ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφορεί νέο βίντεο από το τροχαίο με την Porsche.

Όσο περνάνε οι μέρες και οι ώρες, οι πληροφορίες που κυκλοφορούν σχετικά με το μοιραίο τροχαίο ατύχημα γίνονται όλο και πιο δραματικές. Πέρα από το βίντεο που είδαμε από την πρώτη μέρα στο διαδίκτυο, ένα νέο βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα, μέσα από το οποίο μπορείτε να δείτε την κατάσταση που επικρατούσε στο σημείο, λίγα δευτερόλεπτα […]

Neopolis Team

28 Φεβρουαρίου, 2017

Όσο περνάνε οι μέρες και οι ώρες, οι πληροφορίες που κυκλοφορούν σχετικά με το μοιραίο τροχαίο ατύχημα γίνονται όλο και πιο δραματικές. Πέρα από το βίντεο που είδαμε από την πρώτη μέρα στο διαδίκτυο, ένα νέο βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα, μέσα από το οποίο μπορείτε να δείτε την κατάσταση που επικρατούσε στο σημείο, λίγα δευτερόλεπτα μετά από το συμβάν.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα, φαίνονται οι φλόγες που προκλήθηκαν από τη σφοδρή σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο πατέρας του παιδιού προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί και πως από τη μία στιγμή στην άλλη η ζωή του καταστράφηκε.

«Ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος… Πήρα στο χωριό και το έμαθα από εκεί. Μου είπαν ότι ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος. Το είχα ακούσει εγώ αλλά δεν ήμουν σίγουρος» είπε μεταξύ άλλων ο ξάδελφος του πατέρα, Γιώργος Κωνσταντινίδης.

https://youtu.be/VRG03dqVPnU

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό: Μέχρι την Πέμπτη η προθεσμία – Τα τμήματα που κερδίζουν τις προτιμήσεις!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET