ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 31/7/2023

Τσέκαρε την αναλυτική πρόβλεψη της ημέρας!

Neopolis Team

31 Ιουλίου, 2023

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Φίλε Κριέ, ξεκινά μια ευνοϊκή εβδομάδα με θετικούς οιωνούς. Η Σελήνη με τις αρμονικές όψεις που σχηματίζει με τους Άρη, Δία και Ουρανό, βελτιώνει την καθημερινότητα και σε βοηθά να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που εμπεριέχουν άγχος και κούραση. Η καριέρα και οι επαγγελματικοί στόχοι είναι πλέον εφικτοί και υλοποιήσιμοι. Η ρουτίνα της δουλειάς δεν σε πτοεί και βρίσκεις τρόπους να την κάνεις υποφερτή. Νιώθεις ασφαλής, εκπέμπεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν θα ασχοληθείς ιδιαίτερα με την σχέση αφού έχεις στο μυαλό σου κάποιες εκκρεμότητες να διευθετήσεις και δεν προλαβαίνεις. Μπορείς το βραδάκι να χαλαρώσεις και να κάνεις μια ωραία συζήτηση. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα δεν προσφέρεται για ερωτικές γνωριμίες εκτός αν προέρχονται από τον εργασιακό χώρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά υπάρχει μεγάλη εύνοια και θα σου προταθεί ανώτερη θέση. Τα οικονομικά σαφώς θα αυξηθούν!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα ξεκινά μια θετική μέρα αφού η Σελήνη σχηματίζει αρμονικές όψεις με τους Άρη, Δία και Ουρανό. Έχοντας τον Δία και τον Ουρανό ήδη στο δικό σου ζώδιο, μπορείς να αντιμετωπίσεις ότι και να προκύψει στην ζωή σου με μεγάλη άνεση και ευκολία. Σήμερα τα πράγματα είναι πολύ ευνοϊκά σε θέματα που αφορούν την προσωπική σου ανάπτυξη και την επίτευξη των στόχων σου. Είσαι φιλόδοξος, αισιόδοξος και θέλεις να εξελιχθείς ως άτομο μέσα από ταξίδια και γνώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι μια μέρα η σημερινή που ανανεώνεις το ερωτικό στοιχείο και ερωτεύεσαι πάλι από την αρχή τον σύντροφο. Περνάς ευχάριστες ερωτικές στιγμές πάθους και έντασης. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σου και μην την αφήσεις να φύγει από τα χέρια σου. Φλερτάρεις και γνωρίζεις το άτομο που σε εξιτάρει εγκεφαλικά και σωματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την δουλειά δεν θα ασχοληθείς ιδιαίτερα σήμερα αν και έχεις κάποια σχέδια για μελλοντική συνεργασία αλλά δεν είναι της ώρας. Στα οικονομικά τα έξοδα γίνονται για να περάσεις καλά και να κάνεις ταξίδια.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Δίδυμε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Δευτέρα και η εβδομάδα διαφαίνεται πολύ σημαντική για σένα. Η Σελήνη σχηματίζει αρμονικές όψεις με τους Άρη, Δία και Ουρανό και γλυκαίνει το κλίμα. Επειδή είναι μέρα που είσαι εσωστρεφής και αγχωμένος κυρίως με τα οικονομικά θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσες και να ξεπεράσεις αυτή την μοναχικότητα. Οι οικονομικές δοσοληψίες με τρίτα άτομα σε πίεσαν και κατάλαβες ότι καλύτερα μπορείς να διευθετήσεις μόνος τις δουλειές σου γι’ αυτό να μη μεταθέτεις σε άλλους τα δικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την επιθυμία να βρεθείς ιδιωτικά με το ταίρι χωρίς τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου και να απολαύσεις στιγμές έρωτα. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα δεν έχεις καθόλου διάθεση για έξω και προτιμάς να μείνεις μέσα κοιτάζοντας φωτογραφίες του παρελθόντος, με την σκέψη σου σε ένα παλιό έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική συνεργασία είναι πολύ θετική και θα σε ανταμείψει οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Καρκίνε μου αγαπημένε, σήμερα που είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας η Σελήνη σχηματίζει αρμονικές όψεις με τους Άρη, Δία και Ουρανό. Μεγάλη εύνοια σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων, αλλά και σε θέματα που αφορούν επικοινωνίες, μετακινήσεις και επαφές. Τα εμπόδια ξεπερνιούνται και οι στόχοι ευοδώνονται. Σε αυτό από την μια συμβάλουν οι πλανητικές θετικές επιρροές και από την άλλη οι δικές σου πρωτοβουλίες και κινητοποιήσεις. Συναντήσεις με φίλους και συζητήσεις για μελλοντικά σχέδια προωθούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα καταφέρνεις να έρθεις σε συνεννόηση μαζί με τον σύντροφο και να αναπτύξεις νέο κανάλι επικοινωνίας. Έχεις βρει τι σε χωρίζει και τι σε ενώνει. Το πρώτο το παραβλέπεις και το δεύτερο το ενδυναμώνεις. Αν είσαι αδέσμευτος, με τέτοια επικοινωνιακά χαρίσματα δεν υπάρχει περίπτωση να μην εντυπωσιάσεις το άλλο φύλλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ετοιμάζεις μια νέα επαγγελματική συνεργασία όπου έχεις προεξοφλήσει την επιτυχία της. Στα οικονομικά δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας και η Σελήνη που ρυθμίζει τις ημερήσιες εξελίξεις σχηματίζει αρμονικές όψεις με τους Άρη, Δία και Ουρανό. Οποιαδήποτε ανασφάλεια νιώθεις σε επαγγελματικά και οικονομικά εξαλείφεται μονομιάς. Φεύγει το εργασιακό άγχος και χωρίς να χάνεις χρόνο στοχεύεις σε ανώτερη καριέρα. Έχεις αμέριστη βοήθεια από άτομα που βρίσκονται σε υψηλότερη θέση στην δουλειά και τα οποία έχουν δει τον τρόπο που εργάζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μάλλον σε έχει απορροφήσει η δουλειά και δεν έχεις χρόνο για το ταίρι. Αντιλαμβάνεται όμως ότι πρέπει να χτίσεις την καριέρα σου και δεν γκρινιάζει. Περισσότερο παραπονιέσαι εσύ που κουράζεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα βάζεις προτεραιότητα την εργασία και μετά όλα τα άλλα. Για νέα γνωριμία ούτε λόγος, γι’ αυτό θα πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σε ενδιαφέρει όσο τίποτα άλλο αυτό το διάστημα. Ανεβαίνεις ένα προς ένα τα σκαλιά της επιτυχίας. Τα οικονομικά θα πάρουν λίγο χρόνο μέχρι να τακτοποιηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα είναι Δευτέρα, η πρώτη μέρα της εβδομάδας, που η Σελήνη σχηματίζει αρμονικές όψεις με τους Άρη, Δία και Ουρανό. Πολύ θετική και καλή μέρα για να προωθήσεις τα σχέδια, με τον Άρη από το ζώδιο σου να σε κινητοποιεί και να σε προτρέπει σε δράση. Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες σε όλα τα θέματα και δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη του. Επιδιώκεις ένα μακρινό ταξίδι και θα έχεις την ευκαιρία να το πραγματοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να απολαύσεις υπέροχες στιγμές με το ταίρι, καθώς η μέρα προσφέρεται για ερωτικές περιπτύξεις. Ένα ταξίδι που θα κάνεις μαζί του θα φρεσκάρει ακόμα περισσότερο την σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα η μέρα σου χαμογελά προσφέροντας την ευκαιρία να βγεις και να γνωρίσεις κόσμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές συνεργασίες κυρίως με άτομα από μακριά ευνοούνται. Οικονομικά κάνεις έξοδα, αλλά ταυτόχρονα έχεις και έσοδα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αγαπημένε μου Ζυγέ, η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να σχηματίζει μόνο αρμονικές όψεις με τους Άρη, Δία και Ουρανό. Η κατάσταση που έχεις υποβάλει τον εαυτό σου οφείλεται καθαρά σε δική σου υπαιτιότητα, αφού αναμοχλεύεις το παρελθόν και σκαλίζεις παλιά ξεχασμένα συναισθήματα. Με αναμνήσεις δεν γίνεται να πας μπροστά οπότε ξεκόλλα. Οι θετικές όψεις της ημέρας είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις την εσωστρέφεια που έχεις και να δεις την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, μάλλον έχεις περάσει δύσκολα το τελευταίο διάστημα και βγήκες αλώβητος. Τώρα ήρθε η στιγμή να τα παραμερίσεις όλα και να κάνεις καινούργια αρχή με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, προσπάθησε άλλη φορά να κάνεις την γνωριμία που επιθυμείς διότι δεν είσαι έτοιμος ακόμη για νέες περιπέτειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα επαγγελματική συνεργασία με πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης είναι στα άμεσα σχέδια σου. Αυτό που πρέπει πρώτα είναι να τακτοποιήσεις είναι τα οικονομικά κάνοντας έξυπνους διακανονισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Σκορπιέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας όπου η Σελήνη σχηματίζει μόνο αρμονικές όψεις με τους Άρη, Δία και Ουρανό. Είναι πολύ θετική και ευνοϊκή μέρα για να επικοινωνήσεις, να μετακινηθείς και να έρθεις σε επαφή με κόσμο. Μηνύματα , τηλεφωνήματα και προσκλήσεις για εξόδους που τελικά δεν προλαβαίνεις να τα κάνεις όλα. Φίλοι στέκονται στο πλευρό σου και ανταλλάσσεις συμβουλές. Το ένα χέρι νίβει το άλλο σε αυτή την περίπτωση και όσο έχεις την ανάγκη τους, άλλο τόσο σε έχουν κι αυτοί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την σημερινή μέρα για βόλτα με τον σύντροφο και κοινωνική συναναστροφή με τους φίλους. Η επαφή με την παρέα θα φτιάξει την διάθεση και θα ανανεώσει την σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, νιώθεις ένα βλέμμα να σε πολιορκεί κάπου εκεί έξω και είσαι σε ετοιμότητα για την πρώτη προσέγγιση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προς το παρόν βρίσκεσαι στο στάδιο της διαπραγμάτευσης για μια νέα συνεργασία. Σε ότι αφορά τα οικονομικά δεν υπάρχει κάποια μεταβολή αξιοσημείωτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα είναι Δευτέρα και η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας βρίσκει την Σελήνη να σχηματίζει μόνο αρμονικές όψεις με τους Άρη, Δία και Ουρανό. Το θέμα που σε ταλανίζει είναι το οικονομικό που νιώθεις ότι δεν επαρκεί και σε γεμίζει ανασφάλεια. Υπάρχουν ευχάριστα νέα αφού οι πλανήτες μεριμνούν για σένα στέλνοντας βοήθειες. Φεύγει το άγχος όταν βλέπεις ότι η δουλειά αυξάνεται και συνεπώς τα οικονομικά βελτιώνονται. Επιδιώκεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου και το πετυχαίνεις με τον καλύτερο τρόπο. Ανεβαίνεις κοινωνικά, επαγγελματικά, οικονομικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

ζρροφήσει η δουλειά και οι υποχρεώσεις που ζητάς από τον σύντροφο πίστωση χρόνου μέχρι να συντονιστείς και πάλι. Θα τον έχεις γι’ αυτό μην ανησυχείς. Αν είσαι αδέσμευτος, υπάρχει ένα πρόσωπο στην δουλειά που θρέφει έντονα συναισθήματα για σένα, αλλά δεν ξέρει να τα εκφράσει και σου βγάζει επιθετικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανώτερη θέση που επιδιώκεις εδώ και καιρό ήρθε η στιγμή να την κατακτήσεις με το σπαθί σου. Στα οικονομικά δεν θα λείψει μια μικρή ανησυχία για κάποια ρύθμιση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας όπου αυτή η Δευτέρα δεν είναι σαν τις άλλες. Ξεκινώντας η μέρα βλέπουμε την Σελήνη από το ζώδιο σου να σχηματίζει μόνο αρμονικές όψεις με τους Άρη, Δία και Ουρανό. Παίρνεις βοήθειες από θέματα που αφορούν στο εξωτερικό. Έρχονται άτομα από μακριά που έχεις καιρό να δεις και χαροποιείσαι. Δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις κι εσύ ένα ταξίδι που ονειρεύεσαι εδώ και καιρό. Είσαι έτοιμος να παρακολουθήσεις σεμινάρια και να αποκτήσεις γνώσεις που θα διευκολύνουν την ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι πολύ θετική μέρα για να πάρεις από το χέρι το ταίρι, να κάνεις μια βόλτα που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις παραστάσεις και να περάσεις όμορφα. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την τύχη με το μέρος σου και μπορείς να κάνεις την πολυπόθητη γνωριμία αρκεί να μη μείνεις μέσα. Κάπου εκεί έξω υπάρχει το υποψήφιο ταίρι για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που ανέλαβες στην δουλειά σου έφεραν και περισσότερες ευθύνες. Το οικονομικό αντίκρισμα που θα λάβεις σε ξεκουράζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας και η Σελήνη σχηματίζει μόνο αρμονικές όψεις με τους Άρη, Δία και Ουρανό. Το τελευταίο διάστημα δεν είσαι και πολύ καλά ψυχολογικά και σε έχουν πιάσει φόβοι και ανασφάλειες για το μέλλον. Μια για τα οικονομικά και μια για την δουλειά. Οι θετικές όψεις σε βοηθούν να παλέψεις και να νικήσεις τους φόβους. Κάνεις βήματα εξέλιξης και ανόδου. Η ψυχολογία σου στρώνει η διάθεση ανεβαίνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα αυτό που επιθυμείς είναι να μείνεις μέσα με τον σύντροφο και να κουβεντιάσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Δεν θέλεις εξόδους και επαφές μετά από μια κουραστική μέρα. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή ανάμνηση μιας παλιάς αγάπης σε προβληματίζει. Προσπάθησε να το αποφύγεις απασχολώντας το μυαλό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα επαγγελματική συνεργασία θα σε βοηθήσει να απεγκλωβιστείς από την ήδη υπάρχουσα που δεν είσαι ευχαριστημένος. Για τα οικονομικά έχεις άγχος.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, η εβδομάδα ξεκίνησε και η Δευτέρα μπαίνει δυναμικά. Η Σελήνη σχηματίζει αρμονικές όψεις με τους Άρη, Δία και Ουρανό που σε βοηθούν σε πολλούς τομείς. Γενικά είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για σένα που θα δεις σπουδαίες εξελίξεις στους σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Στόχοι υλοποιούνται, όνειρα πραγματοποιούνται και οι φιλοδοξίες ευοδώνονται. Σε χαροποιεί η επαφή με τους φίλους και απολαμβάνεις τις συζητήσεις μαζί τους. Επίσης θα ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα συναντήσεις άτομα που παίζουν ρόλο στην εξέλιξη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα κυλά αρμονικά με το ταίρι. Μπορείς να βγεις μαζί του και να κάνεις την συζήτηση που έμεινε στη μέση για την πορεία της σχέσης. Προτείνεις συγκατοίκηση! Αν είσαι αδέσμευτος, σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις, να φλερτάρεις και να κάνεις μια σπουδαία γνωριμία. Εκμεταλλεύσου την!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και κάνεις συζητήσεις, σχέδια για τις επόμενες κινήσεις. Οικονομικά είσαι ευνοημένος.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET