ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 19/6/2023

Τσέκαρε την αναλυτική πρόβλεψη της ημέρας!

Neopolis Team

19 Ιουνίου, 2023

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα η εβδομάδα ξεκινά με το θετικό εξάγωνο του Δία-Κρόνου. Είναι μια ευνοϊκή όψη που σε βοηθά να ξεπεράσεις τις φοβίες και τις ανασφάλειες που προκαλεί η οικονομική και συναισθηματική σου κατάσταση. Εξασφαλίζεις αυτά που χρειάζεσαι, ή έχεις ανάγκη και δεν αποζητάς τίποτα άλλο. Μόλις αντιλήφθηκες ότι το ένστικτο σου σε οδήγησε σε σωστές επιλογές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα κρατάς στα χέρια σου όλες τις αποδείξεις για τα συναισθήματα του συντρόφου. Με την σιγουριά και την ασφάλεια προχωράς την σχέση σε άλλο επίπεδο. Αν είσαι αδέσμευτος, σε παρασύρει η γοητεία ενός ατόμου που γνωρίζεις μέσα από γνωστούς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ότι αφορά τα οικονομικά είσαι επαρκής και νιώθεις πληρότητα. Ευνοείσαι από κάποιες κρυφές πηγές εσόδων. Επαγγελματικά δεν σε απασχολεί κάτι ούτε ανησυχείς αφού όλα είναι υπό έλεγχο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η εβδομάδα ξεκινά με την θετική όψη εξάγωνου του Δία με τον Κρόνο. Όντας ο Δίας στο δικό σου ζώδιο είσαι από τους πολύ τυχερούς της περιόδου. Φίλοι στέκονται στο πλευρό σου ως άγρυπνοι φρουροί και στηρίζουν τα σχέδια σου. Λαμβάνεις υποστηρικτικές ενέργειες και επιθυμείς να ευχαριστήσεις τα άτομα που σε θέτουν προτεραιότητα στην ζωή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η έντονη κοινωνική ζωή με τον σύντροφο σε κάνει να ξεχνάς τα προβλήματα και παράλληλα έρχεσαι σε στενότερη επαφή μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, προκύπτουν νέες ερωτικές γνωριμίες μέσα από το φιλικό κύκλο που ξεκινούν με αγνά, φιλικά αισθήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχθείς προτάσεις για συνεργασία από άτομο που γνωρίζεις και μάλλον είσαι στις διαπραγματεύσεις μαζί του. Οικονομικά δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η εβδομάδα ξεκινά με το ευνοϊκό εξάγωνο του Δία-Κρόνου. Παίρνεις βοήθειες από τα θέματα που αφορούν καριέρα και καταξίωση. Ανεβαίνεις κοινωνικά και βελτιώνεται η ψυχική σου κατάσταση και ισορροπία. Νιώθεις αισιοδοξία και έχεις πίστη στον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η φερεγγυότητα του συντρόφου σε καθιστά ασφαλή συναισθηματικά. Από αυτή την σχέση ικανοποιούνται όλες οι ανάγκες σου. Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι με μια παλιά σχέση και η νοσταλγία σου απορροφά τις σκέψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καταφέρνεις και ξεπερνάς τις επαγγελματικές δυσκολίες και ανεβαίνεις τα σκαλιά της επιτυχίας. Τα οικονομικά που προέρχονται από κρυφή πηγή σε ανακουφίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η εβδομάδα ξεκινά με το θετικό εξάγωνο του Δία με τον Κρόνο. Αυτοί οι δυο δάσκαλοι του ζωδιακού προσπαθούν να σου φτιάξουν την ζωή. Προάγουν τα σχέδια και τις φιλοδοξίες. Υλοποιείς τα όνειρα σου! Υπερπηδάς όλα τα εμπόδια που σε καθυστερούσαν και τραβάς μπροστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα να πραγματοποιήσεις την επιθυμία του συντρόφου και να του προσφέρεις αυτό το πολυπόθητο ταξίδι, που θα ανανεώσει την σχέση, ή τον γάμο. Αν είσαι ελεύθερος, βγαίνεις και κοινωνικοποιείσαι. Κάνεις εκδρομές, ταξίδια και γνωρίζεις ένα ενδιαφέρον άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι πρόθυμος να αναλάβεις τα ηνία της επιχείρησης και έχεις την τύχη με το μέρος σου ώστε να πετύχεις. Στα οικονομικά δεν έχεις κάποια σημαντική μεταβολή αλλά και δεν σε προβληματίζει κάτι ουσιαστικό.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, η εβδομάδα ξεκινά με το ευνοϊκό εξάγωνο του Δία με τον Κρόνο. Σε βοηθά να τακτοποιήσεις θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού και φέρνει θετικές εξελίξεις στις αποφάσεις σου. Μέσω της σημερινής εσωστρέφειας θα εκμεταλλευτείς τον χρόνο για να ασχοληθείς με τα πολύ προσωπικά σου θέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως να βγάλεις κάποιες ανασφάλειες για το ταίρι. Ευτυχώς δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό και με την καλή σου διάθεση θα ξεπεραστεί άμεσα. Αν είσαι ελεύθερος, κρατάς φυλαγμένες τις αναμνήσεις και πορεύεσαι με αυτές. Έτσι όμως μπλοκάρεις την τύχη σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά έρχονται σημαντικές εξελίξεις και παίρνεις βοήθειες και ανάσες. Επαγγελματικά θα τα πας πολύ καλά με τις νέες συνεργασίες που προκύπτουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, η εβδομάδα ξεκινά με το ευνοϊκό εξάγωνο του Δία-Κρόνου. Σε βοηθά να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που συνέβησαν στο παρελθόν και αφορούσαν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Φίλοι σε παρότρυναν σε αυτό οπότε μάλλον τους το οφείλεις. Βάζεις σε εφαρμογή νέα σχέδια για το μέλλον της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις ιδιαίτερη χαρά που μπορείς να μοιραστείς με τον σύντροφο τα όνειρα σου. Παρατηρείς ότι συνάδουν με τα δικά του όνειρα και έχετε κοινή πορεία πλεύσης. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται στην ζωή σου μια νέα ερωτική γνωριμία που σε χαροποιεί ιδιαίτερα και σε βγάζει από την εσωστρέφεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια υλοποιούνται με μια συνεργασία που έχεις επενδύσει, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η εβδομάδα ξεκινά με το ευνοϊκό εξάγωνο του Δία-Κρόνου. Είναι μια θετική όψη που σε βοηθά να συνέλθεις από το λαβύρινθο των παρελθοντικών καταστάσεων και να τραβήξεις μια κόκκινη γραμμή σε ότι σε πόνεσε. Ασχολείσαι περισσότερο με την κοινωνική σου άνοδο και καταξίωση, οπότε ξεχνιέσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αποτινάζεις την ρουτίνα που είχε τρυπώσει στην σχέση σου με το σύντροφο. Σε αυτό έχει βοηθήσει η βελτίωση της καθημερινότητας. Τώρα μπορείς και κάνεις πράγματα από κοινού. Αν είσαι αδέσμευτος, συναντάς ένα πρόσωπο στην δουλειά που έρχεσαι κοντά του, αφού σου έδωσε το πράσινο φως.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τέλος στην πίεση της δουλειάς και της αγγαρείας. Όλα πάνε καλύτερα και αποδίδεις περισσότερο. Στα οικονομικά απολαμβάνεις άνοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η εβδομάδα ξεκινά με το ευνοϊκό εξάγωνο του Δία-Κρόνου. Είσαι από τους τυχερούς της περιόδου μιας και παίρνεις βοήθειες σε επίπεδο σχέσεων, συνεργασιών, αλλά και ερώτων. Επίσης βάζεις σε εφαρμογή τα μελλοντικά σου σχέδια και αναπτερώνεται το ηθικό σου, όταν βλέπεις να υλοποιούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, βελτιώνονται οι συνθήκες και εξομαλύνονται οι διαφορές που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα. Μπορείς τώρα να βαδίσεις κρατώντας το χέρι του συντρόφου και να περάσεις όμορφα. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση έχεις πολλές ευκαιρίες και προοπτικές να γνωρίσεις το μελλοντικό σου ταίρι μέσα από ταξίδια, ή μετακινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συμφωνίες, συνεργασίες όλα είναι με το μέρος σου και εξελίσσονται ευνοϊκά. Στα οικονομικά δεν σε απασχολεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, η εβδομάδα ξεκινά με το ευνοϊκό εξάγωνο του Δία με τον Κρόνο. Σε βοηθά να ισορροπήσεις την δουλειά με την οικογένεια. Όσο οι συνθήκες στην δουλειά βελτιώνονται, τόσο βελτιώνεται και η σχέση με το οικογενειακό περιβάλλον. Δεν ήταν εύκολο μέχρι τώρα να το καταφέρεις αλλά ήρθε η στιγμή που μπορείς να χαμογελάσεις αφού είναι όλοι ευχαριστημένου και δεν σου δημιουργούν προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η ανάπτυξη της οικειότητας με το ταίρι σε φέρνει σε σωματική, αλλά και ψυχική ένωση μαζί του. Επιθυμείς να ξεμοναχιάσεις το αντικείμενο του πόθου σου και να περάσεις όμορφες ιδιωτικές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος, δύσκολα θα βρεις σήμερα το ιδανικό ταίρι αφού η εσωστρεφή σου διάθεση δεν σου αφήνει περιθώρια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι νέες συνεργασίες ευνοούνται και προωθούνται. Στα οικονομικά φεύγει το άγχος και η ανασφάλεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η εβδομάδα ξεκινά με το ευνοϊκό εξάγωνο του Δία-Κρόνου. Φέρνει ευκαιρίες και σε βοηθά να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά και όλων των ειδών τις σχέσεις. Φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές κτλ. Αποκαθιστάς την επικοινωνία με τα μεγαλύτερα άτομα και ακολουθείς τις συμβουλές τους που εμπεριέχουν σοφία και εμπειρία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα δείχνεις το πόσο νοιάζεσαι και ενδιαφέρεσαι για το ταίρι σου. Έχεις άριστη σχέση μαζί του και νιώθεις τον έρωτα να χτυπά ξανά την πόρτα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται μια νέα γνωριμία στο δρόμο σου που σε ενθουσιάζει και σε ανεβάζει ψυχολογικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καινούργιες συνεργασίες και συμφωνίες πραγματοποιούνται κατόπιν δικής σου προτροπής. Στα οικονομικά νιώθεις ασφάλεια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η εβδομάδα ξεκινά με το θετικό εξάγωνο του Δία με τον Κρόνο. Είναι μια όψη επιβοηθητική και σε ωθεί να κάνεις τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, ή να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, σε σχέση με την οικογένεια. Ότι σε άγχωνε πρότινος, τώρα παύει να υφίσταται. Δημιουργείς ένα ασφαλές πεδίο, αναλαμβάνοντας ευθύνες και υποχρεώσεις που οι άλλοι τις αποποιούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ξεφεύγεις με το ταίρι από την ρουτίνα. Ακόμα και μέσα στο σπίτι βρίσκεις να προσελκύσεις το ενδιαφέρον του βλέποντας μια ταινία ή μαγειρεύοντας το αγαπημένο σας φαγητό. Αν είσαι αδέσμευτος, μάλλον σήμερα δεν είναι και η ιδανικότερη μέρα για νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπαθείς σήμερα να αποτελειώσεις τις εκκρεμότητες της δουλειάς ώστε να σου μείνει χρόνος να φτιάξεις ένα νέο πρόγραμμα που θα σε πάει ένα βήμα παραπέρα στα επαγγελματικά. Τα οικονομικά σταθεροποιούνται!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η εβδομάδα ξεκινά με το θετικό εξάγωνο του Δία-Κρόνου. Ήδη έχεις αναλάβει πολλές πρωτοβουλίες για την βελτίωση της επικοινωνίας. Τώρα νιώθεις ότι έχει αποκατασταθεί και η παραμικρή λεπτομέρεια και μπορείς να συνεννοηθείς με όλους. Ένιωθες υπεύθυνος για το αλαλούμ που επικρατούσε και βρήκες τρόπο να το αλλάξεις. Αποκτάς θετική στάση απέναντι στους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα μπορείς και έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με το ταίρι σου και να εισακουστείς. Παραμερίζονται όλες οι διαφορές που υπήρχαν και ανοίγεται ένα νέο κανάλι επικοινωνίας. Αν είσαι αδέσμευτος, άρπαξε την ευκαιρία που σου προσφέρει το σύμπαν και βγες έξω να κάνεις πολλές γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα νέα επιχειρηματικά σχέδια ευοδώνονται, αφού σχεδιάζεις το επαγγελματικό πλάνο με λεπτομέρεια. Στα οικονομικά χρειάζεται λίγη προσοχή γιατί θα κάνεις έξοδα που δεν είναι στο πρόγραμμα.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET