Από το λαχανί χρώμα του φυστικού και το ζωηρό ροζοκόκκινο της φράουλας στο μαύρο του κάρβουνου. Αυτή είναι η νέα τάση στο παγωτό. Όχι απλά το μαύρο, αλλά το κατάμαυρο που πιο πολύ μοιάζει με πλαστικό.
Ακούει στο όνομα Black Coconut Ash και κάνει θραύση στο νεοϋορκέζικο παγωτατζίδικο Morgenstern’s. Αν και το παγωτό είναι πολύ μαύρο, δεν περιέχει χρωστικές και οφείλει το χρώμα του σε επεξεργασμένα και.. «καρβουνιασμένα» κομμάτια κελύφους καρύδας.
Βρισκόμαστε μπροστά από έναν διάλογο που ασχολείται με το αν τελικά ο ενεργοποιημένος ξυλάνθρακας βοηθά στην αποβολή των τοξινών. Ωστόσο, οι φανατικοί φίλοι του υποστηρίζουν ότι είναι και αγνό και ευχάριστα δροσιστικό και-παρά το χρώμα του- δεν σου μαυρίζει την διάθεση.