ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Το πρώτο post του Jeremy Renner από το νοσοκομείο – Πώς έγινε το ατύχημα με το εκχιονιστικό!

Μασάνε τα σίδερα;!

Γεωργία Σιμιτζή

4 Ιανουαρίου, 2023

Για άλλους η νέα χρονιά μπήκε αγκαλιά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, και άλλους, όπως τον Jeremy Renner, τους βρήκε «αγκαλιά» με το… PistenBully τους.

Ο «Hawkeye» της καρδιάς μας είχε ένα σοβαρό ατύχημα με το εκχιονιστικό του όχημα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στην εντατική έχοντας κάνει δύο χειρουργεία και την κατάστασή του να είναι «σοβαρή αλλά σταθερή».

Η ανάρτηση στο Instagram

Όντας πλέον καλύτερα – όσο μπορεί να είναι ένας φρεσκο-χειρουργημένος άνθρωπος – ο Renner ανέβασε ένα post στο λογαριασμό του στο Instagram σήμερα. Με caption «Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ χάλια αυτή τη στιγμή για να γράψω. Ωστόσο, στέλνω αγάπη σε όλους σας.» καταλαβαίνουμε ότι είναι ταλαιπωρημένος, αλλά έτοιμος για να το καταπολεμήσει όπως θα έκανε και ο χαρακτήρας που υποδύεται!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Πώς έγινε το ατύχημα

Ο σταρ των Avengers μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο νοσοκομείο την Κυριακή, όταν ενεπλάκη σε ατύχημα έξω από το σπίτι του στο Ρίνο της Νεβάδα. Ο Renner παρασύρθηκε από το εκχιονιστικό του όχημα, το οποίο ζυγίζει τουλάχιστον 6,5 τόνους – τρεις φορές βαρύτερο από ένα αυτοκίνητο – σύμφωνα με τον τοπικό σερίφη. Ο αντιπρόσωπός του από την άλλη, μας ενημέρωσε τη Δευτέρα πως υπέστη αμβλύ τραύμα στο στήθος και ορθοπεδικούς τραυματισμούς.

Με βάση την έρευνά μας, το προσωπικό όχημα του κ. Renner, το οποίο οδηγούσε ένα μέλος της οικογένειας, είχε κολλήσει στα χιόνια κοντά στο σπίτι του. Σε μια προσπάθεια να μετακινήσει το όχημα, ο κ. Renner πήγε να φέρει το PistenBully του. Αφού ρυμούλκησε επιτυχώς το προσωπικό του όχημα από την κολλημένη θέση του, ο κ. Renner βγήκε από το PistenBully του για να μιλήσει στο μέλος της οικογένειάς του. Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε λεπτομερώς ότι είδε τον κ. Renner να μπαίνει στο PistenBully και μετά δεν τον ξαναείδε, μέχρι που το PistenBully ακινητοποιήθηκε σε ένα σωρό από χιόνι μπροστά από την είσοδό του.

Ο σερίφης επιβεβαίωσε πως δεν πρόκειται για κάποια εγκληματική ενέργεια, αλλά πράγματι για ένα τραγικό ατύχημα.

Μηνύματα αγάπης από όλο το Hollywood 

Avengers Assemble’ είπαν πολλοί celebrities του Hollywood, συμπεριλαμβανομένων αρκετών από τους πρώην συμπρωταγωνιστές του στη Marvel, γεμίζοντας τον τραυματία φίλο τους με αγάπη και ευχές για γρήγορη ανάρρωση!

Σχολιάζοντας την ανάρτηση του ηθοποιού στο Instagram, ο σταρ του Captain America, Chris Evans, έγραψε: «Σκληρός σαν καρφί. Σε αγαπώ φίλε». Ο πρωταγωνιστής των Guardians of the Galaxy, Chris Pratt, είπε ότι έστελνε «συνεχείς προσευχές για εσένα αδελφέ», ενώ ο ηθοποιός της WandaVision, Paul Bettany, πρόσθεσε: «Σε αγαπάω φίλε. Σου στέλνω αγάπη και γρήγορη ανάρρωση». Ο Chris Hemsworth, σχολίασε: «Γρήγορη ανάρρωση φίλε. Στέλνω αγάπη στο δρόμο σου!», ενώ ο Taika Waititi, που έχει σκηνοθετήσει δύο ταινίες Thor, είπε απλά: «Αδερφέ μου σε αγαπώ».

Μερικοί ακόμα που έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον ηθοποιό, είναι οι Vanessa Hudgens, Heidi Klum και Orlando Bloom, ενώ ο Jimmy Fallon μεταβίβασε στον Renner πως υπήρχε «πολλή αγάπη εδώ έξω για σένα φίλε μου».

Disney/Marvel Studios

Το τραγικό είναι πως τουλάχιστον 60 άνθρωποι σε οκτώ πολιτείες της Αμερικής σκοτώθηκαν στη χιονοθύελλα του νέου έτους. Ευτυχώς ο Jeremy Renner απέφυγε να γίνει ένας από αυτούς. Στέλνουμε τις ευχές μας και σε αυτόν αλλά και σε όλους όσους υποφέρουν λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET