ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πάντειο: Με Green Pass η είσοδος των εμβολιασμένων φοιτητών στα αμφιθέατρα!

New year, new... solutions.

Neopolis Team

4 Ιανουαρίου, 2022

Η νέα χρόνια φέρνει και μερικές αλλαγές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, το οποίο βλέποντας τη διαδικασία ελέγχων για την είσοδο στους χώρους του να «τραβάει» καιρό ακόμα, θέλησε να τη διευκολύνει και να την επιταχύνει με μια πράσινη κάρτα. Το Green Pass, όπως ονομάζεται, θα μπει σε ισχύ από τις 17 Ιανουαρίου και θα αποτελεί το κλειδί των εμβολιασμένων φοιτητών στα αμφιθέατρα. Οι μη εμβολιασμένοι από την άλλη, θα ελέγχονται με τα rapid tests τους.

Το Πανεπιστήμιο έχει καλέσει μέσα από ανακοίνωσή του τους φοιτητές να προσέλθουν από τις 20 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Φοιτητικής Μέριμνας με εκτυπωμένο το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους, την ακαδημαϊκή ή αστυνομική τους ταυτότητα και μία φωτογραφία ταυτότητας για να αποκτήσουν GREEN PASS, το οποίο όπως είπαμε θα αρχίσει να λειτουργεί σε δύο εβδομάδες. 

Προς το παρόν λοιπόν μπορεί να βρισκόμαστε εν αναμονή των τελικών αποφάσεων του Υπουργείου για τη συνέχεια του χειμερινού εξαμήνου, ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν την κυβέρνηση να επιλέγει τη δια ζώσης διδασκαλία και άρα οι σχολές θα πρέπει να συνεχίσουν να σκαρφίζονται τρόπους για να προσφέρουν ασφάλεια κι διευκόλυνση, δεδομένων των συνθηκών στις οποίες πιθανότατα θα ανοίξουν.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πληρωμένα τα έξοδα στέγασης φοιτητών σε ξενοδοχεία όπου δεν υπάρχουν κλίνες σε εστίες!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το Παν/μιο Κρήτης εκδίδει κι αυτό πλέον ψηφιακό πτυχίο – Για ποια πανεπιστήμια ισχύει!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΜΠ: Φοιτητική ομάδα κατέκτησε την 1η θέση σε διεθνή διαγωνισμό, δεν τους πιάνει κανείς!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Αιγαίου: Φοιτήτρια καταγγέλει την κακοποιητική συμπεριφορά ιδιοκτήτη εστιών στη Μυτιλήνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET