ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 11/6/2023

Τσέκαρε την αναλυτική πρόβλεψη της ημέρας!

Neopolis Team

11 Ιουνίου, 2023

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Κυριακή και ο Ερμής βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα. Τα νέα της ημέρας είναι ευχάριστα για θέματα που αφορούν το μέλλον και τις προοπτικές των επαγγελματικών και των οικονομικών σου, μεθοδεύεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο! Ταυτόχρονα το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, σε παρασύρει σε σπατάλες οικονομικές και υπερβολές συναισθηματικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ο λιγοστός ελεύθερος χρόνος που διαθέτεις στο ταίρι δεν του αρκεί. Φρόντισε την σχέση και βρες την χρυσή τομή. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να κάνεις εκείνο το ταξίδι που είχες αναβάλλει και να γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον άτομο από μακριά. Αυτή την φορά πρέπει να αναβάλλεις τις οικογενειακές υποχρεώσεις και να υλοποιήσεις το δικό σου όνειρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σε απασχολεί πολλές ώρες αλλά το έχεις συνηθίσει πια. Εξάλλου οι οικονομικές απολαβές σε ανταμείβουν!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Κυριακή κι ο Ερμής, κάνει θετική όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα. Μπορείς να ελπίζεις σε ευνοϊκότερες μέρες και να κάνεις το σχεδιασμό ενός καλύτερου μέλλοντος. Θετικά τα μηνύματα για ταξίδια και σπουδές. Παράλληλα την ίδια μέρα η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Δία. Η οικογένεια δυσανασχετεί με την έλλειψη χρόνου σου και διαμαρτύρεται όταν ασχολείσαι με την δουλειά ακόμα και στις αργίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η επιλογή ενός ταξιδιού, ή μιας εκδρομής, θα ανανεώσει την σχέση. Μην το αναβάλλεις άλλο! Αν είσαι αδέσμευτος και σε βασανίζει το ερωτικό παρελθόν δεν θα καταφέρεις να κάνεις καινούργιες γνωριμίες και έτσι διώχνεις την τύχη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο, αλλά και παλιές προτάσεις που είχες απορρίψει. Στα οικονομικά όμως πρέπει να προσέχεις γιατί τα έξοδα είναι πολλά και τα χρέη δεν τακτοποιούνται άμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Κυριακή και ο Ερμής βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα. Διευκολύνει μια δύσκολη κατάσταση για σένα που αφορά σε παρελθοντικές οικονομικές εκκρεμότητες. Με σωστό προγραμματισμό θα καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα. Την ίδια μέρα το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, δείχνει ότι μπλοκάρεις την τύχη σου με δεύτερες σκέψεις που βάζεις στο μυαλό σου. Προσοχή στις ερωτικές «γκάφες» επιπολαιότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να μην αναμιγνύεις το φιλικό περιβάλλον με την σχέση σου, γιατί θα στεναχωρηθείς. Κράτησε τους σε απόσταση χωρίς να ξεκόψεις παρτίδες. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα είσαι αρκετά ευάλωτος και η ανάμνηση μιας παλιάς σχέσης σε βασανίζει. Η επανασύνδεση μπορεί να πραγματοποιηθεί, αφού είσαι σίγουρος για την απόφαση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες συνεργασίες πρέπει να αποφευχθούν ειδικά αν πρόκειται για παλαιότερες. Μπορείς να κάνεις νέες συμφωνίες και να είναι πολύ πιο συμφέρουσες οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Κυριακή και ο Ερμής κάνει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Σε προμοτάρει σε όλων των ειδών τις διαπροσωπικές σχέσεις και φέρνει θετικές εξελίξεις. Τα κοντινά άτομα που σχετίζεσαι βοηθούν στην υλοποίηση των φιλοδοξιών σου. Ταυτόχρονα το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία την ίδια μέρα, σου τονίζει ότι δεν μπορείς να περιμένεις καμιά βοήθεια από τους φίλους και πρέπει να κινηθείς μόνος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεται σημαντικά η σχέση με το ταίρι και μαζί μπορείτε να πορευτείτε, δίχως διαφωνίες και αντιπαλότητες. Εσύ που είσαι ελεύθερος, κοίτα προσεκτικότερα στο χώρο της εργασίας. Υπάρχει ένα άτομο που δεν του δίνεις σημασία γιατί δεν καταλαβαίνεις τα αισθήματα του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι δουλειές σε κυνηγούν και δεν μπορείς να τις προλάβεις. Πολύ πιθανόν να σε πλησιάσουν και παλιοί εργοδότες για προτάσεις. Αν σε συμφέρουν οικονομικά προχώρησε!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Κυριακή και ο Ερμής βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα. Σε βοηθά να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες και να βελτιώσεις την ρουτίνα, αφού βάλεις τάξη στο χάος. Παράλληλα την ίδια μέρα σχηματίζεται το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία και δείχνει πως τις επαγγελματικές τρικλοποδιές τις βάζεις μόνος και αναστέλλεις την εξέλιξη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η ρουτίνα που υπάρχει στη σχέση σε κάνει να βαριέσαι. Βγες από τα συνηθισμένα και κάνε την ανατροπή. Πρότεινε μια έξοδο στο ταίρι που θα βελτιώσει και θα ανανεώσει την σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα είναι μια θετική μέρα για να κάνεις νέες γνωριμίες με άτομα που έρχονται κοντά και μαγνητίζονται από την προσωπικότητα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να καταπιαστείς με ένα παλιό και ξεχασμένο χόμπι και να το εξελίξεις σε επάγγελμα. Εξάλλου όσοι καταφέρνουν να δουλέψουν πάνω σε αυτό που αγαπούν είναι σαν να μη δουλεύουν ποτέ. Τόλμησε το! Σε ότι αφορά στα οικονομικά έχεις αρκετή εύνοια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Κυριακή και ο Ερμής σχηματίζει το ευνοϊκό τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Η όψη αυτή ευνοεί ιδιαίτερα τις αισθηματικές συναντήσεις και επικοινωνίες και θα έχεις όμορφες συζητήσεις που θα σε γεμίσουν με ικανοποίηση και πάθος. Παράλληλα την ίδια μέρα η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Δία και μπλοκάρονται τα μελλοντικά σχέδια, αφού δεν έχεις ξεκαθαρίσει το παρελθόν σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση με το ταίρι είναι βελτιωμένη και τίποτα δεν σκιάζει την ευτυχία σου. Το σπίτι σε ξεκουράζει και νιώθεις την επιθυμία να μείνεις μέσα, απολαμβάνοντας την συντροφιά του. Αν είσαι αδέσμευτος, το άτομο που θα γνωρίσεις και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου, βρίσκεται πάνω σε μια μετακίνηση και είναι μοιραίο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευνοούνται συνεργασίες και συμφωνίες. Κάνε την αξιολόγηση και δώσε τα χέρια στην καλύτερη. Πριν φρόντισε να είσαι συνεπής με τις οφειλές σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Κυριακή και ο Ερμής σχηματίζει το ευνοϊκό τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Η διάθεση σταδιακά ανεβαίνει και ωφελείσαι σε πολλούς τομείς. Η οικογένεια στέκεται στο πλευρό σου ως άγρυπνος φρουρός, πάντα εκεί για σένα. Παράλληλα την ίδια μέρα η Αφροδίτη βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Δία. Μην αφήσεις να παρεισφρήσει το παρελθόν και να σου ανατρέψει τα σχέδια, διότι βρίσκεσαι στην τελική ευθεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η ζήλια και η χειριστική συμπεριφορά δεν συνιστάται σήμερα, γιατί θα εξωθήσει στα άκρα την σχέση. Χαλάρωσε και μη σε πιάνει πανικός! Ο σύντροφος δεν έχει μάτια για αλλού. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα μπορεί να συναντήσεις μια παλιά αγάπη, ή να δεχθείς κάποιο μήνυμα, τηλεφώνημα που θα σε προβληματίσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις να αντιμετωπίσεις κάποια μικρά προβληματάκια στην δουλειά που είναι παροδικά. Προς το παρόν το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το οικονομικό που σε απασχολεί και ψάχνεις λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Κυριακή, ο Ερμής κάνει ένα θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Είναι πολύ βοηθητικό για σένα ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις με το στενό περιβάλλον. Έρχονται κοντά σου οι άνθρωποι που αγαπάς και σε αγαπούν. Ταυτόχρονα την ίδια μέρα η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Δία και αναθεωρείς κάποιες αξίες, βάζοντας άλλες προτεραιότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής παρέα με τον σύντροφο. Μετακινήσεις και ταξιδάκια αναψυχής φέρνουν ξεκούραση και ανανεωτικό αέρα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, σταμάτα να κλαις την μοίρα σου και βγες σήμερα που έχεις εύνοια και χαμογελάει η τύχη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αφού καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις αγγαρείες της δουλειάς, μετά βρίσκεις χρόνο να δεις κάποιες άλλες συνεργασίες, που ελπίζεις να φέρουν μεγαλύτερα κέρδη, χωρίς να σε κουράζουν τόσο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Κυριακή και ο Ερμής σχηματίζει την ευνοϊκή όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα. Παίρνεις βοήθειες για να ξεπεράσεις την πεσιμιστική διάθεση που έχεις λόγω πολλών υποχρεώσεων που δεν μπορείς να παραβλέψεις. Την ίδια μέρα ταυτόχρονα η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Δία, και μπορεί να βάλει μερικά μικρά εμπόδια στην καθημερινότητα αλλάζοντας το πρόγραμμα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση και έχεις σύντροφο, μη τροφοδοτείς τη ζήλια του και μη δίνεις αφορμές για σχόλια. Σε σκανάρει από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεσαι σε επαφή με το παρελθόν και ζητάς επανασύνδεση με το άτομο που η σχέση είναι εκ των προτέρων καταδικασμένη. Σκέψου το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι έτοιμος για νέες συνεργασίες και αναλαμβάνεις να κάνεις την πρόταση, ώστε να προλάβεις πρώτος την συμφωνία. Η δανειοδότηση είναι πολύ πιθανή γιατί θα χρειαστείς ένα κεφάλαιο για αρχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα Κυριακή και ο Ερμής σχηματίζει το θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Η τύχη είναι με το μέρος σου και ευνοείσαι παντού. Η μέρα προάγει την δημιουργικότητα και τα ταλέντα σου. Ταυτόχρονα την ίδια μέρα η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Δία και σε προβληματίζουν κάποιες παλιές υποθέσεις που δεν μπορείς να διαχειριστείς για την ώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μπορείς να χαρείς τον έρωτα σου με τον σύντροφο της ζωής σου δίχως να σε νοιάζουν τα προβλήματα και οι σκοτούρες της καθημερινότητας. Οι βόλτες ανανεώνουν την σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις εύνοια και πρέπει να αρπάξεις τις ευκαιρίες που έρχονται μπροστά σου. Σε περιμένουν νέες γνωριμίες και συναντήσεις με άτομα που είναι άκρως ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά δεν σε πιέζει πλέον και μπορείς να την κάνεις δίχως άγχος. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις τα έξοδα που γίνονται απερίσκεπτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Κυριακή και ο Ερμής σχηματίζει το ευνοϊκό τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Είναι μια βοήθεια σε ότι αφορά το οικογενειακό περιβάλλον και την ασφάλεια που προσφέρει. Έχεις την στήριξη της οικογένειας που πάντα βρίσκεται κοντά σου στα δύσκολα. Ταυτόχρονα την ίδια μέρα το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, προσπάθησε να μην μεγαλοποιήσεις κάποιες καταστάσεις στα προσωπικά και στις σχέσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν θα γλυτώσεις την γκρίνια του ερωτικού συντρόφου, που δεν έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Αλλά κι εσύ να προσέχεις τους τρόπους και τις κινήσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή μέρα είναι εντελώς ακατάλληλη για εξόδους και γνωριμίες. Προσπάθησε μια άλλη φορά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επανέρχονται τα σχέδια που έκανες στο παρελθόν και τα ξανασκέφτεσαι. Πάρε το χρόνο με το μέρος σου και μη κάνεις βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις. Τα οικονομικά πιέζουν!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Κυριακή και ο Ερμής κάνει θετική όψη τριγώνου με τον Πλoύτωνα. Είναι ευνοϊκή μέρα για σένα σε ότι αφορά τις μετακινήσεις και τις επικοινωνίες. Επαφές, συναντήσεις και ειδήσεις σε κάνουν να βρίσκεσαι σε εγρήγορση διαρκώς, ενώ είσαι πολύ αγαπητός και δημοφιλής στους κύκλους σου! Ταυτόχρονα η Αφροδίτη βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Δία, και η όψη αυτή σε κάνει αρκετά ανικανοποίητο, όπου προσπαθείς να χωρέσεις στο πρόγραμμά σου πολλές δραστηριότητες και στο τέλος πήζεις και αγχώνεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν φτάνουν οι αποδείξεις της αγάπης που προσφέρει το ταίρι σου και θέλεις κι άλλα διαπιστευτήρια. Μην είσαι υπερβολικός! Αν είσαι αδέσμευτος, δεν μπορείς να αφεθείς σε ένα έρωτα που δεν μπορείς να εμπιστευτείς. Πρέπει να κερδίσεις χρόνο για να γνωριστείς καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι πολύ πιθανό να σε προβληματίσει μια παλιά επαγγελματική συνεργασία που επανέρχεται. Κάνε σωστή αξιολόγηση πριν προχωρήσεις σε νέα συμφωνία. Οικονομικά θα χρειαστεί να διευθετήσεις τις παλιές οφειλές.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET