ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στόχος του Υπουργείου Παιδείας είναι να καταργηθούν οι πανελλήνιες για το 2017.

Σύμφωνα με δηλώσεις του νέου Υπουργού Παιδείας, στόχος του Υπουργείου είναι οι μαθητές που θα ξεκινήσουν το Λύκειο το 2017 να γνωρίζουν με ποιο σύστημα θα εξεταστούν με σκοπό να εισέλθουν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Συγκεκριμένα, τόνισε πως το Υπουργείο επιδιώκει την πλήρη κατάργηση των Πανελλαδικών εξετάσεων με απότερο σκοπό το σχολείο να διαδραματίζει πιο ουσιαστικό […]

Default avatar

Guest Author

11 Νοεμβρίου, 2016

Σύμφωνα με δηλώσεις του νέου Υπουργού Παιδείας, στόχος του Υπουργείου είναι οι μαθητές που θα ξεκινήσουν το Λύκειο το 2017 να γνωρίζουν με ποιο σύστημα θα εξεταστούν με σκοπό να εισέλθουν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Συγκεκριμένα, τόνισε πως το Υπουργείο επιδιώκει την πλήρη κατάργηση των Πανελλαδικών εξετάσεων με απότερο σκοπό το σχολείο να διαδραματίζει πιο ουσιαστικό ρόλο στην πορεία των μαθητών προς το Πανεπιστήμιο.

Αναφέρθηκε επίσης στην πολύ καλή σχέση που έχει με τον πρώην Υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη καθώς και στην προσφορά του για την εκπαίδευση γενικότερα. Ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει την απόφαση του Πρωθυπουργού για την απομάκρυνση του τέος Υπουργού.

Καταληκτικά, υπογράμμισε πως η σχέση του Υπουργείου με την Εκκλησία θα είναι άμεση και αποτελεσματική, χτίζοντας μία γόνιμη συνεργασία προς όφελος των μαθητών, των φοιτητών και του συνόλου των εκπαιδευτικών!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό: Μέχρι την Πέμπτη η προθεσμία – Τα τμήματα που κερδίζουν τις προτιμήσεις!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET