά τα οικονομικά κάνεις τον προϋπολογισμό για να δεις πόσα θα ξοδέψεις για να περάσεις καλά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, Τρίτη σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου που κινείται τις πρωινές ώρες, κάνοντας ταυτόχρονα σύνοδο με τον Ουρανό, σε κλείνει μέσα αναλύοντας τα προσωπικά σου συναισθήματα. Παρόλο που η διεργασία είναι μυστική, εσωτερική δεν σε προβληματίζει. Πρέπει να την υποστείς αφού σε αφυπνίζει. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα τις απογευματινές ώρες, σε βοηθά να εντοπίσεις τα λάθη του παρελθόντος και να τα διορθώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έντονα τα συναισθήματα που θρέφεις για τον σύντροφο αλλά υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή ανάμεσα τους. Όταν την υπερβείς καταλήγει σε ζήλια και κτητικότητα. Για σένα που είσαι μόνος, μη περιμένεις σήμερα να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου. Όσο σε κυνηγά το παρελθόν δεν ανοίγεται δρόμος για το μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια ξαφνική πρόταση για συνεργασία εμφανίζεται από το πουθενά και σε ξαφνιάζει. Προσοχή στους οικονομικούς διακανονισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Τρίτη που η Σελήνη βρίσκεται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο σε προκαλεί να στρέψεις το ενδιαφέρον στα άτομα που συνδιαλέγεσαι στην καθημερινότητα σου. Πράγματι ο Ουρανός που είναι μαζί με την Σελήνη τις πρωινές ώρες, δείχνει πως σε ξαφνιάζει η προκλητική συμπεριφορά συνανθρώπων. Από το απόγευμα που η Σελήνη σχηματίζει το ευεργετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ανακτάς την χαμένη εμπιστοσύνη στους αγαπημένους ανθρώπους και επικοινωνείς ξανά μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος απέφυγε το πρωί τις συζητήσεις με τον σύντροφο, γιατί θα φέρουν εκνευρισμό και ασυμφωνία. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, η γνωριμία με ένα ενδιαφέρον άτομο σε εξιτάρει εγκεφαλικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα σταράτα λόγια που θα ακούσεις από ένα άτομο για συνεργασία είναι αυτά που θα εκτιμήσεις για να προχωρήσεις. Με τα οικονομικά είσαι ήδη ικανοποιημένος.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Τοξότη μου αγαπημένε, Τρίτη σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου που κινείται βγάζει μια βαρετή καθημερινότητα που πρέπει να ασχοληθείς. Ο Ουρανός σε σύνοδο με την Σελήνη φέρνει λύσεις μετά από ανατροπές στο πρόγραμμα τις πρώτες πρωινές ώρες. Από το απόγευμα κι έπειτα η Σελήνη τριγωνίζει τον Πλούτωνα και ικανοποιείσαι από τους καρπούς που αποφέρει η δουλειά. Καλύπτεσαι ηθικά και οικονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν θα έλεγα ότι περνάς τον μήνα του μέλιτος με τον σύντροφο αφού την περισσότερη ώρα γκρινιάζεις. Πάψε να συμπεριφέρεσαι κτητικά και εγωιστικά. Αν είσαι μόνος η σημερινή μέρα θα μπορούσε να κρύβει ερωτικές εκπλήξεις με γνωριμίες από το πουθενά αν δεν σε απασχολούσε τόσο η δουλειά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το πρόβλημα δεν είναι η φύση της δουλειάς, όσο οι ατελείωτες αγγαρείες που εμφανίζονται. Καταπιάνεσαι με τα δευτερεύοντα και δεν νιώθεις παραγωγικός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αιγόκερε μου αγαπημένε, για σήμερα Τρίτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου που κάνει τη μέρα πολύ ερωτική και ιδιαίτερα το πρωινό. Η σύνοδος της με τον Ουρανό, φέρνει ξαφνικά ερωτικά καρδιοχτύπια και ευχάριστες ενασχολήσεις με τα παιδιά και τα χόμπι σου. Το απόγευμα που η Σελήνη σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο σου, αναλαμβάνεις τον ρόλο του εμψυχωτή του πάρτι της ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, διανύεις μια πολύ θετική και τυχερή περίοδο στα συναισθηματικά με το ταίρι να σε κοιτά στα μάτια κι εσύ να λιώνεις από έρωτα. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θα μείνεις δίχως ταίρι για πολύ ακόμη με τέτοιες ευνοϊκές πλανητικές συγκυρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Άρπαξε την ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και κάνε το όνειρο σου πραγματικότητα. Ανέδειξε το ταλέντο σου και γίνε επαγγελματίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, που αυτό για σένα σημαίνει κλείσιμο στο σπίτι και μοναχικότητα. Το πρωί η συνάντηση της Σελήνης με τον Ουρανό, πάει κάτι να κάνει για να σε βγάλει προς τα έξω αλλά πριν το καταλάβεις έρχεται το απόγευμα. Τότε σχηματίζει η Σελήνη τρίγωνο με τον Πλούτωνα και αντιλαμβάνεσαι πως μια χαρά σου ταιριάζει η θαλπωρή του σπιτιού.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τι καλύτερο να σκεφτείς για σήμερα από την παραμονή στο σπίτι με τον σύντροφο απολαμβάνοντας σπιτικό φαγητό και ταινία. Ξεκούραση στην αγκαλιά του. Τι θα κάνεις εσύ που δεν έχεις ταίρι; Μην σκοτίζεσαι σήμερα και μη σε πιάνει πανικός για γνωριμίες. Όλα στην ώρα τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν έχεις διάθεση σήμερα για δουλειά. Αν μπορείς καλύτερα πάρε ρεπό να ξεκουραστείς. Το οικονομικό άγχος δεν μπορείς να το αποφύγεις την στιγμή που πιέζεσαι από παλιές οφειλές.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, έφθασε η Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου που ακούς συνέχεια να χτυπά το τηλέφωνο σου και να σε ψάχνουν όλοι για συνάντηση. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό φέρνει νέα και ειδήσεις που σε ξαφνιάζουν και ανατρέπουν το πρόγραμμα σου, όλο το πρωί. Από το απόγευμα κι έπειτα η Σελήνη σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα και σταθεροποιείται η μέρα με φιξαρισμένες συναντήσεις χωρίς ανατροπές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η συζήτηση με τον σύντροφο σε εμπνέει και αφιερώνεις τον περισσότερο χρόνο σε αυτόν. Η εγκεφαλική επικοινωνία που καταφέρνεις μαζί του εξιτάρει το πνεύμα. Αν είσαι μόνος σήμερα δεν έχεις καμιά δικαιολογία να μείνεις μέσα και να χάσεις την ευκαιρία για γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξαφνικές προτάσεις για συνεργασία από την μια σε αφήνουν άναυδο από την άλλη σε χαροποιούν. Ταυτόχρονα γίνονται συζητήσεις για τα οικονομικά που δείχνει ότι θα υπάρξει συμφωνία.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET