ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Δίνεται επιδότηση για ίντερνετ σε χιλιάδες φοιτητές.

To Yπουργείο Υποδομών και Μεταφορών αποφάσισε και επίσημα να χορηγήσει επιδότηση-Voucher σε χιλιάδες φοιτητές Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων με σκοπό την παροχή Ιnternet με τουλάχιστον 60% έκπτωση! Αυτοί είναι οι στόχοι του εν λόγω εγχειρήματος: – Η μείωση του ψηφιακού χάσματος, μέσω της πρόσβασης των δικαιούχων φοιτητών στο διαδίκτυο και της χρήσης των σύγχρονων τεχνολογιών (π.χ. tablets, […]

Guest Author

18 Ιανουαρίου, 2017

To Yπουργείο Υποδομών και Μεταφορών αποφάσισε και επίσημα να χορηγήσει επιδότηση-Voucher σε χιλιάδες φοιτητές Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων με σκοπό την παροχή Ιnternet με τουλάχιστον 60% έκπτωση!

Αυτοί είναι οι στόχοι του εν λόγω εγχειρήματος:

– Η μείωση του ψηφιακού χάσματος, μέσω της πρόσβασης των δικαιούχων φοιτητών στο διαδίκτυο και της χρήσης των σύγχρονων τεχνολογιών (π.χ. tablets, netbooks, laptops, smartphones κτλ).

– Η αύξηση της χρήσης του διαδικτύου και των προ-σφερόμενων διαδικτυακών υπηρεσιών του δημοσίου από φοιτητές που δυσκολεύονται να έχουν πρόσβαση στις προαναφερθείσες ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Να τονίσουμε πως περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ενώ αναμένεται και διαγωνισμός από μέρους της Κυβέρνησης για να αποφασιστεί ποιος πάροχος θα προσφέρει φθηνότερο Ίντερνετ στους φοιτητές. Παράλληλα, δεν είναι ακόμη διασαφηνισμένο αν το μέτρο αφορά το σύνολο των φοιτητών ή μέρος αυτού, αναλόγως με εισοδηματικά κριτήρια.

Μείνετε συντονισμένοι στο Neopolis.gr για περισσότερες πληροφορίες.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Κορυφώνονται οι Περσείδες απόψε και αύριο βράδυ, γεμίζοντας με πεφταστέρια τον ουρανό!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος στα πατίνια θέλει να βάλει η Θεσσαλονίκη, γιατί μπούχτισε πια με τη φασούλα τους!

ΕΛΛΑΔΑ

Το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα για φέτος χάρισε ο αξεπέραστος Μίλτος Τεντόγλου!

SPILL THE TEA

Στη Μύκονο διακοπάρει ο Michele Morrone, aka ο πρωταγωνιστής των ταινιών «365 Μέρες»!

ΕΛΛΑΔΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τα χρήματα που παίρνουν οι Έλληνες αθλητές που κερδίζουν μετάλλιο!

ΕΛΛΑΔΑ

H Εμμανουέλα Κατζουράκη επέζησε από τα Τέμπη και κατέκτησε την 5η θέση στο Παρίσι!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET