BINGE WATCHING

Bridgerton: H Lady Whistledown «έδωσε» την ημερομηνία της 2ης σεζόν, επιτέλους!

Και πέφτει πάνω σε τριημεράκι!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

26 Δεκεμβρίου, 2021

Τα Χριστούγεννα είναι από αυτές τις μέρες που περιμένουμε όλο το χρόνο και ξέρουμε ότι θα τις απολαύσουμε. Είτε βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας είτε όχι, υπάρχουν πολύ τρόποι (μικροί κι απλοί) να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά!

Μην ξεχνάμε και τα δώρα! Ανυπομονείς να ξετυλίξεις το δικό σου και να δεις τη χαρά στα πρόσωπα των υπολοίπων που αντικρίζουν τι τους πήρες. Φέτος μάλιστα, λάβαμε ένα δωράκι παραπάνω από αυτά που είχαμε υπολογίσει, μιας και το Netflix αποφάσισε να μας αποκαλύψει κάτι που μας καίει εδώ και καιρό: την ημερομηνία της 2ης σεζόν του Bridgerton!

Πέρα απ’ όλο το ενδιαφέρον περιεχόμενο που μας έφερε γι’ αυτήν την περίοδο, θέλησε να μας κάνει μία ακόμη έκπληξη που πολύ εκτιμάμε, αλήθεια! Σαν να ήξερε ότι αναπολούσαμε την ημέρα αυτή πέρσι, όταν και έκανε πρεμιέρα η σειρά εποχής της πλατφόρμας, η οποία καθήλωσε πολλούς χρήστες και σημείωσε ρεκόρ.

Στις 25 Μαρτίου λοιπόν – άλλη μία μέρα γιορτής για εμάς, η οποία αποτελεί και day off από υποχρεώσεις  – επιστρέφει η κουτσομπόλα Lady Whistledown με νέα από τις οικογένειες της υψηλής κοινωνίας, έχοντας ως επίκεντρο αυτή τη φορά τον μεγάλο αδερφό Bridgerton, Anthony. Ο ίδιος βγαίνει στην «αγορά» για να βρει την κατάλληλη σύζυγο, την ίδια ώρα που οι αδερφές Kate (Simone Ashley) και Edwina (Charithra Chandran) Sharma καταφτάνουν από την Ινδία. 

Ο Anthony ξεκινά να πολιορκεί την Edwina, όταν η αδερφή της, Kate, αντιλαμβάνεται τις πραγματικές του προθέσεις και προσπαθεί να μπει εμπόδιο. Στην προσπάθειά της αυτή, αρχίζει να αναπτύσσεται ένα ειδύλλιο μεταξύ τους, για το spiciness του οποίου μας έχουν προετοιμάσει καιρό τώρα.

Τα μόνα άσχημα νέα τα οποία δε μας αφήνουν να χαρούμε στο 100% αυτή την επιστροφή στις οθόνες μας είναι η απουσία του Δούκα. Κατά τ’ άλλα, το αρχικό cast επιστρέφει για τη 2η σεζόν (ακόμα και η Daphne), ενώ όπως είναι αναμενόμενο θα δούμε και πολλές νέες προσθήκες.

Ραντεβού στις 25 Μαρτίου λοιπόν, η οποία πέφτει Παρασκευή και άρα έχουμε έτοιμο τριήμερο για σωστό binge-watching!

FUN ZONE

Τιβί

Power of Love: Ο Αργύρης πριν κολλήσει με τη Σωτηρία, έριχνε άκυρα στο First Dates!

BINGE WATCHING

‘Euphoria’: Το HBO ανακοίνωσε την ημερομηνία που ξεκινούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Η Logitech G λανσάρει ένα lightspeed gaming ποντίκι για όλους τους παίκτες!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το ‘The Sims’ φέρνει pack για πολυγαμικές σχέσεις, εκπληρώνει τις φαντασιώσεις μας!

EVENTS

Το Limonaia Urbana Event της Barilla στην Αθήνα ήταν το απόλυτο καλοκαιρινό event της χρονιάς!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET