ΕΛΛΑΔΑ

Survivor | Ποιος προβλέπεται να είναι ο νικητής με βάση γνωστή εταιρεία στοιχημάτων!

Γνωστή εταιρεία στοιχημάτων περιέλαβε και το Survivor, θέλοντας να προβλέψει ποιος θα είναι ο νικητής και να μοιράσει τα ανάλογα κέρδη. Αναλυτικότερα, πρώτο φαβορί θεωρείται ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος είναι πολύ αθλητικός, κερδίζει όλες τις μάχες και έχει πολύ καλές και φιλικές σχέσεις με τους παίκτες της ομάδας των Διασήμων, στην οποία και εκδιώχθηκε […]

Default avatar

Guest Author

2 Μαρτίου, 2017

Γνωστή εταιρεία στοιχημάτων περιέλαβε και το Survivor, θέλοντας να προβλέψει ποιος θα είναι ο νικητής και να μοιράσει τα ανάλογα κέρδη.

Αναλυτικότερα, πρώτο φαβορί θεωρείται ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος είναι πολύ αθλητικός, κερδίζει όλες τις μάχες και έχει πολύ καλές και φιλικές σχέσεις με τους παίκτες της ομάδας των Διασήμων, στην οποία και εκδιώχθηκε από τους Μαχητές. Η απόδοσή του έχει πέσει στο 4,5, με αρχική απόδοση 10,00!

Δεύτερο φαβορί, είναι ο Μάριος- Πρίαμος Ιωαννίδης, ή αλλιώς ο «τρελός Κύπριος» των Μαχητών. Γρήγορος, γεμάτος ενέργεια και αρκετά συμπαθής στο κοινό, έχει και αυτός υψηλές πιθανότητες να κερδίσει το έπαθλο των 100.000. Η απόδοσή του έχει πάει στο 5,5. 

Τέλος, τρίτος στη σειρά έρχεται ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος ανήκει και αυτός στην ομάδα των Διασήμων, όπως και ο Αγγελόπουλος. Σημειώνει πολύ καλές επιδόσεις στα αγωνίσματα και έχει λάβει ηγετικό ρόλο στην ομάδα του. Η απόδοσή του είναι στο 8,5!

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα του στοιχήματος, για όλους τους παίκτες:

Όπως βλέπουμε και στον πίνακα, από τις γυναίκες έρχεται πρώτη η Σάρα Εσκενάζη, ακολουθεί με μικρή διαφορά η Ευριδίκη Βαλαβάνη και στη συνέχεια η Ειρήνη Κολιδά. 

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET