ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Αυτή είναι η γυναίκα που κατάφερε να βγάλει 1 εκατομμύριο δολάρια μέσα σε μία μέρα!

Για έναν μέσο άνθρωπο και ειδικά για έναν μέσο Έλληνα εργαζόμενο, το να καταφέρει να βγάλει 1 εκατομμύριο δολάρια μοιάζει μακρινό όνειρο, που μάλλον δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ! Και όμως, μπορεί να εκνευριστείτε, να στεναχωρηθείτε ή και να πεισμώσετε αν σας πούμε ότι πράγματι μία γυναίκα κατόρθωσε να βγάλει αυτό το υπέρογκο ποσό μέσα σε […]

Default avatar

Guest Author

20 Νοεμβρίου, 2016

Για έναν μέσο άνθρωπο και ειδικά για έναν μέσο Έλληνα εργαζόμενο, το να καταφέρει να βγάλει 1 εκατομμύριο δολάρια μοιάζει μακρινό όνειρο, που μάλλον δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ! Και όμως, μπορεί να εκνευριστείτε, να στεναχωρηθείτε ή και να πεισμώσετε αν σας πούμε ότι πράγματι μία γυναίκα κατόρθωσε να βγάλει αυτό το υπέρογκο ποσό μέσα σε μία μόνο μέρα!

Η γυναίκα αυτή ονομάζεται Danielle Di Pilla και είναι φαρμακοποιός. Δημιούργησε, λοιπόν, ένα σαπούνι από γάλα κατσίκας το οποίο είναι κατάλληλο για τα εκζέματα και για άλλα δερματικά προβλήματα.

Η μεγάλη επιτυχία του σαπουνιού έγκειται στο γεγονός ότι εισήλθε στην κινεζική αγορά την κατάλληλη ημέρα. Συγκεκριμένα, την Ημέρα των Singles που πραγματοποιείται στην Κίνα και έχει συνδεθεί με τις διαδικτυακές αγορές, η Danielle πούλησε 350.000 σαπούνια, εξασφαλίζοντας 1.000.000 δολάρια!

Σήμερα, το εν λόγω σαπούνι διατίθεται στο διαδίκτυο σε τιμή 3,6 δολαρίων ενώ η εταιρεία απασχολεί συνολικά 12 υπαλλήλους και λανσάρει 40 διαφορετικά προϊόντα.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό: Μέχρι την Πέμπτη η προθεσμία – Τα τμήματα που κερδίζουν τις προτιμήσεις!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET