ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Εκλογές ΗΠΑ 2016: Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο νέος πλανητάρχης.

Ο Τραμπ ενάντια σε όλες τις προβλέψεις και τις πολιτικές αναλύσεις κατάφερε να κερδίσει τον αμερικανικό λαό και να ανακηρυχθεί ο νέος Αμερικανός Πρόεδρος.  Αφού κατόρθωσε να εξουδετερώσει τους εσωτερικούς του αντιπάλους στο κόμμα των Ρεπουμπλικάνων κέρδισε και την άξια αντίπαλο του, Χίλαρι Κλίντον, και γενικότερα το σύνολο των Δημοκρατικών. Παρά τις δηλώσεις του μεγιστάνα περί […]

Default avatar

Guest Author

9 Νοεμβρίου, 2016

Ο Τραμπ ενάντια σε όλες τις προβλέψεις και τις πολιτικές αναλύσεις κατάφερε να κερδίσει τον αμερικανικό λαό και να ανακηρυχθεί ο νέος Αμερικανός Πρόεδρος. 

Αφού κατόρθωσε να εξουδετερώσει τους εσωτερικούς του αντιπάλους στο κόμμα των Ρεπουμπλικάνων κέρδισε και την άξια αντίπαλο του, Χίλαρι Κλίντον, και γενικότερα το σύνολο των Δημοκρατικών.

Παρά τις δηλώσεις του μεγιστάνα περί δύσκολης νίκης ενάντια στη Χίλαρι τα αποτελέσματα αναφέρουν πως κατάφερε να κυριαρχήσει στην Φλόριντα, στο Οχάιο και σε άλλες Πολιτείες-κλειδιά.

Ωστόσο η νίκη του Τραμπ συνδέθηκε με τους ακροδεξιούς πανηγυρισμούς, την ικανοποίηση του επιχειρηματικού κόσμου και φυσικά την αποδοχή σεξιστικών και ρατσιστικών ιδεών, ενώ αποδίδεται στην απέχθεια του αμερικανικού λαού για το παλιό πολιτικό σύστημα καθώς και την ξενοφοβία που τον διακατέχει.

Καταληκτικά, θετικά σχόλια εξέλαβε η νίκη του Τραμπ από τον Πούτιν και τον Πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, ενώ δε θεωρήθηκε αισιόδοξο προμήνυμα για την Γερμανία.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET