ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Sporty & Chic με την αγαπημένη σου φόρμα και τα ιδανικά μποτάκια

Το φθινόπωρο είναι επίσημα εδώ και εσύ ψάχνεις το στιλ που θα υιοθετήσεις στην καθημερινότητά σου. Δεν έχει ακόμα πολύ κρύο, αλλά ο καιρός και η θερμοκρασία ταιριάζουν με looks που εμπνέουν ζεστασιά και άνεση.

Neopolis Team

16 Νοεμβρίου, 2021

Το φθινόπωρο είναι επίσημα εδώ και εσύ ψάχνεις το στιλ που θα υιοθετήσεις στην καθημερινότητά σου. Δεν έχει ακόμα πολύ κρύο, αλλά ο καιρός και η θερμοκρασία ταιριάζουν με looks που εμπνέουν ζεστασιά και άνεση. 

Τι πιο άνετο και βολικό από ένα υπέροχο σετ με φόρμες, ιδανικές για τις φθινοπωρινές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα άκρως stylish και fashionable;

Σετ φόρμες γυναικείες

Υπέροχο σετ φόρμας Sonia, one size, σε φανταστική και ευκολοσυνδύαστη διχρωμία λευκό-γκρι. Αποτελείται από μακρυμάνικο cropped μπλουζάκι φούτερ και μακρύ παντελόνι φόρμας, με τσέπες και λάστιχο στη μέση & τον αστράγαλο.

Στην Arte Piedi θα βρεις τα σετ από φόρμες γυναικείες, που θα σε συντροφεύσουν στην καθημερινότητά σου, τις βόλτες σου ή ακόμα και στη δουλειά, στα υπέροχα χρώματα της εποχής. 

Βρες φόρμα σε κλασικό μαύρο, φθινοπωρινό μπεζ και γκρι ή σε φανταστικό συνδυασμό από λευκό-γκρι και, ακόμα, ιδιαίτερο σομόν.

Κάθε υπέροχο σετάκι αποτελείται από ένα μακρύ παντελόνι φόρμας, jogger, και από ένα μακρυμάνικο cropped μπλουζάκι φούτερ ή κρουαζέ. Οι μοναδικές λεπτομέρειες από φερμουάρ σε τσέπες και στήθος ή η κουκούλα κάνουν το πάνω μέρος sporty και chic ταυτόχρονα! 

Μποτάκια: Το απόλυτο παπούτσι της εποχής

Γυναικεία μποτάκια-αρβυλάκια Horten από δερματίνη, απολύτως άνετα για περπάτημα. Με φερμουάρ και κορδόνια που τα κάνουν ακόμα πιο stylish. 

Ποιος είπε πως τα γυναικεία μποτάκια δεν μπορούν να ταιριάξουν απίστευτα με ένα σετ από φόρμες και να προκύψει ένα casual-chic look, με όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω του; 

Συνδύασε έξυπνα ένα άνετο φλατ μποτάκι, αρβυλάκι ή και γαλοτσάκι στα διαθέσιμα φθινοπωρινά χρώματα (μαύρο, μπεζ, καφέ, λευκό, κόκκινο, κίτρινο και άλλα), που θα βρεις στο δημοφιλές ηλεκτρονικό κατάστημα, με τις αγαπημένες σου φόρμες. Ολοκλήρωσε το outfit με την κατάλληλη τσάντα και φυσικά το πανωφόρι ή και παλτό, όσο πέφτει η θερμοκρασία, και γίνε το επόμενο fashion icon! 

Μπες στο artepiedi.gr και αναζήτησε τις φόρμες τα γυναικεία παπούτσια, που θα προσθέσεις φέτος στη συλλογή σου. Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά στο Summer & Winter Bazaar, που τρέχει αυτή τη στιγμή και φτάνει έως και 50% off, και να θυμάσαι πως οι αγορές σου από 39€ και πάνω θα έρθουν στην πόρτα σου δωρεάν! 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

ΖΩ & ΤΡΑΓΟΥΔΩ, ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΜΑΙ 2024: Η Συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να ορίζετε και να τηρείτε τα προσωπικά όρια τυχερών παιχνιδιών

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Wolt συνεργάζεται με τα Pet City, για να παραγγέλνεις ακόμα και για το κατοικίδιό σου!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να επιλέξεις τα κατάλληλα λουλούδια για κάθε ξεχωριστή περίσταση;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET