ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Υπάρχει Πανεπιστήμιο στο οποίο έχουν πέσει θύμα βιασμού, περίπου το 15% των φοιτητριών!

Με βάση έρευνα που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, στο Όστιν των Ηνωμένων Πολιτειών και δείγμα 7.500 φοιτητριών, το 15% περίπου από τις νεαρές κοπέλες, δήλωσε πως έχουν πέσει θύμα βιασμού! Στη συνέχεια της έρευνας βέβαια, διευκρινίζεται το γεγονός πως οι βιασμοί σημειώθηκαν εκτός των χώρων της Πανεπιστημιούπολης, σε ποσοστό 78%. Τα παραπάνω αποτελέσματα δημοσιεύονται την περίοδο όπου ένα άλλο Πανεπιστήμιο […]

Default avatar

Guest Author

28 Μαρτίου, 2017

Με βάση έρευνα που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, στο Όστιν των Ηνωμένων Πολιτειών και δείγμα 7.500 φοιτητριών, το 15% περίπου από τις νεαρές κοπέλες, δήλωσε πως έχουν πέσει θύμα βιασμού! Στη συνέχεια της έρευνας βέβαια, διευκρινίζεται το γεγονός πως οι βιασμοί σημειώθηκαν εκτός των χώρων της Πανεπιστημιούπολης, σε ποσοστό 78%.

Τα παραπάνω αποτελέσματα δημοσιεύονται την περίοδο όπου ένα άλλο Πανεπιστήμιο του Τέξας, το Baylor, συγκλονίζεται από μια τραγική υπόθεση ομαδικού βιασμού φοιτήτριας, με εμπλεκόμενα μέλη της κολλεγιακής ομάδας αμερικάνικου ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, με τις αρχές να ξετυλίγουν το κουβάρι του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος, προκύπτει πως τουλάχιστον 17 φοιτήτριες του εν λόγω Πανεπιστημίου, έχουν βιαστεί από 19 αθλητές την τελευταία πενταετία.

Τα παραπάνω δεδομένα, αν και περιορίζονται σε δύο Πανεπιστημιακά Ιδρύματα των ΗΠΑ προς το παρόν, είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά. Στόχος της αστυνομίας είναι να λύσουν το πρόβλημα εν τη γενέσει του, προτού εξελιχθεί σε μάστιγα της εποχής…

Αυτές είναι οι εγκαταστάσεις του «ένοχου» Πανεπιστημίου: 

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET