ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 11/7/2023

Τσέκαρε την αναλυτική πρόβλεψη της ημέρας!

Neopolis Team

11 Ιουλίου, 2023

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Κριέ μου, σήμερα Τρίτη ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στα δημιουργικά αλλά και επιχειρηματικά σχέδια. Είσαι αυθόρμητος. εκφραστικός και επικοινωνιακός. Είναι μια μέρα που αποζητάς την προσοχή των άλλων για να νιώσεις ασφαλής και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου. Η δημιουργική σου σκέψη και η εξωστρέφειά σου θα σε βοηθήσουν να βάλεις όμορφες πινελιές σε αυτές τις μέρες του καλοκαιριού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν θα εκλείψει το ρομαντικό στοιχείο στην σχέση με τον αγαπημένο σου. Η μέρα είναι κατάλληλη για διασκέδαση και κοινές δραστηριότητες. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα η γενναιοδωρία και η γοητεία σου στρέφει πολλά ερωτικά βλέμματα πάνω σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα επιχειρηματικό σχέδιο είναι στα σκαριά και οδεύει προς υλοποίηση. Στα οικονομικά υπάρχει τόνωση του εισοδήματος με αύξηση μισθού.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε σήμερα Τρίτη και ο Ερμής μετακινείται στο ζώδιο του Λέοντα. Το ενδιαφέρον προσανατολίζεται στον τομέα της οικογένειας, του σπιτιού και της προσωπικής ζωής. Η επιθυμία είναι να συζητήσεις με τους οικείους για την βελτίωση του χώρου, την ανακαίνιση, την διαμόρφωση του σπιτιού σε πιο λειτουργικό, πρακτικό και όμορφο. Παράλληλα είναι ένα διάστημα που θα σε διακατέχει η υπερβολή σε κάθε σκέψη ή έκφρασή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η βασική επιθυμία είναι να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο σπίτι, ώστε να απολαύσεις ένα ρομαντικό δείπνο με το ταίρι. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς σήμερα να δεχθείς μια πρόσκληση για δείπνο και να γνωρίσεις ένα ιδιαίτερο άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συζητήσεις με την οικογένεια για την πορεία των επαγγελματικών ,θα γίνουν την σημερινή μέρα. Παράλληλα θα τεθεί στο τραπέζι και ένα οικονομικό θέμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Δίδυμε μου σήμερα είναι Τρίτη και ο Ερμής κάνει την είσοδο του στον Λέοντα. Η μέρα είναι δοσμένη στις επικοινωνίες, στις επαφές και στις μετακινήσεις, με τα αγαπημένα πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος. Οι συζητήσεις αφορούν κυρίως θέματα του πρόσφατου παρελθόντος που έχουν μείνει στην μέση. Αξιοποίησε από σήμερα και τις επόμενες μέρες το επικοινωνιακό σου χάρισμα και θα πετύχεις θαύματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι για μια παλιά υπόθεση όπου θα ζητήσεις την γνώμη του. Αν είσαι αδέσμευτος, επανέρχεται μια πρώην σχέση και ζητάει συνάντηση. Η απόφαση είναι δική σου αρκεί να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξεκινάς νέες δραστηριότητες στα επαγγελματικά με θετικό πρόσημο. Θετικές αναμένονται και οι οικονομικές διαπραγματεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Καρκίνε μου Τρίτη σήμερα και ο Ερμής σε αποχαιρετά. Πάει προς την μεριά του Λέοντα που για σένα σημαίνει ότι θα φύγουν οι έννοιες που αφορούν τα προσωπικά και θα εστιάσεις στα οικονομικά. Η βασική σου επιθυμία είναι να δεις την αύξηση των πόρων που θα σε εξασφαλίσει εκτός από οικονομικά και συναισθηματικά. Ευνοούνται οικονομικές συζητήσεις, συμφωνίες, ενώ μετά από κάποιες ειδήσεις που θα λάβεις θα νιώσεις πιο ασφαλής και σίγουρος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα αποζητάς την κοινωνική ζωή, να ξοδευτείς και να περάσεις ευχάριστα με το ταίρι. Είναι η στιγμή που θέλεις να χαρείς και να μοιραστείς όμορφες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος, η κοινωνικοποίηση και η έξοδος με φίλους θα φέρει γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευνοούνται τα επιχειρηματικά σχέδια και οι μελλοντικοί στόχοι ευοδώνονται. Στα οικονομικά δεν έχεις λόγους για να ανησυχείς.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Λέοντα μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη κι εσύ καλωσορίζεις τον Ερμή στο ζώδιο σου. Τώρα γίνεσαι περισσότερο επικοινωνιακός, δραστήριος και αποφασιστικός ενώ έχεις εύνοια για συναντήσεις, γνωριμίες, ταξίδια. Η Σελήνη που βρίσκεται κι αυτή σήμερα στο ζώδιο σου σε κάνει συναισθηματικό, ευαίσθητο και ρομαντικό. Δίνεις έμφαση στην μητέρα, ή στις ανάγκες της οικογένειας, δίχως βέβαια να παραλείπεις και τις δικές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος είναι κατάλληλη μέρα για να φέρεις με τα νερά σου τον σύντροφο και να κάνει τα ΄χατίρια΄ σου. Έχεις τον τρόπο να πείσεις αν και δεν είσαι αντικειμενικός. Η τονισμένη ενσυναίσθηση υπερέχει την δεδομένη στιγμή. Αν είσαι αδέσμευτος, διακρίνεις όλα τα ερωτικά βλέμματα πάνω σου και προκαλείς χτυποκάρδια στο πέρασμα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επικοινωνιακά και επιχειρηματικά ταλέντα θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως από τους ενδιαφερόμενους που σε ζητούν για συνεργασία. Στα οικονομικά δεν υπάρχουν αρνητικές ενδείξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αγαπημένε μου Παρθένε, σήμερα είναι Τρίτη και ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα που βρίσκεται ακριβώς πριν από το δικό σου. Είναι η στιγμή που λειτουργεί το παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σου με κουτσομπολιά και πισώπλατες ενέργειες εις βάρος σου. Κάποιοι θέλουν να μπλοκάρουν την εξέλιξη σου και να καθυστερήσουν τα σχέδια σου, δείξε προσοχή ποιους εμπιστεύεσαι! Το διάστημα είναι ιδανικό για να κλείσεις εκκρεμότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως στεναχωρήσεις τον σύντροφο με τα δικά σου προβλήματα, αλλά οι σχέσεις δεν είναι μόνο για τα εύκολα. Συνήθως οι δυσκολίες δυναμώνουν τους ερωτικούς δεσμούς. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με ένα ταίρι από το παρελθόν από το οποίο απομακρύνθηκες λόγω χιλιομετρικής απόστασης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα συνεργασία προκαλεί άγχος μέχρι να καρποφορήσει. Μέχρι να έχεις αποτελέσματα μη ξοδεύεις άσκοπα γιατί στο τέλος θα σου λείψουν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Ζυγέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα σε ευνοεί σε θέματα κοινωνικής, δικτύωσης , δέχεσαι προσκλήσεις, προτάσεις, είσαι δημοφιλής και περιζήτητος. Περνάς χρόνο με τους φίλους, είτε από κοντά πίνοντας καφεδάκι, είτε μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή συζητώντας. Είναι όμως και μία καλή ευκαιρία να αξιοποιήσεις τις ιδέες σου για να υλοποιήσεις ένα σημαντικό σχέδιο για το μέλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα έχεις την διάθεση να ασχοληθείς με τους φίλους σου οπότε το ταίρι δυσανασχετεί. Η λίγη γκρίνια δεν σε προβληματίζει. Μάλλον αποτελεί αλατοπίπερο στην σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, σε περιμένει μια ερωτική γνωριμία που θα σου ανυψώσει το ηθικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέα συνεργασία με πολλές δυνατότητες να καρποφορήσει πρόκειται να συνάψεις τούτο το διάστημα. Στα οικονομικά ένα παλιό χρέος τακτοποιείται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και κάνει την Τρίτη μια ιδανική μέρα για να ασχοληθείς με την επαγγελματική καταξίωση και την κοινωνική άνοδο. Επικεντρώνεσαι στα θέματα της καριέρας και ο στόχος σου είναι ένας και μοναδικός. Να αναρριχηθείς και να φτάσεις ψηλά. Απαιτείς παράλληλα να λάβεις την αποδοχή των άλλων. Οι επαγγελματικές συζητήσεις που θα κάνεις αυτό τον καιρό, θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη ενός στόχου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο σύντροφος μπορεί και θέλει να σε στηρίξει ώστε να υλοποιήσεις τους στόχους. Συμπαραστέκεται στα μεγαλόπνοα σχέδια σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η γνωριμία με ένα άτομο του κοινωνικού ή επαγγελματικού χώρου εξελίσσεται σε μεγάλο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προσπάθειες θα αναγνωριστούν και θα υπάρξει δικαίωση. Ανεβαίνεις στην ιεραρχία και απολαμβάνεις την αναγνώριση. Στα οικονομικά δεν έχεις κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα και μάλιστα την δεδομένη στιγμή προτιμάς την δόξα από το χρήμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, ο Ερμής σήμερα Τρίτη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Λέοντα, μια θέση που είναι υποστηρικτική για σένα. Αναβλύζει από μέσα σου η επιθυμία για περιπέτεια, δράση, ανεξαρτησία και ελευθερία. Επιθυμείς να τα βροντήξεις όλα κάτω, δουλειά, υποχρεώσεις και να φύγεις όσο πιο μακριά γίνεται. Πνίγεσαι στην ρουτίνα και στις ευθύνες δεν χάνεις όμως το κέφι, την αισιοδοξία σου και δεν σταματάς να κάνεις σχέδια για το μέλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως νιώσεις καταπίεση που όμως πηγάζει από τη εσωτερική σου ανάγκη για ανεξαρτησία. Μπορεί να λειτουργήσεις με υπερβολή ζητώντας από το σύντροφο πράγματα που δεν είναι εφικτά. Αν είσαι αδέσμευτος, η τάση για να είσαι μόνος, ώστε να κάνεις ότι θέλεις, μπορεί να απομακρύνει ένα υποψήφιο ταίρι. Δείξε ότι είσαι διαθέσιμος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επιχειρηματικά σχέδια υλοποιούνται αφού πρώτα τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες. Σε απασχολούν οι συνθήκες εργασίας και θέλεις να κάνεις αλλαγές που είναι δαπανηρές και κοστίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα Τρίτη και ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα. Μπαίνει μέσα σε ένα μυστηριακό, εσωστρεφή τομέα φέρνοντας αναστάτωση και εσωτερική σύγκρουση με τον εαυτό σου. Η επικοινωνία με τον εσώτερο ψυχισμό σου θα σε αγχώσει και θα βγάλει στην επιφάνεια πολλά προβλήματα που θα πρέπει να λύσεις Δεν λείπουν οι διακυμάνσεις και οι μεταπτώσεις στην ψυχολογία σου, όμως μπορείς να βρεις την ρίζα των προβλημάτων που σε ανησυχούν γεγονός που θα σε βοηθήσει στην εξάλειψή τους! Λύσεις θα βρεθούν και για οικονομικές εκκρεμότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί να οπλιστείς με υπομονή ώστε να μη ταράξεις το ταίρι με τα δικά σου, που δεν γνωρίζεις καλά καλά από που πηγάζουν. Η ζήλια που ενδεχομένως νιώθεις δεν αιτιολογείται. Αν είσαι αδέσμευτος, υπάρχει ένδειξη για μια γνωριμία που προκύπτει μέσα σε χώρο διασκέδασης και σε ενθουσιάζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα καινούργια επιχειρηματικά σχέδια θα υλοποιηθούν μόνο αν είσαι απόλυτα σίγουρος για την επιλογή συνεργατών, αλλά και αντικειμένου. Στα οικονομικά δεν έχεις κάνει συζήτηση και παραμένεις με τις αμφιβολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Υδροχόε μου, σήμερα Τρίτη και ο Ερμής παίρνει θέση απέναντι σου στον Λέοντα και το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου δίνεις έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Πέφτουν στο τραπέζι των συζητήσεων θέματα τα οποία σε είχαν εκνευρίσει το τελευταίο διάστημα και δίνονται λύσεις! Δέχεσαι μηνύματα και προτάσεις από το περιβάλλον σου ενώ κυριαρχεί η διαλλακτικότητα στην σχέση σου! Το μόνο που χρειάζεται για σήμερα να συγκρατήσεις είναι την συναισθηματική σου υπερβολή και τις επίμονες σκέψεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην αφήσεις ένα οικογενειακό σου θέμα να γίνει πρόβλημα στην σχέση με τον σύντροφο. Μη μπερδεύεις τα πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος αυτό το διάστημα θα κάνεις μια γνωριμία που θα ξεκινήσει φιλικά στην αρχή και θα εξελιχθεί σταδιακά σε έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα δεν έχεις πολύ διάθεση να ασχοληθείς με την δουλειά και προτιμάς να κάνεις σχέδια για επαγγελματικό άνοιγμα μαζί με ένα μέλος της οικογένειας, που διατηρείς καλή σχέση. Επιθυμείς να κάνεις κάτι δικό σου αλλά θα χρειαστείς κεφάλαιο.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και αυτή η μετακίνηση δημιουργεί άγχος, εξαιτίας των ευθυνών και των υποχρεώσεων. Η καθημερινή σου ζωή δεν έχει πρόγραμμα και τρέχεις όπου μπορείς χωρίς να φέρνεις αποτελέσματα. Μην αναλώνεσαι και μη διασπάσαι. Κατανοώ ότι δυσκολεύεσαι με την τήρηση των προτεραιοτήτων, όμως το διάστημα αυτό επιβάλλεται να βάλεις σε μία τάξη και σειρά τις υποχρεώσεις σου και να μην λες σε όλα «ναι» και μετά να σε χαρακτηρίζουν ως ασυνεπή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα λόγια θα φέρουν παράπονα και γκρίνια με το ταίρι αν δεν ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις. Με ήξεις αφίξεις δεν γίνεται να προχωρήσεις. Κάνε διάλογο και όχι μονόλογο! Αν είσαι αδέσμευτος, θα αντιληφθείς το ερωτικό ενδιαφέρον ενός ατόμου στη δουλειά. Τα συναισθήματα είναι αμοιβαία, αφού κι εσύ κάτι νιώθεις εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις που τις σκέφτεσαι και τις συζητάς. Το στενό περιβάλλον σε συμβουλεύει. Στα οικονομικά θα δαπανήσεις χρήματα για μετακινήσεις.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET