ΕΛΛΑΔΑ

Το Citroen Ami κάνει θραύση στην Ελλάδα – Δεν υπάρχει ούτε δείγμα για πώληση!

«Πράσινη μετακίνηση» είναι το δεύτερό μας όνομα! 😅

Neopolis Team

11 Μαΐου, 2022

Το Citroen Ami μπήκε πολύ πρόσφατα στις ζωές μας, αλλά έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή περισσότερων απ’ όσο πίστευε. Στις αρχές Μαρτίου έκανε την εμφάνισή του στην ελληνική αγορά, ενώ σήμερα το πετυχαίνουμε συχνά να κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης. Η ζήτησή του, δε, ήταν τόσο μεγάλη, που δεν υπάρχει ούτε δείγμα για πώληση, ενώ σύμφωνα με το carandmotor.gr, η λίστα της εγχώριας αντιπροσωπείας Citroen διαθέτει μερικές εκατοντάδες παραγγελίες. Προσεχώς λοιπόν, η παρουσία τους θα αυξηθεί κι άλλο.

Το μικρό αυτό ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο κατάφερε να κερδίσει το κοινό και να κάνει ένα από τα δυνατότερα εμπορικά λανσαρίσματα των τελευταίων χρόνων, και βλέπουμε το γιατί. Αρχικά, μπορεί να οδηγηθεί από την ηλικία των 16 ετών, ενώ αποτελεί μια οικονομική λύση για καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη. Με την ακρίβεια στη βενζίνη να συμπίπτει με την άφιξη του νέου μοντέλου Citroen στην Ελλάδα, κάτι μας λέει ότι διευκόλυνε την απόφαση πολλών να στραφούν προς αυτό.

Για την πλήρη φόρτισή του χρειάζεται μόλις 3 ώρες σε μια κανονική/οικιακή πρίζα 220V, έχοντας έτσι αυτονομία 75 χιλιομέτρων, ενώ σημαντική είναι και η προστασία που προσφέρει από κακές καιρικές συνθήκες και ατυχήματα

Το χεράκι της φυσικά στη δημοτικότητά του, έβαλε και η κρατική επιδότηση για την αγορά του!

Με το πρόγραμμα της κρατικής επιδότησης Β’ Κύκλου Δράσης «Κινούμαι Ηλεκτρικά», η αρχική τιμή του οχήματος ανέρχεται στα 6.500 ευρώ, ενώ για νέους κάτω από 29 ετών η επιδότηση αυξάνεται κατά 1.000 ευρώ και η τελική τιμή του οχήματος δεν ξεπερνά τις 5.500 ευρώ.

Με λίγα λόγια, πρόκειται για μια λύση άνετη και οικονομική, ενώ για τους επαγγελματίες προσφέρεται η έκδοση My Ami Cargo, η οποία διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα του Ami. O συνολικός όγκος φόρτωσης ξεπερνά τα 400 λίτρα και το ωφέλιμο φορτίο φθάνει τα 140 κιλά, χάρη στον βελτιστοποιημένο μεταβλητό διαθέσιμο χώρο που καταλαμβάνει τη θέση του συνοδηγού.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET