ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 8/8/2023

Τσέκαρε την αναλυτική πρόβλεψη της ημέρας!

Neopolis Team

8 Αυγούστου, 2023

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Κριέ μου αγαπημένε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο αντιφατικές όψεις. Πρόκειται για το τετράγωνο της με τον Ήλιο που μπλοκάρει τα συναισθήματα σε σχέση με τις επιθυμίες. Το συναίσθημα θέλει στοργή και αφοσίωση που επιτυγχάνεται με την ασφάλεια που σου προσφέρει η οικονομική ευμάρεια και η επιθυμία σου είναι να βγεις και να ξοδέψεις και το τελευταίο ευρώ για να περάσεις καλά. Ταυτόχρονα η Σελήνη τριγωνίζει τον Άρη βοηθώντας να αποκτήσεις αυτά που θες μέσα από την δουλειά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα επιθυμείς να παραμερίσεις τις υποχρεώσεις, να κάνεις την υπέρβαση, προτείνοντας έξοδο στο ταίρι αψηφώντας τις οικονομικές δυσκολίες. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλές πιθανότητες για να γνωρίσεις κάποιον σημαντικό άνθρωπο σε περίπτωση που κάνεις έξοδο με τους φίλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά προβλέπονται πολύ καλές προοπτικές και σίγουρα πετυχαίνεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά έχεις έξοδα και γενικά σε προβληματίζει μια οφειλή.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Ταύρε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο και παράλληλα τρίγωνο με τον Άρη. Την στιγμή που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου θα την διαχειριστείς καλύτερα σε ότι αφορά την οικογένεια σου. Έχεις αναλάβει ευθύνες κι έχεις φορτωθεί όλο το βάρος και τα προβλήματα του οικογενειακού περιβάλλοντος στους ώμους σου. Δες το αλλιώς και μην αγχώνεσαι. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη ξεμπλοκάρει τα πράγματα και φέρνει ισορροπία. Ασχολείσαι με τα αισθηματικά που πάνε καλύτερα από όλες τις απόψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα απολαμβάνεις έξοδο και διασκέδαση με τον ερωτικό σύντροφο και περνάς υπέροχες στιγμές πλάι του. Αν είσαι αδέσμευτος, επιδιώκεις να βρεθείς έξω με τους φίλους όπου θα φλερτάρεις και ίσως βρεις το ταίρι που αναζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το επιχειρηματικό σχέδιο που σκέφτεσαι είναι εφικτό και υλοποιείται άμεσα. Τύχη σε περιμένει και στον οικονομικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε σήμερα που είναι Τρίτη η Σελήνη σχηματίζει δύο όψεις εντελώς αντιφατικές μεταξύ τους. Ο σχηματισμός του τετραγώνου με τον Ήλιο ανασύρει στην επιφάνεια αναμνήσεις από το παρελθόν και φέρνει δυσάρεστες μνήμες με σκοπό να βάλεις ένα οριστικό τέλος. Ταυτόχρονα η Σελήνη σχηματίζει το αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη φέρνοντας θετικές εξελίξεις στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Συζητήσεις με τους γονείς για περιουσιακά ευνοούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα απέφυγε να αναφερθείς στο παρελθόν του συντρόφου γιατί έχει περάσει ανεπιστρεπτί και είναι κρίμα να χαλάσεις την ωραία ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν είναι μέρα για νέες γνωριμίες και δεν θα είναι μέχρι να απεγκλωβιστείς από τα δίχτυα ενός παλιού έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια πρόταση από έναν πρώην εργοδότη θα πρέπει να την σκεφτείς καλά και μετά να δεις αν σε συμφέρει να προχωρήσεις. Κάνε μια συζήτηση περί των οικονομικών απολαβών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Αγαπημένε μου Καρκίνε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο αντιφατικές όψεις και πρόκειται για το τετράγωνο της με τον Ήλιο και το τρίγωνο της με τον Άρη. Η Σελήνη ως κυβερνήτης σου γνωρίζεις ότι φέρνει κυκλοθυμία εξαιτίας του υπερβολικού συναισθήματος που εκλύεται. Η δυσκολία της ημέρας είναι ότι ενώ οι επιθυμίες σου εστιάζονται στην επίτευξη των στόχων και στα όνειρα, τα οικονομικά δεν βγαίνουν ώστε να τα υλοποιήσεις. Στις επιδιώξεις σου θα βοηθήσει ένα φιλικό άτομο που πιστεύει σε σένα και στις ικανότητες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, σήμερα έχεις την όρεξη για κοινωνική ζωή, εξωστρέφεια και διασκέδαση με τον σύντροφο σου. Καλοδεχούμενοι και οι φίλοι στην παρέα σου. Αν δεν είσαι δεσμευμένος, δέξου μια ωραία πρόταση από ένα φίλο και βγες για να φλερτάρεις και να γνωρίσεις το άτομο που θα σε γοητεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην κάνεις σπατάλες και κράτα σφιχτά τα χέρια σου κάνοντας μια σχετική οικονομία. Θα σου χρειαστούν! Στα επαγγελματικά σε δελεάζει μια πρόταση για καινούργιο άνοιγμα επιχείρησης.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο εντελώς αντιφατικές όψεις που μπλοκάρουν τις επιθυμίες που έχεις σε σχέση με τις ανάγκες που χρειάζεσαι. Ο Ήλιος λάμπει από το ζώδιο σου αλλά ο σχηματισμός του τετραγώνου με την Σελήνη φέρνει εμπόδια στην προβολή της κοινωνικής ζωής και της καριέρας σου. Παράλληλα η Σελήνη σχηματίζει το αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη και σε ευνοεί στην επίτευξη στόχων, σχεδίων και φιλοδοξιών. Μετά από αυτό θα νιώσεις την πολυπόθητη ασφάλεια που δικαιούσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα έχεις καταφέρει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του ατόμου που σε συντροφεύει. Η αίσθηση της ασφάλειας που σου προσφέρει είναι που σε κάνει να αποζητάς την αγκαλιά του. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί σήμερα να σε προβληματίσει ένα άτομο από την δουλειά που θα εκφράσει τα συναισθήματα που θρέφει για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το βλέμμα στραμμένο στην καριέρα και την επιθυμία για ανέλιξη είσαι σήμερα που θέλεις να κατοχυρώσεις την θέση σου στη δουλειά και να εξασφαλίσεις τον μισθό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο αντιφατικές όψεις που περιπλέκει λίγο την κατάσταση. Οι ανάγκες σου με τις επιθυμίες σου δεν συμβαδίζουν και αυτό φαίνεται από το τετράγωνο της με τον Ήλιο και παράλληλα το τρίγωνο της με τον Άρη. Ένα σχέδιο για ταξίδι που θα επεκτείνει τους ορίζοντες σου ματαιώνεται λόγω εμποδίων που παρουσιάζονται από το παρελθόν. Κάτι δεν έχεις σκεφτεί καλά. Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο σου δυναμιτίζει τα θέλω σου και παίρνεις φόρα σαρώνοντας το κάθε εμπόδιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, σήμερα μπορείς να κερδίσεις την αγάπη του συντρόφου και ας μην ήσουν συνεπής στις υποσχέσεις σου. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, σήμερα μπορείς να κάνεις όσες γνωριμίες θέλεις, αφού έχεις τον ασυγκράτητο και διεκδικείς τον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναλαμβάνεις την πρωτοβουλία και κάνεις την σωστή κίνηση για να εξελίξεις την δουλειά σου. Προτείνεις συνεργασία για να λάβεις βοήθειες οικονομικές.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Ζυγέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο όψεις που είναι μια θετική και μια αρνητική που δείχνουν ότι δεν συμβαδίζουν οι ανάγκες με τις επιθυμίες σου. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο φανερώνει το άγχος που σε διακατέχει σε σχέση με τα όνειρα και τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Βλέπεις ότι δύσκολα πραγματοποιούνται. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον πλανήτη της δράσης τον Άρη σε παρακινεί να ρίξεις «μαύρη πέτρα» σε ένα σκοτεινό παρελθόν και να χαράξεις μια νέα πορεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, βασική σου επιθυμία σήμερα είναι να πάρεις τον ερωτικό σύντροφο από το χέρι και να βγεις μια βόλτα να ξεσκάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, σε τρώνε οι σκέψεις για ένα πρώην ταίρι και δεν αφήνεις τον εαυτό σου να προχωρήσει σε κάτι καινούργιο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά τα σενάρια στα επαγγελματικά. Θα παίξουν και παλιές συνεργασίες και καινούργιες προτάσεις. Εσύ θα επιλέξεις! Στα οικονομικά θα δυσκολευτείς να αποπληρώσεις μια τρέχουσα οφειλή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει δύο εντελώς αντιφατικές όψεις. Το τετράγωνο της με τον Ήλιο, μπλοκάρει την επιθυμία σου να κοινωνικοποιηθείς, να βγεις και να βρεθείς σε επαγγελματική εκδήλωση. Φαίνεται ότι δεν τα πας καλά με ένα συνεργάτη και θα αποφύγεις να βρεθείς σε αντιπαράθεση. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη σε ωθεί στη επιδίωξη των στόχων και των φιλόδοξων σχεδίων σου. Φίλοι στο πλευρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αποζητάς σήμερα την παρέα του ερωτικού συντρόφου και συνάμα των φίλων που έχεις πολλά να συζητήσεις. Ο τρόπος που πρέπει να ακολουθήσεις για την επίτευξη των στόχων είναι ένα θέμα που θα αξιολογήσεις από κοινού με τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, ανάμεσα στον φιλικό κύκλο κινείται ένα άτομο που ενδιαφέρεται για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά είναι στάσιμα αυτήν την περίοδο. Τις μπλοκαρισμένες ενέργειες αναλαμβάνουν οι φίλοι που σε βοηθούν σημαντικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Τοξότη μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο και σε μπερδεύει γιατί επιθυμείς να κάνεις ένα ταξίδι μακρινό και να εξελίξεις την ζωή σου ενώ έχεις ανάγκη να εργαστείς για να βγάλεις χρήματα που θα σε βοηθήσουν στο μέλλον να το πραγματοποιήσεις. Παράλληλα η Σελήνη σχηματίζει το αρμονικό τρίγωνο με τον πλανήτη της δράσης τον Άρη που σε παρακινεί να κυνηγήσεις την καριέρα και να πετύχεις στους επαγγελματικούς σου στόχους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, δεν θα μπορέσεις να κάνεις το όνειρο πραγματικότητα και να ταξιδέψεις με το ταίρι σου σε μέρη μακρινά. Πρέπει να μαζέψεις τα χρήματα πρώτα. Μπορείς όμως να γλυκάνεις τον πόνο αντικαθιστώντας το με μια εκδρομή που θα ανανεώσει τον έρωτα. Αν είσαι αδέσμευτος, ρίξε μια ματιά στην δουλειά και στον ευρύτερο κοινωνικό κύκλο. Μπορεί να ανακαλύψεις ένα ενδιαφέρον πρόσωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιτυγχάνεις τους επαγγελματικούς στόχους και προωθείς τα επιτεύγματα σου. Στα οικονομικά έχεις άγχος γιατί δεν σε φτάνουν και ψάχνεις τρόπους για επιπλέον έσοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αιγόκερε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει το τετράγωνο με τον Ήλιο που φαίνεται να επιθυμείς την αναμόχλευση του παρελθόντος άνευ λόγου και αιτίας. Απλά θέλεις να δεις αν υπάρχει φωτιά κρυμμένη μέσα στις στάχτες. Η ανάγκη σου όμως είναι να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Παράλληλα η Σελήνη σχηματίζει το ευεργετικό τρίγωνο με τον Άρη που σε πριμοδοτεί για ταξίδια, περιπλανήσεις και εμπειρίες. Σπουδές προωθούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, σε περιμένουν θετικές εξελίξεις για να τις ζήσεις με τον έρωτα της ζωής σου μέσα από ταξίδια που φέρνουν εκτός από εμπειρίες και διασκέδαση. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, φωτίζεις, εστιάζεις στο παρελθόν και επαναφέρεις μια παλιά σχέση στο προσκήνιο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια παλιά συνεργασία επαναξιολογείται και μπαίνει σε νέα βάση που αποφασίζεις να την προχωρήσεις. Οικονομικά θα δυσκολευτείς να ξεχρεώσεις τις οφειλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Υδροχόε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο αντιφατικές όψεις που σε μπλοκάρουν και σε μπερδεύουν. Η πρώτη είναι το τετράγωνο της με τον Ήλιο που δείχνει την επιθυμία σου να βρεθείς με τον σύντροφο, την παρέα και να κοινωνικοποιηθείς, ενώ η ανάγκη να παραστείς στην οικογένεια είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορείς να τους αφήσεις μόνους. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη σε ωθεί στην επιδίωξη και στην απαίτηση του μεριδίου που σου αναλογεί από την οικογενειακή περιουσία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε σένα που είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος μπορεί να σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις από τις υποχρεώσεις της οικογένειας και να βρεθεί χρόνος να μείνετε μόνοι σας και να χαρείτε τον έρωτα. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, τα μαντάτα αφορούν τα παλιά και μια πρώην σχέση που επανέρχεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι πολύ πιθανό να ασχοληθείς με την οικογενειακή επιχείρηση εφόσον υπάρχει ή να κάνεις μια δουλειά με τους οικείους. Οικονομικά ενδέχεται να ευνοηθείς από κληρονομικά.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Ιχθύ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη σχηματίζει δύο όψεις που είναι αντιφατικές και δείχνουν το έντονο μπλοκάρισμα. Η πρώτη είναι το τετράγωνο της με τον Ήλιο που φανερώνει την επιθυμία σου να ασχοληθείς με την εργασία σου και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει και από την άλλη να έχεις την ανάγκη για εξωστρέφεια, κοινωνικότητα και φλερτ. Το ένα λειτουργεί εις βάρος του άλλου και μπερδεύεσαι. Ταυτόχρονα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη που σε ωθεί να συναναστραφείς με τα πρόσωπα που θεωρείς σημαντικά στην ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα διαφαίνεται πολύ σημαντική με επαφές που σε γεμίζουν αισιοδοξία και χαρά. Μαζί με το ταίρι θα βρεθείς σε κύκλο ανθρώπων που έχουν πολλά ενδιαφέροντα και θα αποκομίσεις θετικά συναισθήματα. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, η τύχη σήμερα σου χαμογελά με νέες ερωτικές γνωριμίες και συναναστροφή με σπουδαίους ανθρώπους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο συνέταιρος ή ο συνεργάτης έχει κάτι πολύ καλό να σου προτείνει που θα ανεβάσει το επίπεδο της δουλειάς και θα σε σηκώσει στον οικονομικό τομέα.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET