ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Έγιναν επεισόδια ανάμεσα σε φοιτητές του ΕΜΠ την ώρα του μαθήματος.

Οι διαμάχες ανάμεσα στις φοιτητικές παρατάξεις καλά κρατούν, όπως φαίνεται. Συγκεκριμένα, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο σημειώθηκαν νέα επεισόδια με εκπροσώπους των παραταξέων της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς να εισέρχονται βίαια στο αμφιθέατρο της σχολής και να τραβούν έξω τους φοιτητές με τους οποίους τσακώθηκαν. Τα επεισόδια σταμάτησαν με την παρέμβαση καθηγητών και διοικητικών υπαλλήλων, οι οποίοι μάλιστα […]

Default avatar

Guest Author

30 Μαρτίου, 2017

Οι διαμάχες ανάμεσα στις φοιτητικές παρατάξεις καλά κρατούν, όπως φαίνεται. Συγκεκριμένα, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο σημειώθηκαν νέα επεισόδια με εκπροσώπους των παραταξέων της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς να εισέρχονται βίαια στο αμφιθέατρο της σχολής και να τραβούν έξω τους φοιτητές με τους οποίους τσακώθηκαν.

Τα επεισόδια σταμάτησαν με την παρέμβαση καθηγητών και διοικητικών υπαλλήλων, οι οποίοι μάλιστα τόνισαν ότι όλη την μέρα κυκλοφορούσαν στο κτίριο οπαδοί παρατάξεων φωνάζοντας συνθήματα.

Η εν λόγω διαμάχη μάλιστα ξεκίνησε από την συνάντηση στο Υπουργείο Παιδείας για τις Επαναληπτικές Εξετάσεις, όπου οι οπαδοί της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς εκμεταλλεύτηκαν τους μαθητές για να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις του Υπουργείου.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET