ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοί είναι οι δρόμοι της Αθήνας που γίνονται πεζόδρομοι!

Στα πλαίσια της αναβάθμισης της περιοχής του Κέντρου της Αθήνας, ο δήμος Αθηνάιων καθιστά συγκεκριμένους δρόμους ως πεζόδρομους. Ουσιαστικά έως σήμερα οι συγκεκριμένοι δρόμοι, ήταν πεζόδρομοι μόνο στα χαρτιά. Είναι η πρώτη παρέμβαση του δήμου Αθηναίων για τη μετατροπή του εμπορικού τριγώνου σε ένα τρίγωνο πρότυπο, με κανόνες στη διαχείριση του δημόσιου χώρου, τη στάθμευση […]

Neopolis Team

29 Μαρτίου, 2017

Στα πλαίσια της αναβάθμισης της περιοχής του Κέντρου της Αθήνας, ο δήμος Αθηνάιων καθιστά συγκεκριμένους δρόμους ως πεζόδρομους.

Ουσιαστικά έως σήμερα οι συγκεκριμένοι δρόμοι, ήταν πεζόδρομοι μόνο στα χαρτιά. Είναι η πρώτη παρέμβαση του δήμου Αθηναίων για τη μετατροπή του εμπορικού τριγώνου σε ένα τρίγωνο πρότυπο, με κανόνες στη διαχείριση του δημόσιου χώρου, τη στάθμευση και την κυκλοφορία των οχημάτων, τη διαχείριση των απορριμμάτων, την αφισοκόλληση και το γκράφιτι.

Η αρχή γίνεται από αυτό το Σάββατο, 1η Απριλίου, με τις κάθετες στην οδό Αθηνάς οδούς, Βύσσης και Καϊρη, που βρίσκονται στην καρδιά του εμπορικού τριγώνου της Αθήνας.

Οι οδηγοί για να αποφύγουν την ταλαιπωρία, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι από το ερχόμενο Σάββατο η διέλευση του εμπορικού τριγώνου προς την οδό Αθηνάς θα γίνεται μόνο από τις οδούς Μητροπόλεως και Καραγιώργη Σερβίας. Η οδός Χρυσοσπηλιωτίσσης από το ύψος της Πραξιτέλους θα είναι κλειστή.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό: Μέχρι την Πέμπτη η προθεσμία – Τα τμήματα που κερδίζουν τις προτιμήσεις!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET